Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nisam znao gdje ovo smjestiti, ali mislim da će svaki istinski ljubitelj fudbalske igre uživati u ovim crtaćima, u kojima ćete prepoznati mnoge u trenutku nastajanja istih aktuelne crtice koje su obilježile vrh evropskog fudbala.

Dame i gospodo: The Champions

Vjerujem da je određeni broj kolega forumaša već otkrio ovaj nesumnjivo izuzetno zabavan vid kako da se provodi vreme sporta i razonode.

Eh, kad se sjetim tih vremena stare nam države i radio prenosa fudbalskih utakmica (emisije nedeljom po kojoj je ova tema dobila ime), Jordana Ivanovića, Ive Tomića (Zvezdina crna orhideja Savićević Deja, Dinamovo med i mlijeko Zajec Zeko itd), Ede Pecija i ostalih komentatora da sad ne nabrajam, sigurno je to na ovoj temi već pominjano.

Posted

Čuvar mreže Vikinga ove sezone branio je na 11 utakmica i na njima primio isto toliko golova, ali je mrežu sačuvao na pet susreta. Slučajnost ili ne, ali na mečevima kod kuće, na kojima je mogao da pomera stative kako hoće - savladan je samo dvaput.

• Ha-ha 1
  • WOW 1
  • 2 weeks later...
Posted

Kažu da ni Bosanci nisu ostali dužni. Bilo je "dabogda vas zvali sa biroa" u odgovoru na "burek sa sirom". 

U svakom slučaju, nikad lepše navijačko podjebavanje na ovim prostorima. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Pali su i pozivi pojedinih ugostitelja iz Zenice crnogorskim navijacima da ih posete prilikom revansa.
Naravno,na cast domacina.

Stvarno za pohvalu.
Sto samo govori, koliko smo ustvari ogrezli u mrznju, zahvaljujuci trovackom nacionalistickom narativu na ovim prostorima u poslednjih 35 godina. Jer,sve ovo je zapravo normalna stvar,a mi je komentarisemo kao incident.

Posted
On 6/21/2022 at 2:16 PM, Barkley#34 said:

Sto bi rekao moj komsija posle Barsa Zvezda na Kamp nou iz poslednjeg reda tribina:

Od nasih igraca prepoznao sam samo Zivkovica zbog plave kose. Da se ja pitam u revansu bih Barsine navijace stavio na JNA pa nek gledaju utakmicu na Marakani 😁

• Ha-ha 2
  • 3 weeks later...
Posted

Da li ste znali za pravilo da ako ekipa izvodi slobodan udarac i ako igrač koji izvodi pošalje loptu u sopstvenu mrežu, svira se korner za protivničku ekipu.

Ovo prvi put čujem, i zaista mi deluje neverovatno 🙂

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • WOW 2
Posted (edited)

Nisam siguran da to važi za slobodan udarac, ali bilo koji drugi prekid da.  Gol aut, aut, indirekt...sve je korner za protivničku ekipu, ako vrati u sopstvenu mrežu. Ovo za slobodan udarac prvi put čujem. 

edit: jeste, važi i za slobodnjak. proverih

Edited by P-51D
Posted

Procitao i ja danas vest... pojma nisam imao :classic_biggrin:  

:66:za devojku ( cica macu ) koja je dala tačan odgovor u kvizu, pa makar to bilo i slučajno. 

Posted

Za to sam čuo pre nekoliko godina, mislim da je bio i članak na nekom portalu na tu temu. Naravno da sam zaboravio na to u međuvremenu, ovaj kviz me je podsetio.

• Like 1