Devil In My Pants Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 13 minutes ago, berti said: Ok, onda neka Vlado preuzme Pao. Ispekao je zanat. Vlada Jo nije ni trebao uzeti Zvezdu. Poenta je skroz drugacija. Ti si mu dao ugovor na tri godine. Neki igraci povredjeni, poslao na neki tamo U20 i dovodio igrace kao na tacni. I sve spalo na Dovlu i resen problem. Problem je ostao i metastazira.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Nek Makabi još večeras bude bez pobede u gostima pa nek onda dobijaju koliko hoće. Pa onda da zajedno sa Vildozom slavimo razbijanje sambe 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 6 minutes ago, Devil In My Pants said: Vlada Jo nije ni trebao uzeti Zvezdu. Poenta je skroz drugacija. Ti si mu dao ugovor na tri godine. Neki igraci povredjeni, poslao na neki tamo U20 i dovodio igrace kao na tacni. I sve spalo na Dovlu i resen problem. Problem je ostao i metastazira.. Da nismo imali pogan na celu kluba, Covic ili bilo ko slican njemu, ne bismo videli titulu sve ove godine. Komsije bi nas obozavale da je na celu kluba neki Branko Kovacevic ili Kaponja. Pa da DV svake godine govori da treniramo vredno i dalje, da oni otimaju igrace, mlate sudije... Ako hoces da opstanes u blatu, moras da imas nekoga ko se snalazi u tom blatu. Covic ce otici, ako ga nasledi neki bik Ferdinand, videcemo titule samo u crtanom filmu. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 9 minutes ago, berti said: Da nismo imali pogan na celu kluba, Covic ili bilo ko slican njemu, ne bismo videli titulu sve ove godine. Komsije bi nas obozavale da je na celu kluba neki Branko Kovacevic ili Kaponja. Pa da DV svake godine govori da treniramo vredno i dalje, da oni otimaju igrace, mlate sudije... Ako hoces da opstanes u blatu, moras da imas nekoga ko se snalazi u tom blatu. Covic ce otici, ako ga nasledi neki bik Ferdinand, videcemo titule samo u crtanom filmu. Titulu ne bi video da vucic nije dosao na vlast. Do tad je covic promenio 4-5-6 trenera. Ti ako mislis da je drugacije, onda si u zabludi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Titulu ne bi video da vucic nije dosao na vlast. Do tad je covic promenio 4-5-6 trenera. Ti ako mislis da je drugacije, onda si u zabludi... Znaci, ni Radonja ne bi pomogao da nije bilo Vučića. U pravu su Duletovi poklonici, Partizanu su otete titule u svim sportovima.. Neverovatno... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 19 minutes ago, berti said: Da nismo imali pogan na celu kluba, Covic ili bilo ko slican njemu, ne bismo videli titulu sve ove godine. Komsije bi nas obozavale da je na celu kluba neki Branko Kovacevic ili Kaponja. Pa da DV svake godine govori da treniramo vredno i dalje, da oni otimaju igrace, mlate sudije... Ako hoces da opstanes u blatu, moras da imas nekoga ko se snalazi u tom blatu. Covic ce otici, ako ga nasledi neki bik Ferdinand, videcemo titule samo u crtanom filmu. Ovo me podseti kad Tegeltija nije propustao u doba cuvene Partizanove dominacije da nas pohvali kako imamo mlad tim, talentovan, na duze staze, prava prica, a ono ne zna se koji igrac je bio gori od kojeg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 5 minutes ago, СтелаРоса said: Ovo me podseti kad Tegeltija nije propustao u doba cuvene Partizanove dominacije da nas pohvali kako imamo mlad tim, talentovan, na duze staze, prava prica, a ono ne zna se koji igrac je bio gori od kojeg Baš tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, berti said: Znaci, ni Radonja ne bi pomogao da nije bilo Vučića. U pravu su Duletovi poklonici, Partizanu su otete titule u svim sportovima.. Neverovatno... psiho i obitava jednim delom zbog povratka dominacije Zvezde..sad vec moze da nivelise jer je do sad sve vec pokupovao...znam da ti mislis tj vecina da je covic neki genije, ali to je tako samo u granicama ove zemlje. Nisu ni grobari bolje i oni su se prodali jos i pre zelimira...nije nam svima u Srbiji cena velika pa cak i onima koji su izricito protiv psiha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: psiho i obitava jednim delom zbog povratka dominacije Zvezde..sad vec moze da nivelise jer je do sad sve vec pokupovao...znam da ti mislis tj vecina da je covic neki genije, ali to je tako samo u granicama ove zemlje. Nisu ni grobari bolje i oni su se prodali jos i pre zelimira...nije nam svima u Srbiji cena velika pa cak i onima koji su izricito protiv psiha. Rekao si da KKCZ sve ove godine ne bi uzela nijednu titulu da nije bilo Vučića. To bi sa foruma rekao još samo onaj sto je čas K, čas C. Da ne duzimo dalje sa ovim stvarima, danas je bitna utakmica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) 7 minutes ago, Devil In My Pants said: ..sad vec moze da nivelise jer je do sad sve vec pokupovao...znam da ti mislis tj vecina da je covic neki genije, ali to je tako samo u granicama ove zemlje. Nisu ni grobari bolje i oni su se prodali jos i pre zelimira...nije nam svima u Srbiji cena velika pa cak i onima koji su izricito protiv psiha. da ovo potkrepim informacijom iz druge ruke u vezi dva transfera: Sergej 250k Obradović 400k ...ništa bonusi. Edited November 24, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Zašta skupljasmo onolika srca celo leto 😉. Ja Radonju volim ko svog ali mi je drago da je došao Duško da malo gledamo košarku na obe strane terena. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) 5 minutes ago, Nick_theking said: Zašta skupljasmo onolika srca celo leto 😉. Ja Radonju volim ko svog ali mi je drago da je došao Duško da malo gledamo košarku na obe strane terena. To je bilo za trasfere. Sad cu vam dati 40 srca jer ne mogu da vas ni citam vise, samo sebe mucim. Edit:21 Edited November 24, 2022 by Devil In My Pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, bodo said: Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? Srbiju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 1 minute ago, bodo said: Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? Da ne izgubi reprezentacija i da pobedi Zvezda ... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Bio bih zadovoljan i sa obe pobede. 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 5 minutes ago, bodo said: Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? Duze bi se pamtila pobeda nad Brazilom, ali idimo korak po korak 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, Kankkunen said: Da ne izgubi reprezentacija i da pobedi Zvezda ... Nažalost nije u ponudi. Zato i je challenging pitanje? 2 minutes ago, Čvarkov said: Bio bih zadovoljan i sa obe pobede. Samo jedno u ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 1 minute ago, bodo said: Samo jedno u ponudi Samo sam hteo da budem skroman, ali da ne idemo dalje u off. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 5 minutes ago, bodo said: Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? Odavno sam ovde napisao dao bih sva zlata rerezentacije u kosarci za jednu EL Zvezde,. Lepo je sto je Ivanovic sklonio Raduljicu sa terena ali dok ga Covic ne skloni sa platnog spiska dzabe mi ovde drvimo. Placamo lika dve godine koji je pre isto toliko prestao da igra. Dok to Covic ne objasni moze samo da pljuje po forumima i da peni po tv kako nemamo pojma a on je 50 god u kosarci veliki strucnjak. Sto ne dovede mene na dve godine za pola RAduljicine plate pa nek me istera Ivanovic prvog minuta treninga ne bih se bunio? 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) 15 minutes ago, bodo said: Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? 15 minutes ago, bodo said: Zvezda 23 hours ago, Del Piero said: 👍 Edited November 24, 2022 by zemljoradnik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 10 minutes ago, bodo said: Nažalost nije u ponudi. Zato i je challenging pitanje? Samo jedno u ponudi Onda, neću tako da se igram ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 26 minutes ago, bodo said: Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? Jbg SP je jednom u 4god. a Makabi mozemo derati svake godine. Dajem Makabi za pobedu Srbije i pobedu u derbiju.😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 27 minutes ago, bodo said: Ajmo sad jedno challenging hipotetsko pitanje. Šta biste radije, pobedu Zvezde ili Repke da morate birati? Ja sam u svojoj glavi već menjao pobedu repke za Zvezdinu, da je utakmica na ispadanje bilo bi obrnuto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) 13 hours ago, Guru said: Kako da ti ne vadimo statistiku kada napišeš da već godinama užasno šutira i da je spot up šuter sa lošim procentima... On na 375 utakmica u Zvezdi ima 494 pogođene trojke iz 1222 pokušaja, znači čak 40.4% realizacije. Ovo sve ostalo je u principu tačno - loša odbrana, slab ball handling, nikakav plejmejking, nekonstantnost, prevelika uloga, al' šut mu je jedan od retkih kvaliteta koje ima, nema smisla i to mu oduzimati jer je trenutno u kanalu. Gledam samo Evroligu, prošle godine je imao 35,7 % što uopšte nije sjajno na uzorku čitave sezone, posebno ne za specijalca koji ništa drugo i ne ume. Pritom, i prošle godine je imao užas procente skoro pola sezone. Npr. prvih 13 utakmica 12/54 šut za tri, bednih 22%. I onda počne da ubada nešto. Isto i ove sezone. A to mu je jedini kvalitet, osim povremene atraktivne banane za publiku. Elem, krajnje ograničen igrač kojem treba naći ulogu sa do 15 minuta na terenu, a ako ubode prvih par trojki, pustiti ga i duže. Edited November 24, 2022 by displejnejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts