ćušpajz Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 ...ali zato chimezie metu i xavier tillman imaju poverenje debelog shou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Pogotovo što je Duren krenuo najlaganije da igra i zajedničke minute sa Stjuartom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 14 minutes ago, Dracarys said: Pogotovo što je Duren krenuo najlaganije da igra i zajedničke minute sa Stjuartom. igraju i bagley i duren od starta, big stew provodi cca pola vremena na PF, vežba trice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Ma tako je bre, pleši Lilly mačko!! Idemo sad stisni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 On 12/5/2022 at 8:07 PM, Squabbit said: Pih opet gusto.. Brao Dovla, armani te je spasio Sad protiv haosa, koji nece imati pravo da ponavlja mantru samo meni bla bla Imam 42 tekme on 53... Jebeno, bas jebeno Kyrie 3 tekme, Lilard 2, Poeltltlt 2.. Evo pred pocetak 8-4-1 za haosa, nadam se 6-6-1 Al u stvari đoka iz potoka, krenuli moji da propuštaju tekme bez razloga a i da se povređuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Hvala bivsem coowneru na poklonu 🤝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 19 minutes ago, Davai Davai said: Hvala bivsem coowneru na poklonu 🤝 au, nisam znao za ovaj info. ... kako god, krivim magiju kao glavnog konspiratora, vi ste samo pijuni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 hour ago, Davai Davai said: Hvala bivsem coowneru na poklonu 🤝 Pih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 7 hours ago, Chaos Is Me said: Al u stvari đoka iz potoka, krenuli moji da propuštaju tekme bez razloga a i da se povređuju. Taman da se iznivelise... Ajde ajde, gustiš je baš. Dobar meč za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 5 hours ago, uini said: au, nisam znao za ovaj info. ... Isti brat me izbacio iz tima na dan osvajanja miki maus lige 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 9, 2022 Author Share Posted December 9, 2022 Davai okupio opasnu ekipu, još stigao i Duren(t). Inače, TimeLord se vraća 4-5 nedelja pre roka, stvarno, retko je ovo ko očekivao, a koliko me sećanje služi, Dovla je hteo i da ga proda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 10, 2022 Author Share Posted December 10, 2022 Duren postao i starter, Beglija istovario na klupu, kakav trenutak za dropčinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Ma tako bre!! Idemo!! Izdrži(te) jos 2 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Kakve partije Meltona i Slow Moa, odbranili se protiv punog Maticevog sastava kao Spartanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Meni je suđeno da ispadnem ove sezone. Jbte, Kyrie i raspali DLo imaju šut iz igre kao centri, nekih 70%. Strašne stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 DLo Covpa je morao da iznivelise 30% suta koji je furao celu godinu.. Kyrie odradi jednu od 4 ovako tako da nista nije slucajno. Valja preziveti nedelju i 5na1.. Do tada treba napraviti zalihu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 (edited) Ako ne stradamo sto co-owner duva ko nezdrav, ubice nas moja gudra i vinjak Nema veze, neka ide gas @Lukaku94 voli te brat, nema veze, samo da je zdravlja @delgado cavo, navijaj za kuma, jebo te grof Edited December 11, 2022 by Itachi Uchiha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Kakvo prstanje od duela izmedju Matica i mene. Njegovi na 54% iz igre, 50 ofanzivnih, Sharpe i Hali sinoc pokidali. Moji na 176 defanzivnih i 141 asistencijom, Jokic najzad TD uz odlicnog Pokua i Jaylena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 (edited) On 12/8/2022 at 2:30 PM, uini said: ...ali zato chimezie metu i xavier tillman imaju poverenje debelog shou. Met(u) ima jedno od najjačih prezimena , zato ... On 12/9/2022 at 3:52 PM, Davai Davai said: Hvala bivsem coowneru na poklonu 🤝 Nema na cemu I drugi put On 12/9/2022 at 9:46 PM, Davai Davai said: Isti brat me izbacio iz tima na dan osvajanja miki maus lige 😂 Ima ona , 100X ponovljena laz postaje istina . Jesam te izbacio ( znamo i zbog cega 😛 ), ali sam te istog dana, veceri , ne secam se vec I vratio .... Tako da 🤷 On 12/10/2022 at 1:48 AM, Dracarys said: Duren postao i starter, Beglija istovario na klupu, kakav trenutak za dropčinu. Kako ide ona, svi su generali pametni posle bitke 😴 P.S: Ukratko, trebao je da leti Metu, ali slucajno se probudim pred pocetak utakmica, greskom drop-ovao Durena. Kada sam se probudio ujutro ranom zorom oko 10h I video ucinak DD, nisam imao nameru a i malo mi glupo da trazim da mi ga vrate. Sam pao, sam se ubio. Ni prvi ni poslednji kojeg sam bzveze, bez razmišljanja i neke analize ( koje inace ne radim :D) , onako uz q dropovao. Ako 'će mo iskreno, nista nije ni odigrao dok ga nisam dropovao. P.SS : da predupredim pojedince, nisam hteo prethodne sezone da ponistim (vratim ) trade Ja-aaaa, nisam se bunio kada sam nekada davno dropovao Iso Joe-a, I u jos ponekim situacijama, necu (nisam) ni sada Edited December 11, 2022 by Fat Zadd 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 @Miskooo, mislim da nije rano da ti čestitam pobedu pa ti vidi reci tvojima da ne bude baš sa nulom ili jedinicom, dve kolone su mi fajn. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ja nekako razmiljam ako moze i 13:0, treba mi. 😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 pih 8 na kraju.. da nisam ubacio danas mcdanijelsa imao bih 10.. al ne mogu to da radim do pred 2,3 kola pred kraj. nisam ja zabar da namestam i bezim od viteske borbe kakao god ne da me ukenjalo nego vrhunski blokade lilard 75 poena u 2 kuzma poludeo sjajna nedelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 boro dolazi u najgorem mogucem trenutku i odmah ima dva miliona igraca vise u ponedeljak. ovo samo meni* moze da se desi. *jelovnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 On 12/11/2022 at 2:37 AM, Itachi Uchiha said: Ako ne stradamo sto co-owner duva ko nezdrav, ubice nas moja gudra i vinjak Nema veze, neka ide gas @Lukaku94 voli te brat, nema veze, samo da je zdravlja @delgado cavo, navijaj za kuma, jebo te grof Sto mi tagujes oba naloga ? Inace Lukakuu je nestao pristup forumu, izlogovan je i ne zna tacan u/p, a od foruma vec neko vreme ne stize nigde ni u spam/junk password recovery mail, tako da molim admine ako mogu da srede coveku neki pristup accountu, da bi mogao da napise nekad Anarhija i sinovi do pobede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 @delgado opusteno Delgi, pisi sa ovog naloga na A temi, ja ti bar necu uzeti za zlo. Jedan ogroman , ma šta jedan , 10 , za moje polutane... uspelo je njih 5 ( I slovima PET, ustvari 6 ) da u drugom poluvremenu utakmica sakupi par ass ( I tako ih odbrani), ukrade čitave 2, I da da 10ak poJena I preokrenu rezultat u nasu/moju korist vise nego nezasluzeno ubedljiva pobeda A sada, sledi bolno prizemljenje od Tripa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts