Zvezdinho Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Nemanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Ko kaže da ne treba škola za razumevanje fudbala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Odlično urađeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoznalko Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Nisam znao gdje ovo smjestiti, ali mislim da će svaki istinski ljubitelj fudbalske igre uživati u ovim crtaćima, u kojima ćete prepoznati mnoge u trenutku nastajanja istih aktuelne crtice koje su obilježile vrh evropskog fudbala. Dame i gospodo: The Champions Vjerujem da je određeni broj kolega forumaša već otkrio ovaj nesumnjivo izuzetno zabavan vid kako da se provodi vreme sporta i razonode. Eh, kad se sjetim tih vremena stare nam države i radio prenosa fudbalskih utakmica (emisije nedeljom po kojoj je ova tema dobila ime), Jordana Ivanovića, Ive Tomića (Zvezdina crna orhideja Savićević Deja, Dinamovo med i mlijeko Zajec Zeko itd), Ede Pecija i ostalih komentatora da sad ne nabrajam, sigurno je to na ovoj temi već pominjano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Čuvar mreže Vikinga ove sezone branio je na 11 utakmica i na njima primio isto toliko golova, ali je mrežu sačuvao na pet susreta. Slučajnost ili ne, ali na mečevima kod kuće, na kojima je mogao da pomera stative kako hoće - savladan je samo dvaput. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Bila bi fora u gostima to skandirati. Kako posle da objasniš zašto su nastali neredi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Kažu da ni Bosanci nisu ostali dužni. Bilo je "dabogda vas zvali sa biroa" u odgovoru na "burek sa sirom". U svakom slučaju, nikad lepše navijačko podjebavanje na ovim prostorima. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Pali su i pozivi pojedinih ugostitelja iz Zenice crnogorskim navijacima da ih posete prilikom revansa. Naravno,na cast domacina. Stvarno za pohvalu. Sto samo govori, koliko smo ustvari ogrezli u mrznju, zahvaljujuci trovackom nacionalistickom narativu na ovim prostorima u poslednjih 35 godina. Jer,sve ovo je zapravo normalna stvar,a mi je komentarisemo kao incident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 hour ago, Barkley#34 said: Kad vidi veliki vodja, eto novog nacionalnog stadiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 https://www.thesun.co.uk/sport/18954322/qatar-world-cup-sex-ban-england-fans-warned/ Biće ovo najzabavniji mundijal u istoriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 On 6/21/2022 at 2:16 PM, Barkley#34 said: Sto bi rekao moj komsija posle Barsa Zvezda na Kamp nou iz poslednjeg reda tribina: Od nasih igraca prepoznao sam samo Zivkovica zbog plave kose. Da se ja pitam u revansu bih Barsine navijace stavio na JNA pa nek gledaju utakmicu na Marakani 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 On je beše dao gol na toj utakmici... ( Živković, ne komšija 😄 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 8 minutes ago, P-51D said: On je beše dao gol na toj utakmici... ( Živković, ne komšija 😄 ) Jeste. Zivkovic za 0-1. Posle Barsa okrenula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Da li ste znali za pravilo da ako ekipa izvodi slobodan udarac i ako igrač koji izvodi pošalje loptu u sopstvenu mrežu, svira se korner za protivničku ekipu. Ovo prvi put čujem, i zaista mi deluje neverovatno 🙂 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Nisam siguran da to važi za slobodan udarac, ali bilo koji drugi prekid da. Gol aut, aut, indirekt...sve je korner za protivničku ekipu, ako vrati u sopstvenu mrežu. Ovo za slobodan udarac prvi put čujem. edit: jeste, važi i za slobodnjak. proverih Edited July 12, 2022 by P-51D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Procitao i ja danas vest... pojma nisam imao za devojku ( cica macu ) koja je dala tačan odgovor u kvizu, pa makar to bilo i slučajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Za to sam čuo pre nekoliko godina, mislim da je bio i članak na nekom portalu na tu temu. Naravno da sam zaboravio na to u međuvremenu, ovaj kviz me je podsetio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Prvi prenos utakmice gde su kamere i mikrofoni zakačeni za igrače i sudije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 18, 2022 Author Share Posted July 18, 2022 Buducnost tv prenosa na koju se treba privici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Meni se ovo nista ne svidja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts