Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

14-11 od dolaska Duška, a za mene 15-10 (Mirotić aut).  Nije to mala stvar posebno kad se pogleda na šta smo ličili kad je došao.

Vildoza šuterski kanal večeras ali je podelio lep broj asistencija i bez mnogo izgubljenih lopti, druga utakmica za redom gde nije totalni minus na terenu, videćemo da li diže formu polako.

Edited by Урош19
  • Like 9
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

14-11 od dolaska Duška, a za mene 15-10 (Mirotić aut).  Nije to mala stvar posebno kad se pogle na šta smo ličili kad je došao.

Vildoza šuterski kanal večeras ali je podelio lep broj asistencija i bez mnogo izgubljenih lopti, druga utakmica za redom gde nije totalni minus na terenu, videćemo da li diže formu polako.

Čisto po procentu, 15-10 bi bilo peto mesto trenutno. 

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

14-11 od dolaska Duška, a za mene 15-10 (Mirotić aut).  Nije to mala stvar posebno kad se pogle na šta smo ličili kad je došao.

Slabo je to. Trebalo je da ima 20-5 da bi pokazao da je trener za Zvezdu. 

• Like 11
  • Ha-ha 4
Posted
Just now, Redstar0356 said:

Ja ladno nisam izasao veceras zbog ovoga, ja sam degen

Još sat vremena do plakanja, ovako bi te zadesilo u gradu. ❤️

• Like 4
  • Ha-ha 9
Posted

Uh. Više bih voleo da smo izgubili ali pokazali neku igru. Ovaj Asvel je ozbiljna kanta. Veliki plus je konačno pobeda bez nekih problema u gostima. Ne svidja mi se pristup i koncentracija. Jako loše odluke i u napadu i odbrani. Ziceri su nam postali zaštitni znak. Ovakva pobeda dobra samo za samopouzdanje ekipe. Sad da se pošibamo sa Olimpijakosom i Fenerom da hvatamo zalet za završnicu Abe.

• Like 2
Posted

Teško je biti zadovoljan posle ovih pobeda u prijateljskim mečevima, ali opet je bolje pobediti nego izgubiti, naročito u duplom kolu.

Vildoza očajan šut, ali dosta prisutniji u samoj igri; Kampaco je elita i apsolutni lider. Generalno solidna odbrana u II poluvremenu.

Dobric je trenutno na 10 ppg, sa preko 50 posto za 2. Čovek da je dao 10ak trojki više tokom sezone, bio bi i na 40 posto za 3. To su respektabilne brojke, a opet boli dok gledaš.

Ne znam što Martina više ne koristimo, ne postoji drugi način da se nekako parira Lessortu u ABA ligi.

• Like 1
Posted
1 minute ago, medobrundo said:

Teško je biti zadovoljan posle ovih pobeda u prijateljskim mečevima

Naročito protiv Valensije i Baskonije koji su odavno bez ambicija.

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...