SunZero Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 evo ga psiho pominje Facua u svom obracunu sa imaginarnim neprijateljima: zameraju mi sto sam zvao Norvezane (ne znam o cemu se radi), zameraju mi Kineze, zameraju mi sto sam doveo Kampaca 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 16 minutes ago, uini said: @Instinkt sta te je zapanjilo? pitam da ne izvlacim sam zakljucke na osnovu emojija Čini mi se da si isključio faktor suđenja u ABA ligi, gde su šanse za brejk drastično niže nego u EL. Prosto, koliko god dobro da igraš - nije dovoljno dobro. Atmosfera je takva; pogotovo u sadašnjoj situaciji; da treba odsuditi nekako po volji domaćina i tako izvući živu glavu iz Pionira/Arene. Max obrtaja, trud pamet i grejtnes, sa 3,4 "diskutabilne" odluke poništavaju sve, ubijaju bilo koji momentum, i sve to pada u vodu kad shvatiš da ne možeš igrati 5 v 8 (+1 publika) a pritom sa druge strane nije Hemofarm, već egal ekipa koja će pokupiti sve što joj se omogući. Generalno ne volim da tupim o suđenju, ali teško da će Želimir, i Čović dozvoliti da ga preveslaju (prevedu žednog preko vode) u svojoj kući. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 ma kakvo izvlacenje zive glave, svi znaju da je to fejk prica ako zelis da igras euroleague. sudjenje jeste faktor ali ako odigras izvrsno (ne samo dobro) & pametno, mogu samo da (ti) duvaju sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 4 minutes ago, SunZero said: evo ga psiho pominje Facua u svom obracunu sa imaginarnim neprijateljima: zameraju mi sto sam zvao Norvezane (ne znam o cemu se radi), zameraju mi Kineze, zameraju mi sto sam doveo Kampaca Koja TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 49 minutes ago, Laki21 said: Gle, poenta uspeha Partizana su velike pare i Precednik koji se apsolutno ništa ne pita oko struke i kadrovskih pitanja. Naš apsolutno NAJVEĆI problem je Nebojša Čović i njegova sujeta i njegovi prioriteti u životu. A njegov jedini prioritet (sem para) jeste biti prvi u selu. Ostaloga sve apsolutno ne zanima. Pa i ovaj tim je selektiran da bude matchup Partizanu, a ne da uradi nešto u EL. Sve dok Nebojša bude držao svoje prste u kadriranju, mi sreće u EL videti nećemo, bez obzira ko sedeo na klupi. On je prigrlio svoje opanke i JEBENO NIKAD neće iskoračiti iz njih. Mi imamo ove godine neku trećinu manji budžet od komšiluka, ali su to opet respektabilne pare i naravno da se sa njima moglo bolje hendlovati. Ali, tu opet dolazimo do toga ko odlučuje kako će se ti novci upotrebiti i onda vrtimo Kvaku 22 do večnosti i nazad. A s obzirom da ćemo i ABA ove godine ispušiti, baš me zanima šta će Čovićeve apologete onda da izjave. Da podsetim, Raduljica = budžet dovoljan za EL TOP 8 sa strukom koja se bavi svojim poslom. Znam da je kod komsije trava uvek zelenija. Ostoja je predsednik kkp 6 god, pa ima samo par kupova do sada uz ozbiljna ulaganja. Videli smo kako legende pomazu i njihov uticaj prethodnih 5 sezona sa realnim ulaganjima, dok se nije posegnulo za ful kvalitetom stranaca. Ove godine su tamo gde po ulaganjima i rosteru pripadaju, a to je top 5-6 klubova u Evropi. Imali su i srece da im najvazniji igraci budu zdravi, za razliku od nas. Mi mozda imamo za trecinu manji budzet kao sto kazes, znaci da smo tu negde i sa igrama i sa rezultatima ako je tako. Bili bi i uspesniji da nije bilo sranja sa Glikamanom, Vildosa sage, Mirotine trojke ili nesrece sa povredama najvaznijih igraca. Uz to smo dobili pare tek na pola sezone, kada se ispostavilo da bismo bili pokretni cirkus sa rosterom koji smo imali, velikim delom i zaslugom magistra. Stalno se izvlaci paralela sa KKP, a mi nismo ista liga ove sezone, niti je ista za poredjenje osim da su u pitanju klubovi iz iste drzave. 15 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 3 minutes ago, uini said: ma kakvo izvlacenje zive glave, svi znaju da je to fejk prica ako zelis da igras euroleague. sudjenje jeste faktor ali ako odigras izvrsno (ne samo dobro) & pametno, mogu samo da (ti) duvaju sudije. Ponavljam, ne igraš protiv dunstera sa druge strane; dovoljan je malo jači vetar u leđa i taj brod je otplovio. Takođe, ne bih se složio da je fejk, da EL malo zaviri nosem u ABA plejof dvorište tokom naših utakmica, ne bi videli EL deceniju i jače 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 2 minutes ago, Cavani said: Ostoja je predsednik kkp 6 god, pa ima samo par kupova do sada uz ozbiljna ulaganja. Videli smo kako legende pomazu i njihov uticaj prethodnih 5 sezona sa realnim ulaganjima, dok se nije posegnulo za ful kvalitetom stranaca. Da se nije desila korona bili smo tada zreli za pometlavanje, em ne bismo imali domaci teren u Aba plej ofu, em je Trinki naspanovao ekipu sa nezvucnim imenima, em je i Buducnost bila kompetitivna tad. Ostoja je u jednom sigurno bolji od Covica, a to je da se ne gura tamo gde mu nije mesto. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 59 minutes ago, Laki21 said: A s obzirom da ćemo i ABA ove godine ispušiti, baš me zanima šta će Čovićeve apologete onda da izjave. Изјавиће "сетите се 2011", нема везе што се само нацртало и најнаивнијим шта је потребно за евро искорак а понављам далеко, далеко мање него у фудбалу. 3 hours ago, uini said: nema od personalnih promena nista. ja se otprilike uzdam u chovketovu sujetu, da resi da ne pravi sranja, tj prepusti profesionalcima kosarkaski posao, kako ne bi zavrsio karijeru sa porazima od partizana, tri sezone redom. Болдовано ти је у колизији. Срање и Човетова сујета иду под руку никако једно против другог. Онај ко ријеши да не прави срања није сујетан јер је у стању да учи на сопственим грешкама. А писао сам већ и раније, искуства са генерално лошим особинама код матораца су катастрофална, временом су те особине још чвршће... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 9 minutes ago, Cavani said: Znam da je kod komsije trava uvek zelenija. Ostoja je predsednik kkp 6 god, pa ima samo par kupova do sada uz ozbiljna ulaganja. Videli smo kako legende pomazu i njihov uticaj prethodnih 5 sezona sa realnim ulaganjima, dok se nije posegnulo za ful kvalitetom stranaca. Ove godine su tamo gde po ulaganjima i rosteru pripadaju, a to je top 5-6 klubova u Evropi. Imali su i srece da im najvazniji igraci budu zdravi, za razliku od nas. Mi mozda imamo za trecinu manji budzet kao sto kazes, znaci da smo tu negde i sa igrama i sa rezultatima ako je tako. Bili bi i uspesniji da nije bilo sranja sa Glikamanom, Vildosa sage, Mirotine trojke ili nesrece sa povredama najvaznijih igraca. Uz to smo dobili pare tek na pola sezone, kada se ispostavilo da bismo bili pokretni cirkus sa rosterom koji smo imali, velikim delom i zaslugom magistra. Stalno se izvlaci paralela sa KKP, a mi nismo ista liga ove sezone, niti je ista za poredjenje osim da su u pitanju klubovi iz iste drzave. Да ли је трава зелена гања онај ко хоће да је пасе. Не прави се поређење са ККП ни због чега другог него само да се покаже колико је председник небитан ако је струка јака и нико јој се не петља. Човићев избор тренера на почетку, кретенске брљотине са ростером (Радуљица на мјесту виртуелне петице) а потом и регистрацијом играча (Кампацо, Полонара) су нас коштале Ф8 и са овим буџетом, зар има некоме да то није јасно? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 10 minutes ago, Instinkt said: Takođe, ne bih se složio da je fejk, da EL malo zaviri nosem u ABA plejof dvorište tokom naših utakmica, ne bi videli EL deceniju i jače to i ja kazem, bas da vidim dopustanje tog rizika. daklem, rizika nema, on je u sluzbi promocije "zivot ili smrt" duela, kojim se zamajava narod, jer, rusi nece u evroligu ni dogodine a dubai i englezi nisu spremni. rizikovaces gratis kartu koju imas da bi pustio batice kluba da orgijaju? malo sutra, pevace i "danas nam je divan dan" ako zatreba. sudjenje je problem ali ne moze ti sudija nista ako ti radis svoje na visokom nivou. kao sto bismo i mi vas dobili proslu uprkos cetvrtoj facuai neizbacivanju lessorta, da smo znali sta radimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 https://velikeprice.com/sport/zvezdin-trapavi-tango-u-vojnickim-cizmama-duska-ivanovica/ Quote Zvezdini navijači mogu žaliti što u Euroligi nisu gledali pravi tango za što su najmanje krivi igrači i Ivanović. Ovaj tango je bio aljkav, kilav i nezgrapan, baš kao i Zvezdina uprava ove sezone. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 3 minutes ago, uini said: to i ja kazem, bas da vidim dopustanje tog rizika. daklem, rizika nema, on je u sluzbi promocije "zivot ili smrt" duela, kojim se zamajava narod, jer, rusi nece u evroligu ni dogodine a dubai i englezi nisu spremni. rizikovaces gratis kartu koju imas da bi pustio batice kluba da orgijaju? malo sutra, pevace i "danas nam je divan dan" ako zatreba. Ti vini kao da si prespavao poslednju deceniju ipo i sad izašao iz neke pećine. Pa orgijanje i štošta uz to, je zaštitni znak abaligaških plejof utakmica KKP i KKCZ. Od kesa sa urinom, pljuvanja, topova, ubacivanja dedinih odlikovanja iz drugog svetskog rata do transparenata Kalini i ostalim reprezentativcima, pretnji i demoliranja imovine itditd 10 minutes ago, uini said: Sudjenje je problem ali ne moze ti sudija nista ako ti radis svoje na visokom nivou. kao sto bismo i mi vas dobili proslu uprkos cetvrtoj facuai neizbacivanju lessorta, da smo znali sta radimo. Čisto znatiželje radi, šta misliš, da se igralo u Pioniru da li bi znali šta radite? Ostavimo po strani to što se taj faul ne bi ni svirao. E, o tome ti i govorim. O tim situacijama, gde imaš sve u svojim rukama, a onda par škakljivih odluka na tvoju štetu u nizu, i ostaješ u prašini. Ne možeš da znaš šta da radiš kad ti Kampaca izbace zbog 5 ličnih, ili Exumu nabiju 3 u 1/4 (recimo) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) U suštini, dovoljno je napraviti po jedan detaljan intervju sa Radonjicem i Kalinicem. Razlozi zbog kojih su oni otišli su isti oni koji dele Zvezdu od toga da postane normalan i uređen klub, u meri u kojoj je moguće, naravno. To se zasigurno odnosi i na selekciju igrača, izmirivanje obaveza, mešanje u posao struke, finansijsku konstrukciju, razna saopštenja, atmosferu na utakmicama koje odlučuju o titulama. Napisao sam prethodne godine da nije loša stvar za Zvezdu da i KKP igra EL. I zaista nije, iako navijačima Zvezde sigurno nije prijatno da gledaju uspehe KKP-a. To treba da nas pogura da budemo i mi još bolji; ali realno i obezvređuje Coviceve baljezgarije. Ukoliko postoji budžet za narednu sezonu da se dovedu kvalitetni igrači, treba dovesti dobrog sportskog direktora, uspostaviti kakav takav skauting i uspostaviti dobar odnos unutar sportskog kolektiva. Sve to mora da bude usklađeno sa Ivanovićem - ili ko god bio trener, a da ima znanje, iskustvo i integritet. Treba dovesti ono što možeš da platiš. Treba pustiti ekipu da igra i prebaciti fokus na njih, bez saopštenja i atmosferi linča. Treba omogućiti ljudima sa sezonskim kartama da ulaze na utakmice. Omogućiti da ljudi ne padaju u nesvest na istim. I tako, u suštini, nije toliko teško biti normalan. Edited April 1, 2023 by medobrundo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 53 minutes ago, Instinkt said: Ponavljam, ne igraš protiv dunstera sa druge strane; dovoljan je malo jači vetar u leđa i taj brod je otplovio. Takođe, ne bih se složio da je fejk, da EL malo zaviri nosem u ABA plejof dvorište tokom naših utakmica, ne bi videli EL deceniju i jače Zasto mislis da ne zaviruju? Msm isto ako ne i gore se desavalo na Grckom derbiju u okviru domace lige, citava Evropa je to gledala, a i EL takodje, ne vidim da ih je nešto to zanimalo, cak sta vise, dodaje im to na znacaju da se grčki derbi pod njihovim okriljem moze normalno organizovati, a sa druge strane u domacem prvenstvu ne moze. Videli smo da je to preslikano i kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) 50 minutes ago, Константин said: Да ли је трава зелена гања онај ко хоће да је пасе. Не прави се поређење са ККП ни због чега другог него само да се покаже колико је председник небитан ако је струка јака и нико јој се не петља. Човићев избор тренера на почетку, кретенске брљотине са ростером (Радуљица на мјесту виртуелне петице) а потом и регистрацијом играча (Кампацо, Полонара) су нас коштале Ф8 и са овим буџетом, зар има некоме да то није јасно? Novac za Duska, Vildosu i Kampaca smo dobili u pola sezone. Do tada nismo imali ni za redovnu isplatu postojecih i bivsih igraca, niti smo mogli da zadrzimo najbolje igrace i trenera na pocetku sezone. Dok nije stigao novac imali smo jedan od najlosijih rostera i ubedljivo najlosijeg trenera, pa se odozgo i za nas posegnulo u cup. Velikim delom zaslugom magistra i njegove ocajne selekcije je sklopljen tako los roster na pocetku, a dobrim delom i zbog nedostatka sredstava. Edited April 1, 2023 by Cavani 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 11 minutes ago, Pacino said: Zasto mislis da ne zaviruju? Msm isto ako ne i gore se desavalo na Grckom derbiju u okviru domace lige, citava Evropa je to gledala, a i EL takodje, ne vidim da ih je nešto to zanimalo, cak sta vise, dodaje im to na znacaju da se grčki derbi pod njihovim okriljem moze normalno organizovati, a sa druge strane u domacem prvenstvu ne moze. Videli smo da je to preslikano i kod nas. To i jeste bila, donekle, moja poenta. Čelne ljude EL, manje više boli k šta se ovde dešava, bitno da smo manji od makovog zrna kad je EL meč. Zato je u ABA sve dozvoljeno, i zato će brejk, u ovoj konstelaciji snaga, doći na kukovdan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Da se vise i ova EL zavrsi pa da se okrenemo pravoj muskoj kosarci. Mislim nije to vise ta EL, nema Rusa, nema Djordija, mi kad smo putovali po tri dana do Kazanja, to su bili rodjendani. Sad igraju tu neki veterani nesto, nesto neki salovi se donose, svasta. U ABA ce se videti ko je vera a ko nevera, ko drugome jamu kopa, cija majka crnu vunu prede, jedna lasta mescini prolece. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) 2 hours ago, NikadProtivKaline said: mislim da gresis ili ucitavas ono narodno svi su oni isti djilas je doziveo prilican broj licnih udara i udara na porodicu onomad je u suzama bio kad mu se stoka popela na krov zgrade i vredjala decu nisu to stvari koje se lako zaboravljaju Zbog Zvezde se sve može zaboraviti, uostalom vodio je KSS u vreme dok je AV vladao a i postao je od tajkuna "gospodin đilas" Edited April 1, 2023 by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) Kad bi neko došao i sad mi ponudio poraz u finalu ABA, ali da bi to značilo odlazak Čovića bez razmišljanja bih potpisao. Ako u ovoj sezoni u kojoj je napravio ovoliko sranja Čović opet izađe kao pobednik ne smem ni da zamislim šta će sve činiti na dalje. I nemojte uopšte raspravljati ko umesto njega jer klub od sezone 16/17, dakle već 6 godina, pod ovom upravom ostvaruje sve lošije rezultate, a još veći problem je da se to sve dešava bez ikakvog plana i vizije. Edited April 1, 2023 by Manu 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 1 hour ago, Instinkt said: Ti vini kao da si prespavao poslednju deceniju ipo i sad izašao iz neke pećine. Pa orgijanje i štošta uz to, je zaštitni znak abaligaških plejof utakmica KKP i KKCZ. Od kesa sa urinom, pljuvanja, topova, ubacivanja dedinih odlikovanja iz drugog svetskog rata do transparenata Kalini i ostalim reprezentativcima, pretnji i demoliranja imovine itditd Čisto znatiželje radi, šta misliš, da se igralo u Pioniru da li bi znali šta radite? Ostavimo po strani to što se taj faul ne bi ni svirao. E, o tome ti i govorim. O tim situacijama, gde imaš sve u svojim rukama, a onda par škakljivih odluka na tvoju štetu u nizu, i ostaješ u prašini. Ne možeš da znaš šta da radiš kad ti Kampaca izbace zbog 5 ličnih, ili Exumu nabiju 3 u 1/4 (recimo) okej, po tebi ce partizan dobiti zbog sudija, jer ima prednost domaceg terena. po meni ce pobediti ekipa koja na strasnom mestu pokaze grejtnes, videcemo ko je u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 3 hours ago, NikadProtivKaline said: mislim da gresis ili ucitavas ono narodno svi su oni isti djilas je doziveo prilican broj licnih udara i udara na porodicu onomad je u suzama bio kad mu se stoka popela na krov zgrade i vredjala decu nisu to stvari koje se lako zaboravljaju Sasvim moguče. Moje mišljenje je da je sve to odlično izrežirana predstava. Kod političara pokušam da vidim šta rade, a ne šta pričaju, jer su njihove reči obično jako malo vredne. Po mom mišljenju, svaki diktator bi poželeo vodju opozicije kakav je Đilas. Ponavljam, moguče je da grešim. To je samo moje mišljenje. I izvinjavam se na offu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Dve stvari oko očekivanog finala ABA. Oko priče o domaćem terenu kao presudnom, tri od pet prošlogodišnjih utakmica su bile na jednu loptu, a u petoj utakmici je izbacivanje publike pomoglo domaćinu tj. nama. Domaći teren pomaže, ali svakako neće biti presudan. Druga stvar, oni koji najviše zameraju igračima nedostatak hrabrosti su najveći defetisti na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 34 minutes ago, uini said: okej, po tebi ce partizan dobiti zbog sudija, jer ima prednost domaceg terena. po meni ce pobediti ekipa koja na strasnom mestu pokaze grejtnes, videcemo ko je u pravu. Po mom mišljenju domaćin će uzeti titulu zbog prednosti domaćeg terena i svega što on nosi sa sobom. Ne važe isti kriterijumi za obe ekipe, ne može da ispliva grejtnes o kojem govoriš; kad ti konstantno seku krila. Razmenićemo koju nakon finala na temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Igraju nasi momci za finale turnira u BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts