BattleBender Posted May 7 Posted May 7 Bata Mirkovic je mentol, zaista nema potrebe da se glorifikuju njegove price. 1
Azazelkg Posted May 28 Posted May 28 Fun fact: FK Inter Bratislava se, u periodu 1952-1962 zvao Crvena Zvezda 🤓.
Čvarkov Posted June 1 Posted June 1 Slavlje navijača Liverpula i mali navijač Evertona koji ih pozdravlja uz oduševljenje bake. Ali to nije najinteresantnije na slici. 1 1
Čvarkov Posted yesterday at 09:10 AM Posted yesterday at 09:10 AM Svet bi bio lepši da je više Manea. Podnosio sam glad, igrao fudbal bos, radio na poljima, preživio ratove i nikad nisam imao formalno obrazovanje. Ali danas – zahvaljujući zaradi od fudbala – mogu da vratim nešto svom narodu.“ Tim riječima Sadio Mané ne opisuje samo svoju prošlost, nego i svoj stav prema uspjehu: umjesto luksuza i raskoši, bira humanost. U svojoj domovini Senegalu izgradio je škole, sagradio kliniku i pomaže siromašnim ljudima odjećom, obućom i hranom. U posebno siromašnom regionu svakoj osobi daje po 70 eura mjesečno – iz vlastitog džepa. „Ne trebaju mi skupi automobili, vile, putovanja po svijetu ili privatni avioni. Želim samo da moj narod dobije djelić onoga što je meni život poklonio. Pravi primjer koji pokazuje da pravo bogatstvo nije u posjedovanju – već u dijeljenju. 3 2
DameTime Posted yesterday at 09:21 AM Posted yesterday at 09:21 AM Da, sjajan lik, više puta sam čitala o njemu. Respect. Nego ne znam gde ovo da napišem, čini mi se da nema topica za ženski fudbal Malo sam pratila žensko EP u fudbalu, i moram da kažem da se bore kao lavice. Kako brzo igraju Nemice, Francuskinje, Španjolke... Plus sjajne golmanske bravure. Sinoć sam gledala utakmicu NEM-FRA, prođoše Nemice na penale. Iako su skoro celu utakmicu bile sa igračicom više, imale više kreiranih šansi i kompletiranih pasova, Francuskinje nisu uspele to da materijalizuju. Komentator na RTS-u je fenomenalan. To je inače onaj lik što uvek komentariše atletiku, a ne mogu nikako ime da mu zapamtim. Kaže da je četvrtfinalne mečeve u Bazelu ispratilo preko 100.000 ljudi, atmosfera na stadionu fantastična. 2
Stiletto Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM 1 hour ago, DameTime said: Komentator na RTS-u je fenomenalan. To je inače onaj lik što uvek komentariše atletiku, a ne mogu nikako ime da mu zapamtim. Goran Stepić. 1
Perkos2 Posted yesterday at 11:20 AM Posted yesterday at 11:20 AM Ženski fudbal je strahovito napredovao i vrlo je gledljiv. I mi imamo dobre fzdbalerke ali mi je nekako utisak da nam je trenerski(selektorski) deo baš loš. Uz nekog iskusnog trenera za ženski fudbal iz Nemačke ili Švedske i naše devojke bi mogle da budu redovno na velikim takmičenjima.
Stiletto Posted yesterday at 11:23 AM Posted yesterday at 11:23 AM Takođe poznati urlator sa RTS-a, prenosi i on Evropsko za žene, Nemanja Matić. Prepoznaje se i po tome što pola utakmice potroši da hvali žensku reprezentaciju Srbije, naročito Ninu Matejić. 1
Drug Crni Posted yesterday at 03:25 PM Author Posted yesterday at 03:25 PM (edited) Stepić se, čini mi se, najviše popularisao prenoseći utakmice vaterpolo repr.Srbije Edited yesterday at 03:26 PM by Drug Crni slovo
Stiletto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Stepić se, čini mi se, najviše popularisao prenoseći utakmice vaterpolo repr.Srbije Jeste, upravo komentariše Svetsko u vaterpolu. 1
Recommended Posts