Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Oko Henrija se to manje vise i znalo,jedva je nasao klub,trazi lud novac a bas se pricalo i da je luda glava,tako da nista cudni

Pa to se baš ne u uklapa u ove vesti oko njega.

Posted
2 hours ago, Kankkunen said:

Jel to radila neka klupica kod hale, ili nesto ozbiljnije, zna li se? 

I ako je ozbiljnije, da pisemo i mi neke mailove, mozda da se udruzimo sa komsijama? 😄 

Posted
34 minutes ago, realno *w said:

Pa to se baš ne u uklapa u ove vesti oko njega.

U ovu generalno ne,ali voli on klupicu i jos po nesto,tako pricaju😁

Posted
On 1/22/2023 at 10:30 AM, L' Imperatore said:

Zanimljivo. Cifra za Blosingejma me iznenadila. A i za Monteijunasa, pogotovo što su mu pojačali platu x3 o odnosu na prošlu sezonu

Izgleda da su pogresili kod njih dvojice - Blossomgame ima 400 hiljada godisnje, Moteiunas 800 hiljada.

Posted

Henry je meni ponekad i na parketu tokom utakmica delovao kao da nije baš sasvim strejt, neke čudne reakcije ima, promene raspoloženja, specifičan tip. Svakako je super igrač i role model sjajnog plejmejkera za evroligu.

• Like 1
Posted

Mislim da se ovo nije komentarisalo:

https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/euroleague-registers-all-time-attendance-competitiveness-records-at-mid-season/

S obzirom na to da se dosta govorilo i ovde na forumu o uticaju publike na pobede na domaćem terenu, ovaj podatak ispod je dosta zanimljiv.

Naime, možemo videti da je u sezoni 2020-21 (korona sezona) bilo ubedljivo najviše gostujućih pobeda u poslednje 4 godine, a u pitanju je sezona kada nije bilo publike u halama. Naravno bilo je još dosta faktora oko samog COVID protokola ali to je kačilo sve ekipe. U odnosu na sadašnju sezonu (koja btw dosta dobro stoji sa pobedama gostujućih ekipa) bilo je 12,3% više pobeda, u odnosu 19-20 i 21-22 ta razlika je još drastičnija, te se može izvući zaključak da publika, ipak, utiče u solidnoj meri na rezultat domaćeg tima

babbf352-3c33-46fe-8462-7255391201b6.png

• Like 3
Posted (edited)
34 minutes ago, Don Dusko said:

Sanli :classic_laugh:

A nama bez koske munuo dve trojke. Još ne mogu preboleti taj poraz.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted

Max Heidegger navodno napusta svoj klub u Turskoj i prelazi u Baskoniju da popuni mesto u timu posle suspenzije Henry-ja.
Baskonija takodje navodno placa klauzulu od 120 hiljada eura.

Posted
5 minutes ago, Placebo Lone star said:

Svaki put kad hezonja dobije blokadu produzi mi zivot za godinu dana.Neverovatno iritantan lik. Nikad necu zaboraviti kad pokazuje sudiji Realov grb i zacudjeno pita jel znas sta je ovo.

Ne verujem da će naredne sezone biti u Realu. Sve kad se sabere igra očajnu sezonu.

• Like 1
Posted

Šta radi Ljulj... 

I to mi je definicija šta fali Barsi, nego spoljni igrač da uzme i izmisli poene. Ono što bi trebao da bude Higins, ali to nije već godinama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...