srlepajce Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 minute ago, СамоТи3 said: Pa vidis valjda da nije Milos pitao za Duska 😄 1 2
Čočo Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) Verovati kkcz insajderu je isto kao verovati Čoviću. Ali jedno je sigurno samo, a to je da je Teo naš za sledeću godinu. A ni ja sam i ako bih voleo ne mogu da verujem u to da ćemo sledeće godine imati i Kampaca i Tea u ekipi. Već vidim tamo u julu kako Kampaco ide a Teo dolazi kao prvi plej. Kolektivni harikiri. Edited May 17, 2023 by Čočo
NikadProtivKaline Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Ali jedno je sigurno samo, a to je da je Teo naš za sledeću godinu. na osnovu cega? teo/kumara duo na bekovskim pozicijama zvuci kao odlican recept za dno EL tu bi trebali dzru aka velika defanzivna prevara i dillon the villain da nas povade u odbrani spolja 6
Nenadd Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 6 minutes ago, Čočo said: Verovati kkcz insajderu je isto kao verovati Čoviću. Ali jedno je sigurno samo, a to je da je Teo naš za sledeću godinu. A ni ja sam i ako bih voleo ne mogu da verujem u to da ćemo sledeće godine imati i Kampaca i Tea u ekipi. Već vidim tamo u julu kako Kampaco ide a Teo dolazi kao prvi plej. Kolektivni harikiri. Ovo bi bila gotovo sigurna varijanta da nam je na klupi Vlada ili Alimpije. Ovako, u slucaju da Dusko ostane, kapiram da ce Covic svoju ulogu Gm-a morati da donekle prilagodi Duskovim potrebama i karakteru. Zna i covic da ako i sa njim zakrvi nema sta da trazi sledece sezone, na svim poljima. S toga ocekujem selekciju igraca koji su atletski na odlicnom do vrhunskom nivou, a u sta se Teo svakako ne uklapa.
Valensija Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 10 minutes ago, Čočo said: Verovati kkcz insajderu je isto kao verovati Čoviću. Ali jedno je sigurno samo, a to je da je Teo naš za sledeću godinu. A ni ja sam i ako bih voleo ne mogu da verujem u to da ćemo sledeće godine imati i Kampaca i Tea u ekipi. Već vidim tamo u julu kako Kampaco ide a Teo dolazi kao prvi plej. Kolektivni harikiri. https://meridianbetsport.rs/uncategorized/teodosic-potpis-novi-ugovor-virtus/ 1 1
Čočo Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) 11 minutes ago, NikadProtivKaline said: na osnovu cega? teo/kumara duo na bekovskim pozicijama zvuci kao odlican recept za dno EL tu bi trebali dzru aka velika defanzivna prevara i dillon the villain da nas povade u odbrani spolja Ako Teovo kumče laže onda i ja lažem. Bio je prisutan kad je Teo rekao Nenadu da dolazi. 5 minutes ago, Nenadd said: Ovo bi bila gotovo sigurna varijanta da nam je na klupi Vlada ili Alimpije. Ovako, u slucaju da Dusko ostane, kapiram da ce Covic svoju ulogu Gm-a morati da donekle prilagodi Duskovim potrebama i karakteru. Zna i covic da ako i sa njim zakrvi nema sta da trazi sledece sezone, na svim poljima. S toga ocekujem selekciju igraca koji su atletski na odlicnom do vrhunskom nivou, a u sta se Teo svakako ne uklapa. Ja bih voleo da to bude tako. I da ako već mora Teo bude drugi plej a da se dovede neko ko će biti prvi. Daj Bože. Samo znamo sa kim imamo posla. Edited May 17, 2023 by Čočo 1
Kronostime Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 6 minutes ago, Čočo said: Ako njegovo kumče laže onda i ja lažem. Bio je prisutan kad je Teo rekao Nenadu da dolazi. Ja bih voleo da to bude tako. I da ako već mora Teo bude drugi plej a da se dovede neko ko će biti prvi. Daj Bože. Samo znamo sa kim imamo posla. To dolazi je prilicno sirok pojam.....
Čočo Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 minutes ago, Kronostime said: To dolazi je prilicno sirok pojam..... Ovog leta.
Nini3112 Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 53 minutes ago, Kankkunen said: U kafani ga niko ne pominje. Naruci pice za celu kafanu onda😁 1 1
Kronostime Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 17 minutes ago, Čočo said: Ovog leta. Odmor, hanuma priprema novu predstavu/seriju....?
hakeem Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 29 minutes ago, Valensija said: https://meridianbetsport.rs/uncategorized/teodosic-potpis-novi-ugovor-virtus/ Ovo je bas dno novinarstva, da neko prenese sta pise ovaj...prvo nije italijan nego neki nas, a druga stvar sto nikad nije imao nikakav insajd info nego samo prenosio sta drugi pisu...ne vezano jel Teo dolazi ili ne...
Čočo Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 minutes ago, Kronostime said: Odmor, hanuma priprema novu predstavu/seriju....? Dosadila joj moda i aperol. 🤔
drakon1 Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 5 hours ago, Chaos Is Me said: Najlepša vest bi bila da osvojimo ABA ligu, ima vremena za Vujčina i ostale bombaše. Dao bih ABA da Campazzo ostane. 5 hours ago, Čočo said: Ako imaju info da je EL obezbeđena, dajem ABA ligu za Kampaca. Haha, nisam video post. isto mislimo!!! 1
Nini3112 Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 minutes ago, drakon1 said: Dao bih ABA da Campazzo ostane. Haha, nisam video post. isto mislimo!!! Takodje,slazem se 1
Valensija Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 14 minutes ago, hakeem said: Ovo je bas dno novinarstva, da neko prenese sta pise ovaj...prvo nije italijan nego neki nas, a druga stvar sto nikad nije imao nikakav insajd info nego samo prenosio sta drugi pisu...ne vezano jel Teo dolazi ili ne... Davljenik se i za slamku hvata.😃 1
Nek grmi jako Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) Šatro insajderi kojima se iz kluba dotura šta da pišu sve znaju, i da ćemo igrati EL, i da ćemo imati najjači tim i da nas očekuje mnogo lepih stvari, samo ne znaju da nam kažu koliko su oni što odlučuju dobri od Radulje i koliko su tu uštinuli KKCZ. I takvima treba da verujemo, da od tih pilićara i lopova iz kokošinjca pravimo apostole istine?! Da nam ta moralna i intelektualna sitnina govori šta i kako?! A sutra u KK dug od 10 ili 15 miliona, a u FK oko stotke... Meni vala neće da sole pamet, a ko voli - nek izvoli. Edited May 17, 2023 by Nek grmi jako 18 1
Čočo Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 4 minutes ago, pantelia said: Dobric i Luka Mitrovic produzili ugovore. To su te lepe vesti kkcz insajdera. 1 4
Wingwalker Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Da nam ta moralna i intelektualna sitnina govori šta i kako? " Sitnina " pobedijo....
DameTime Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 hours ago, Kronostime said: Odmor, hanuma priprema novu predstavu/seriju....? Hanuma mu živi na relaciji Italija-Srbija otkako je on u Virtusu i radi bez problema.
Zvezdan Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 48 minutes ago, pantelia said: Dobric i Luka Mitrovic produzili ugovore. Do kraja karijere ako postoji mogucnost 2
fradler Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 hour ago, pantelia said: Dobric i Luka Mitrovic produzili ugovore. Neće domaća osnova niđe! ❤️ Sledeći su Pefi i Lazarević. Stay tuned. 1 4 1
necke Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 4 minutes ago, fradler said: Neće domaća osnova niđe! ❤️ Sledeći su Pefi i Lazarević. Stay tuned. 4
Filbi Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Pefi zavrsava karijeru koliko se prica...osim u slucaju vrhunske ponude 😄
Recommended Posts