realno *w Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 1 hour ago, Nini3112 said: Oko Henrija se to manje vise i znalo,jedva je nasao klub,trazi lud novac a bas se pricalo i da je luda glava,tako da nista cudni Pa to se baš ne u uklapa u ove vesti oko njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 2 hours ago, Kankkunen said: Jel to radila neka klupica kod hale, ili nesto ozbiljnije, zna li se? I ako je ozbiljnije, da pisemo i mi neke mailove, mozda da se udruzimo sa komsijama? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 34 minutes ago, realno *w said: Pa to se baš ne u uklapa u ove vesti oko njega. U ovu generalno ne,ali voli on klupicu i jos po nesto,tako pricaju😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 On 1/22/2023 at 10:30 AM, L' Imperatore said: Zanimljivo. Cifra za Blosingejma me iznenadila. A i za Monteijunasa, pogotovo što su mu pojačali platu x3 o odnosu na prošlu sezonu Izgleda da su pogresili kod njih dvojice - Blossomgame ima 400 hiljada godisnje, Moteiunas 800 hiljada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Večeras dve zanimljive utakmice. Real - Barsa i Pao - Žalgiris. Imaće Radonja večeras podršku i grobara i zvezdaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 26, 2023 Author Share Posted January 26, 2023 Henry je meni ponekad i na parketu tokom utakmica delovao kao da nije baš sasvim strejt, neke čudne reakcije ima, promene raspoloženja, specifičan tip. Svakako je super igrač i role model sjajnog plejmejkera za evroligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Mislim da se ovo nije komentarisalo: https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/euroleague-registers-all-time-attendance-competitiveness-records-at-mid-season/ S obzirom na to da se dosta govorilo i ovde na forumu o uticaju publike na pobede na domaćem terenu, ovaj podatak ispod je dosta zanimljiv. Naime, možemo videti da je u sezoni 2020-21 (korona sezona) bilo ubedljivo najviše gostujućih pobeda u poslednje 4 godine, a u pitanju je sezona kada nije bilo publike u halama. Naravno bilo je još dosta faktora oko samog COVID protokola ali to je kačilo sve ekipe. U odnosu na sadašnju sezonu (koja btw dosta dobro stoji sa pobedama gostujućih ekipa) bilo je 12,3% više pobeda, u odnosu 19-20 i 21-22 ta razlika je još drastičnija, te se može izvući zaključak da publika, ipak, utiče u solidnoj meri na rezultat domaćeg tima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Sramotna poseta u Madridu. Mnogo praznih stolica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Sanli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Kapiram da ima veze i sa cinjenicom da se u 21h u Madridu igra i gradski fudbalski derbi, gde je Real takodje domacin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 (edited) 34 minutes ago, Don Dusko said: Sanli A nama bez koske munuo dve trojke. Još ne mogu preboleti taj poraz. Edited January 26, 2023 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Koliko Real plače za Kampacom...Ljulj i Serhio su ipak davno prošli svoj zenit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 26, 2023 Author Share Posted January 26, 2023 Veoma loša košarka, iznenađujuće za el klasiko. Posebno od kad su ušli Šarasova vanbračna deca iz druge postave - Šanli i Jokubaitis. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Mnogo je talentovanija Barsa, ali je Real fizicki predominantan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Max Heidegger navodno napusta svoj klub u Turskoj i prelazi u Baskoniju da popuni mesto u timu posle suspenzije Henry-ja. Baskonija takodje navodno placa klauzulu od 120 hiljada eura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Tawares,Dek,Hanga i Musa idu kod istog frizera, kod malog Takija😂😂😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Mirotić rešio da polomi tablu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Kalinić rešio da preuzme stvar u svoje ruke. Dve trojke i opet Real mora da juriša. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Svaki put kad hezonja dobije blokadu produzi mi zivot za godinu dana.Neverovatno iritantan lik. Nikad necu zaboraviti kad pokazuje sudiji Realov grb i zacudjeno pita jel znas sta je ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 5 minutes ago, Placebo Lone star said: Svaki put kad hezonja dobije blokadu produzi mi zivot za godinu dana.Neverovatno iritantan lik. Nikad necu zaboraviti kad pokazuje sudiji Realov grb i zacudjeno pita jel znas sta je ovo. Ne verujem da će naredne sezone biti u Realu. Sve kad se sabere igra očajnu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Vintage Lull! Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Duderino Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Llullaj Javore Reale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Šta radi Ljulj... I to mi je definicija šta fali Barsi, nego spoljni igrač da uzme i izmisli poene. Ono što bi trebao da bude Higins, ali to nije već godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Ala si ga prozvao,svaka ti cast ^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Prosek godina na tribinama 67 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts