OnionKnight Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 7 minutes ago, Laki21 said: Nemojmo se zajebavati, eventualno Tajvin. Tirion je u suštini bio dobar čovek. Da ne ulazim previše u off, aludirao sam na ovu felš varijantu gdje Čović namjerno širi lažnu informaciju. Podsjetilo me na situaciju kad Tirion spominje 3 različita prijedloga za brak različitim ljudima, da vidi ko je krtica. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Bravo sudija. U usta te škrbava. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 9 minutes ago, pavijan2 said: Bravo sudija. U usta te škrbava. Ovaj zaje. o i Drobnjaka 😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 i meni se u prenosu ucinilo da je bio u autu, ali me mrzelo da vracam najbolje je sto sudija stoji na metar i direktno gleda u stopala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Sudija je kasnije pokaza da nije gazio, već da mu je peta bila iznad linije Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 moguce mada po ovom skrinshotu mu je vrh/srednji deo stopala na liniji nije najbolji ugao svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Realno, mnogo bolje je sudija mogao da vidi nego mi na ovom skrinšotu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 ovaj skrinšot je sa interneta 2004. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 4 minutes ago, quentin said: Realno, mnogo bolje je sudija mogao da vidi nego mi na ovom skrinšotu. Još da je bio u horizontali, nema greške. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Ma jednom nogom je verovatno bio u terenu. Nije aut. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 1 hour ago, Laki21 said: Nemojmo se zajebavati, eventualno Tajvin. Tirion je u suštini bio dobar čovek. Nebojsa je Teon Grejdzoj, na kraju ce ostati bez muda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Legenda kaže da je Nebojša jednom neku priču ispričao do kraja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaski Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Pozdrav svima. Dugo citam forum, ali nikako da se nakanim da i nesto napisem, pa reko' ajde da se konacno i oglasim. Probacu da ucestvujem konstruktivno u kosarkaskim diskusijama koliko mi to vreme i posao dozvole. Za pocetak toliko 😀 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 3 minutes ago, Spaski said: Pozdrav svima. Dugo citam forum, ali nikako da se nakanim da i nesto napisem, pa reko' ajde da se konacno i oglasim. Probacu da ucestvujem konstruktivno u kosarkaskim diskusijama koliko mi to vreme i posao dozvole. Za pocetak toliko 😀 Dobro došao, nemam plusića pa moram ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 4 minutes ago, Spaski said: Pozdrav svima. Dugo citam forum, ali nikako da se nakanim da i nesto napisem, pa reko' ajde da se konacno i oglasim. Probacu da ucestvujem konstruktivno u kosarkaskim diskusijama koliko mi to vreme i posao dozvole. Za pocetak toliko 😀 Dobrodošao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 7 minutes ago, Sam B said: Dobrodošao. Dobro došao! Jedan omaž Dravotu, nothing else. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 15 minutes ago, Spaski said: Pozdrav svima. Dugo citam forum, ali nikako da se nakanim da i nesto napisem, pa reko' ajde da se konacno i oglasim. Probacu da ucestvujem konstruktivno u kosarkaskim diskusijama koliko mi to vreme i posao dozvole. Za pocetak toliko 😀 Sinko, znas da koristis internet, vidi se da si pismen, kosristis velika slova i interpunkcije. Kulturan si, lepo si se javio. Sto ti ovo treba u zivotu, bezi odavde. Cuj kostruktivno u kosarkasim diskusijama. 4 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 13 minutes ago, Clash said: Sinko, znas da koristis internet, vidi se da si pismen, kosristis velika slova i interpunkcije. Kulturan si, lepo si se javio. Sto ti ovo treba u zivotu, bezi odavde. Cuj kostruktivno u kosarkasim diskusijama. Bukvalno ko jednom udje nema izlaza, kao sekta 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 32 minutes ago, Spaski said: Pozdrav svima. Dugo citam forum, ali nikako da se nakanim da i nesto napisem, pa reko' ajde da se konacno i oglasim. Probacu da ucestvujem konstruktivno u kosarkaskim diskusijama koliko mi to vreme i posao dozvole. Za pocetak toliko 😀 Znaš li šta je ignore list? E, trebaće ti u konstruktivnim diskusijama. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 31 minutes ago, Spaski said: Pozdrav svima. Dugo citam forum, ali nikako da se nakanim da i nesto napisem, pa reko' ajde da se konacno i oglasim. Probacu da ucestvujem konstruktivno u kosarkaskim diskusijama koliko mi to vreme i posao dozvole. Za pocetak toliko 😀 Dobro nam došao Spaski. Kontam da ces dominirati na temu šaha.😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 27 minutes ago, Benito said: Bukvalno ko jednom udje nema izlaza, kao sekta 😁 Zarazno je, ako ne udjem jedan dan oseti se da fali nesto. 😀 Dobro, posle poraza nije toliko tesko propustiti neki dan na forumu.. @Spaski dobro dosao, fina je ekipa ovde 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Quote Trener KK Crvena zvezda mts Duško Ivanović nema puno vremena da osveži ekipu i pripremi je za utakmicu sa timom koji je ove godine potpun renovirao sastav, uložio ogroman novac i dobro otvorio novu sezonu: „Ovo večeras ne možemo da nazovemo treningom, već više oporavak i rekuperacija, da se osvežimo, da se taktički dogovorimo i nadamo se da će igrači sutra biti spremni. U četvrtak će biti vrlo vrlo teško. U pitanju je jedna po meni od najjačih ekipa, ali i najsnažnijih ekipa. Izvanredni u skoku, izvanredni u reketu, odlično igraju 1 na 1, Lorenco Braun je bio glavni igrač bio Španije i to je pokazao. Mi možemo da igramo sa njima 1 na 1, da pravimo neke rotacije, ali kao što sam rekao „mi verujemo“. Videćemo. Zdravstveno smo ok, momci će biti dobro, svi su spremni” rekao je prvi trener našeg tima. Nikola Ivanović. „Jeste ova nedelja malo teža, ali veliki smo posao odradili u Berlinu, posebno način na koji smo pobedili utakmicu. Sutra protiv Makabija nas očekuje utakmica protiv ekipe koja je u brojnim aspektima dosta slična kao i ekipa Albe, dosta trčanja, napad u prvih 5 sekundi, utrčavanja, bekovi koji nalaze dobra rešenja u tim prvim sekundama napada. Fizički moramo da odgovorimo na ekipu koja je atletski možda i najpotentnija u Evropi. Defnitivno na taj način moramo da pristupimo meču, gde je svaka lopta bitna. Šansa da zabeležimo dve pobede zaredom, igramo pred naim navijačima i imamo samim tim i obavezu da odigramo kvalitetan meč“ rekao je Ivanović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Spaski je napustio/la forum. ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 1 hour ago, Kvaratskhelia said: Dobro došao! Jedan omaž Dravotu, nothing else. Kad smo vec kod njega, pod kojim nikom DD pise, ako i pise ? Sumnjam da pise, jer sigurno bi pola foruma najebalo zbog pravopisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 I mene ovo zanima😉 Bio je gotivan za citanje bez obzira na sve. Pravopis i Dejana Radonjica branio zivotom😂 Izvinjavamo se sto odskacemo od teme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts