LayupFromTheMidget Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) 9 hours ago, Dracarys said: Mađijo, pa što radiš ovaj trejd, samo si sebe diskvalifikovao iz borbe za TOP4, jer će Tauns ko zna kada na teren. Umesto da odmaraš u 1/8, ti sebi dodaješ taj duel i dva meča Taunsa u toj nedelji. U jednoj nedelji je sve moguće, a Tauns je veliko govno ove godine, kao što se i očekivalo. Dao je Barnes koji igra kao kurac ove godine i Meltona koji ima ogranicen rok trajanja, naravno da se nije zajebao. Vise se zajebao Vlada koje je ove iste ponude imao prvi put kada je nudio Kata. Edited December 17, 2022 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 Ali iskreno, Melton sada ima opasnu produkciju, najbolji kradljivac lige, u Filadelfiji je stalno neko odsutan i time se otvara Meltonu. Ja nikad ne bih radio ovaj trejd za Taunsa, jer mnogo znači obezbeđeno TOP4 mesto, očito se potcenjuju dueli u 1/8, tamo je svašta moguće. Protivnik za čas posla izvadi dva igrača sa FA sa nerealnom produkcijom i baci te pod voz, Tauns neće moći ni da prdne sa dva meča, jedino ako se Gober povredi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Ima, protiv mene je prosle nedelje imao utakmice karijere, 7 stla i 33 poena (8 za 3). Na startu sezone je imao po 20 minuta kada su svi igrali. Prica se o KATu kao da je Jeremi Grant(koji inace ima finu sezonu) a ne top 30/25 igrac, igrace ove klase neces jeftinije da dobijes Ja sam mu nudio Nurkica i Morisa, zato ove nedelje jurimo 11-1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Ja nudio Bojana i Oubrea, šta da se radi, čovek sam sebi kroji sudbinu. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Jbg, ja sam Townsa hteo da cekam, ali evo OG in IR sad makar nedelju dana, evo Middleton opet mu nesto fali a i kad igra vise steti no sto koristi, IR popunjen skroz ima povredjenih i van, a ja cu za dve nedelje da uzmem ukupno 4-5 kategorije 😄 Tako da svakako je ovo iznudjeno resenje, sigurno ne bih davao KAT-a da nije takva situacija. Sto se ponuda tice, mozda se ispostavi da je neka bila bolja. U ovom trenutku ne mislim da sam izabrao pogresnu, ali videcemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) Čuj draxija, izvuce 2 FA igrača sa nerealnom produkcijom... Kao da ih ima takvih svaki dan i svi su na FA Ovo ako bude veto ova liga je takvo ziherasko govno, a vi sisice koje ne znam sta koji kurac igrate ovo kad cete da drkate svaku osobu koja se dogovori da zameni lika za lika. Jezivo, izgleda da je cilj da vas, pazi molim te, neko ne zajebe pa na papiru ima bolji tim. Jao jao ima jak tim na fantaziju, uuuuuu Edited December 17, 2022 by Squabbit 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Nakrcao sam pun qfer poluproizvoda... mozda I donesu kakav rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Ubacim Kembu, izbacim ga odmah zato što skapiram da su mi zauzete sve bekovske pozicije i da nema mesta. Par sati nakon toga izađe vest da Dončić ne igra, uzme ga Magija i desi se šta se desi. Zaslužujem ispadanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Neverovatno finu ekip'cu imam ... 8 igraca ( Osam ) , 182 minuta, NULA ukradenih ( i 7 ass ) I Morant bas bas nasaao kada ce da bude nervozan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 19, 2022 Author Share Posted December 19, 2022 Da čestitam Đolu na pobedi, imao je nerealno poslednje veče, ali šta da se radi. Toma Brajant će da šuri do ol stara. Meni je bitno da se konačno vratio Bredli Bil i da mogu da zabiberim svima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 sakati izvojevasmo pobedu od 9-4 sad ovako izubijani idemo da pomognemo haosu u borbi za opstanak AD nek odmori do februara, jebem ga u usta. stavljaj kupus na nogu i mazi gavez gel na ledja, pa da grmimo u plej-ofu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Ža dlaku šinko!! Ipak opravdao 10 tekmi vishe Sad protiv barda A lige, sa sve karijem koji je kliznuo kao mače niz oluk.. nadamo se jos 1 8ici Gledamo ka PO, zona ispadanja deluje daleko za sada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Cestitke @LayupFromTheMidgetniste mi ni nadu ostavili, brutalno 😄 meni ostaje borba za opstanak, bice kao Lester jedva, pa onda titula sledece godine, nema druge 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 19 minutes ago, Squabbit said: Sad protiv barda b lige,.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 On 12/18/2022 at 11:58 AM, Manu said: Ubacim Kembu, izbacim ga odmah zato što skapiram da su mi zauzete sve bekovske pozicije i da nema mesta. Par sati nakon toga izađe vest da Dončić ne igra, uzme ga Magija i desi se šta se desi. Zaslužujem ispadanje. Na kraju ubacivanje Kembe nije nista promenilo, uzeo si i poene i ppm i trojke i bacanja 🙂 Inace, cestitke na vrhunskoj borbi, mogao si lagano i ti da pobedis, narocito sto ti je ostao Lamelo na klupi u prvoj utakmici posle oporavka. Jako zanimljiva ekipa, ima i skoka i suta i poena. Jokiceva sinocnja luda partija mi je bukvalno donela samo TD, a izgubih bacanja zbog njega, da sam ga ostavio na klupi dobio bih te 7 5 1 a ovako je 7 6. Sad protiv Janisa 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Cenim 7-5-1 Gadjam jos 1 8icu. Tekme u egalu. Mada kyrie 2 tekme samo. Ajd' videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 4 hours ago, vladaboss90 said: Cestitke @LayupFromTheMidgetniste mi ni nadu ostavili, brutalno 😄 meni ostaje borba za opstanak, bice kao Lester jedva, pa onda titula sledece godine, nema druge 😄 Thank you. Puno srece u toj borbi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Razigrali se ovi Tripovi u nedelju/sub, moje sisice skinule gaće... castan poraz i jos jedan korak za beg od Zvekija, Maxe &co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Moji klošari baš imaju fetiš da se zaustave na 9 nečega. Lebron prošle nedelje svaku utakmicu imao bar jednu devetku, a jednom i 9 skokova i 9 asista, sinoć Gafford 9 skokova, a Mitch Lob 9 poena na dvocifren broj skokova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 @Squabbit, zašto david lynch ne izbacuje weather report za LA i lucky number već 4x dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 hour ago, uini said: @Squabbit, zašto david lynch ne izbacuje weather report za LA i lucky number već 4x dana? da da vidim.. sta znam, nisam u toku + makao sam se iz LA Paklena pomorandza county je zakon! :) Drzis se za sada, mada vrati me juce 2jac carobnjaka iz DC-ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 prso sam do kraja na brojnost po danima, opusteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 2 minutes ago, uini said: prso sam do kraja na brojnost po danima, opusteno. iz tvojih usta... Dosta ti 5, sha tin vai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 vreme je da tj warren (lepši, pametniji i veštiji od monka, verovtno i pošteniji, skromniji, but i digress) dobija 20-25mins u kontinuitetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 1 hour ago, uini said: tj warren (lepši, pametniji i veštiji od monka, verovtno i pošteniji, skromniji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts