Jump to content

EUROLEAGUE 2022/23


Chaos Is Me

Recommended Posts

Dženanu je ovaj PO pravi test.
Najzad ima ozbiljnu ulogu u top timu gde je nosilac i predvodnik... znači najveća moguća odgovornost. Očekujem od njega vrhunsku partiju još večeras za razliku od Hezonje koji daje kako mu se poslože voćkice. Musa je hodajući mismeč na svojoj poziciji samo da to prihvati.
Ono što nije tajna, to je da je trener Reala strateški labav.
Za skautiranje njegovih kombinacija nije neophodno da si Itudis, Ataman, Žoc...a sada je u toj vertikali knjiga spala na dva, tri tima i svi imaju bar neki alat da napadnu te slabosti.
Mateo ima ozbiljno okasnele reakcije kada popuše seriju, mrcvari prepariranog Ljulja pogrešnim zadacima kada ih stisnu odbranom i ove sezone je već dva puta u EL ostao bez TO u tesnoj završnici zbog prekombinovanja. Iz
U ovoj smeni generacija nije uspeo jasno definisati uloge nosiocima i to mu može jako brzo stići na naplatu.
Žoc da je birao, siguran sam da bi opet njega odabrao za prvog rivala u F8.
Partizan ima prilično komotnu underdog poziciju gostujuće ekipe da u prvoj tekmi Obradović baci neku diverziju jer Real i pored preiskusnog rostera ima znatno manje u rukavu, posebno u prvom susretu bez drugog centra. Pravi momentum za Partizanov all in.





















  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, John Terry said:

 

Ovo kao kad u fudbalu prosere Vels i Dansku da prodju u cetvrtfinale evropskog prvenstva.

S tim sto ova "Danska" ima par titula evropskog sampiona, mada i ona prava ima jednu (nezasluzenu)😎

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Magia said:

Oly-Fener 3:2

Barsa-Zalgiris 3:0

Real-KKP 3:1
Monako-Makabi 1:3

 

Rekao bih i najrealnija procena, dacu i svoje:

 

Olympiacos - Fenerbahce: Rekao bih da je 1. mesto ovde mac sa dve ostrice pogotovo kad donese jednog ovakvog rivala sa dosta jednim od boljih trenera. Svakako da ce Fener na svom terenu biti paklen protivnik, a da je teren Olympiacosa jedan od najvrelijih, pa je ovde 3:2 veoma dobra procena.

 

Barcelona - Zalgiris: Sampion Litvanije je napravio sjajan posao ove sezone i bas zato sto konstatujemo skoro svi koliko su zeleni napravili veliko iznenadjenje, toliko je i jasno da skoro pa da nemaju cemu da se nadaju protiv mozda i najkvalitetnije ekipe u Evropi. Mozda i izbore neizvestan mec na svom terenu, ali nece se ekipa poput Barce kockati mnogo, plus ih Saras poznaju u dusu.

 

Real - Partizan: Ovde je Real veliki favorit, ali Partizan svakako moze da ih napadne u Beogradu. Sansa da uzmu brejk je mala i ako se to ne desi, 1:1 mi se cini kao izvestan rezultat kada se serija bude selila u Beograd.

 

Monaco - Maccabi: Ponos Izraela je izgubio samo dva meca na svom terenu i ne vidim kako prosecan gost kao sto je Monaco tamo moze da trijumfuje. Zato Maccabi itekako moze da uzme jedan brejk pa je 1:3 mozda i najrealniji rezultat, mada bih rekao da ni 2:3 nije toliko nerealno.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, uini said:

najrealnija procena, prepisao @Magia sve od mene pre 10 dana 😶

 

 

Ma @Magia malerise namerno 😋

Izbaksuzirao nam ulazak u top 8 i prvo mesto u Aba kada je rekao da smo sa Kampacom mnogo bolji od Partizana. Na kraju pozicije to ne govore. 

Malo se šalim, naravno. 

Biće nešto slično ovome, ne bi me čudilo da potrefi 3 od 4, tako da svi u kladionicu. 

Link to comment
Share on other sites

Zivo me zanimaju nastupi Muse u finisu sezone kad se lomi. 

Iskreno nemam neko visoko misljenje o istom ali cu ipak sacekati da vidim kako se nosi sa pritiskom jer do sada nije nastupao u ovako bitnim utakmicama u karijeri.

 

Sto se tice Barca-Zalgiris, to ide u 5 utakmica. Zalgiris ce ih u 1 utakmici kod kuce oduvati sa parketa a jednu ce dobiti onako userski kako samo oni znaju.

Monako-Makabi 3-2

Real Partizan 3-1

Barca-Zalgiris 3-2

Oly-Fener 3-1

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Nenadd said:

Je l ima neki razlog zbog koga utakmice plejofa moraju da se preklapaju?

Zasto je toliko tesko staviti jednu od 7 a drugu od 9?

Ne znam ko odlučuje o tome, ali toliko debilna odluka da ne vredi ni diskutovati o tome

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, DameTime said:

 

Dobar upis sve u svemu, ali bih izdvojila ovaj deo. Potpuno se slažem i mislim da je to najveća prednost Partizana u ovoj seriji. 

Mislio sam vise na to da jedan roster ne odgovara drugom pa da zato ni Mateo nema sta novo da izmisli i da ako je tako da Zelimir to prvi zna i siri samopouzdanje.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...