Jump to content

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, Drug Crni said:

Kakav glupander je ispao Dorsi. Samo je trebao da sačeka faul. Taj im je izgubio utakmicu. Šteta

Pola on, pola Itudis kome Kalates igra zadnji napad, ma kakav šut imao pre toga.

• Like 1
Posted

Ti sad pričaš za poslednji napad na utakmici (produžetak) ?
Ja sam mislio na napad na kraju Q4..imali su +3 i nekih 25 sekundi do kraja..sami su krivi za poraz

Posted
8 minutes ago, Drug Crni said:

Ti sad pričaš za poslednji napad na utakmici (produžetak) ?
Ja sam mislio na napad na kraju Q4..imali su +3 i nekih 25 sekundi do kraja..sami su krivi za poraz

Da, na zadnji napad.

Stanu spolja Gudura, Hejs i Dorsi, pa udvoj ako misliš da će neko sigurno promašiti. Haotična odbrana Zvezde, ali Kalates odlučio da ne produži pas do Dorsija i to je to.

• Like 1
Posted

Sve tri ekipe iz gornjeg dela žreba su i te kako prolazne. Od Barselone očekujem da rutinira protivnika, ali ni ne bi začudilo da odu u pet utakmica.

S obzirom ko su Realu trenutno nosioci, možda ni nije toliko lošiji protivnik za Partizan od Monaka.

• Like 1
Posted
1 minute ago, medobrundo said:

Sve tri ekipe iz gornjeg dela žreba su i te kako prolazne. Od Barselone očekujem da rutinira protivnika, ali ni ne bi začudilo da odu u pet utakmica.

S obzirom ko su Realu trenutno nosioci, možda ni nije toliko lošiji protivnik za Partizan od Monaka.

Ubedjen sam u prolaz Partizana protiv Reala ako do toga dodje.

Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Makabi bez Lorenza može odmah da se pozdravi od nade za F4. Nadam se ipak da povreda nije ozbiljnija.

Obzirom da je bez kontakta pao...Nadajmo se...Male su sanse...

Posted
4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Zeljko ce pojest ovog amatera na Realovoj klupi 

Zar ne igramo protiv Barselone uslucaju pobede na PAOom? Ne verujem da ce Zeljko to pustati sutra. 

Posted
1 minute ago, greenenvy said:

Zar ne igramo protiv Barselone uslucaju pobede na PAOom? Ne verujem da ce Zeljko to pustati sutra. 

Mislim da je Real 3. ako Barca dobije sutra, a Partizan pobjedom protiv Panate ostaje 6. 

Posted

Sta prica Kovacic, kad Real sad ima 23 11, a Barselona 22 11, plus Real ima bolji medjusobni. Dakle, trebalo bi da su sigurno drugi, sto znaci da KKP ide na Barsu u slucaju pobede sutra?

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...