Zvezdinho Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Izadje mi na twiteru ovaj klip sa magijom Rui Coste, i onda se iznerviram kad vidim gol Inzagija iz metarskog ofsajda na 1:15. Koliko li je ta spodobica dala ovakvih golova u karijeri, bas bih voleo da znam. Ne bi me cudilo i da je taj broj trocifren. Da je bilo VAR-a u to vreme, ne bi dobacio do 5 gola u sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) Nemoj tako, Pipo je bio poučer igrač, mnogo golova je dao sa 5m, doduše slažem se da je bio na ivici ofsajda uvek 😂 Neću nikada zaboraviti onaj gol u finalu LŠ 2007. kada ga je slučajno pogodila lopta i promenila pravac, čovek ni kriv ni dužan postigao pogodak Edited July 14, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 1 hour ago, Oi! said: Nemoj tako, Pipo je bio poučer igrač, mnogo golova je dao sa 5m, doduše slažem se da je bio na ivici ofsajda uvek 😂 Neću nikada zaboraviti onaj gol u finalu LŠ 2007. kada ga je slučajno pogodila lopta i promenila pravac, čovek ni kriv ni dužan postigao pogodak Pics or it didn't happen! 😄 Na 06:10, sam Inzagi objašnjava da nije baš "ni kriv ni dužan" https://www.youtube.com/watch?v=kUrwGLrDWds 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 To je to, pa naravno, ali opet imao je taj neki ludački osećaj za gol 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 genijalna fora....gledaju me u kancu ko da sam poludeo kako sam se slatko ismejao Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Jedan od prvih "svašta i ništa" klipova koje sam vidio na YT, došlo vrijeme da se prisjetim (možda je netko propustio) 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ceo thread 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Sve preporuke za kanal, sjajan content. https://www.youtube.com/channel/UCYJv5A6T5TAVG4CpewSXurg Meni omiljeni so far: Seria A '95-'03 - memories. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Ode i Gerd Miler.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Neponovljiv igrac... naizgled spor, ali masina. Bekenbauer je rekao da mu nije mogao nista na treninzima, da je zapravo izuzetno brz u kratkim ubrzanjima, nesto kao Messi. A i patentirao je ove golove iz okreta, prakticno posle prijema, ne secam se da se pojavio jos neki takav igrac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Dame i gospodo.....upoznajte Bernarda Berišu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Quote Zabavljala se Evropa danima ratom između Lacija i Ajntrahta iz Frankfurta oko Filipa Kostića i navodnom lažnom i-mejl adresom koju su Nemci poturili Italijanima i tako dobili vremensku bitku da zadrže igrača. Međutim, jedan, za sada neimenovani italijanski klub nije bio te sreće, već je nasamaren za 800.000 evra i to od imigranata iz Afrike, stacioniranih u Sankt Peterburgu! Ruski mediji objavili su saopštenje tamošnje policije da su uhapšena četvorica imigranata iz Afrike, jedan iz Burkine Faso, a trojica iz Nigerije, zato što su prevarili za novac fudbalski klub iz Italije. Priča je – filmska. Momci iz Afrike, koji žive u Sankt Peterburgu, saznali su preko svojih izvora da je klub iz Italije zainteresovan da dovede fudbalera iz Danske. I uspeli su da izvedu neverovatnu prevaru: napravili su lažni pasoš sa imenom i prezimenog tog, za sada isto neimenovanog igrača, da na osnovu tog dokumenta otvore račun u banci, a onda i da falsifikuju celu papirologiju sa simbolima kluba iz Danske. Sve to su poslali Italijanima kada su saznali da su pregovori klubova došli do kraja i kada je preostalo samo da se uplati novac da bi se transfer finalizirao. Poslati su, naravno, lažni podaci, sa bankovnim računom u Rusiji, na koji su Italijani uplatili 800.000 evra. Kada je ruska policija otkrila prevaru, uspela je da pohapsi osumnjičene, ali su oni dobar deo novca već potrošili. U stanu u kojem su bili otkriveni su svi potrebni alati za lažiranje pasoša, kreditnih kartica, ličnih karti... Možda jednog dana i ova priča osvane kao scenario nekog holivudskog hita. Preuzeto sa Mocartsporta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Komšije da častite, nije mala stvar 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 https://www.france24.com/en/france/20211003-controversial-french-tycoon-and-former-minister-bernard-tapie-dies-at-78 Ode Tapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Četvrt veka od jednog legendarnog gola, Ronaldovog slaloma u Komposteli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts