vladaboss90 Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 24 minutes ago, stefan81888 said: Ako te teši, smanjiće se razlika večeras, imam puno igrača koji mogu da zeznu procente i izgubljene. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 @vladaboss90, pa ti imas bol bola i sav je tvoj. lavrnja peva a ja samo krenem u placni osmeh koji kaze ovo samo meni moze da se desi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 34 minutes ago, uini said: @vladaboss90, pa ti imas bol bola i sav je tvoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) Posle drugog, potom prvog pika koji su otisli u večna lovišta, upitan je i treci pik... I ponavlja se situacija kao sa BaraBorom gde gubim duel u poslednjem danu... A da, zamolio bih Drakceta da vise ne hvali "moje" igrace... od kada ga je "hvalio" Porter Jr. ne moze da prebaci 10ak poJena Edited November 20, 2022 by Fat Zadd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Da se upišem u knjigu žalosti. Taman se vrati pokajnik, Dame opet zglajzne.. Ne mož da se spoje 2 prva pika pa nema sanse. Sreca pa sa Lavrnjom igram prijateljskih 6-6 pa nema mnogo trzavica.. Izdrži legendo i vraćaj se do srede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 (edited) Tupavi trener Vašingtona je odmah zajahao Bila na 90 minuta u dve utakmice posle pauze i u poslednjih pola minute se povredio. Edited November 21, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 @vladaboss90trebalo je da daš Midltona po sniženoj ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 @uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 @Magia, ja bih se zahvalio ovom prilikom jokićevom kovidarstvu, jer bez toga sve ovo ne bi bilo moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Druga ligo širi svoje grane, da prihvatiš mizeri signale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 26 minutes ago, uini said: @Magia, ja bih se zahvalio ovom prilikom jokićevom kovidarstvu, jer bez toga sve ovo ne bi bilo moguće. Nevezano za njega, neverovatno poslednje vece za tvoje, nerealni fg%, 28 def reb, 15 trojki, 30 ass. Da sam izgubio sa nekih 7-5 to bi bilo prihvatljivo, ovo je bas gazenje, narocito za prvi poraz u sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 minutes ago, Magia said: narocito za prvi poraz u sezoni Spremaj se polako i za drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 hours ago, stefan81888 said: @vladaboss90trebalo je da daš Midltona po sniženoj ceni Anyway, cestitke, posteno pranje, mogao si verovatno jos koju kategoriju da pokupis da si juce malo izbacio neke igrace, tako da hvala Stefi, dobar si ti decko. Juce usao sa jednom kategorijom u poslednji dan, jutros cetiri na kontu, that's a victory in my book 😄 Overall, dva ubedljiva poraza do sad, tri minimalne pobede, opasno blizu zoni ispadanja, ali ne daleko i od playoff-a. Sad ce Boze zdravlje i Middleton, pa se nadamo da moze i bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Sledi grcevita borba za opstanak bez prvog i drugog pika ( i raspada 3&4) Nego 'oce neko Moranta Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 16 minutes ago, vladaboss90 said: Anyway, cestitke, posteno pranje, mogao si verovatno jos koju kategoriju da pokupis da si juce malo izbacio neke igrace, tako da hvala Stefi, dobar si ti decko. Juce usao sa jednom kategorijom u poslednji dan, jutros cetiri na kontu, that's a victory in my book 😄 Overall, dva ubedljiva poraza do sad, tri minimalne pobede, opasno blizu zoni ispadanja, ali ne daleko i od playoff-a. Sad ce Boze zdravlje i Middleton, pa se nadamo da moze i bolje... Kasno su igrali neki dobri igrači pa sam se predomišljao da li da ubacujem/izbacujem, na kraju ostavih tako. Na kraju me koštalo baš blizu par kategorija 😄 U svakom slučaju, srećno u nastavku pa da ponovimo ovaj rezultat u PO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Zakucan sam za dno, a kad pogledam ukupno u ligi: FG% sam šesti FT% sam jedanaesti 3p sam sedamnaesti OREB sam šesnaesti DREB sam devetnaesti AST sam šesnaesti STL sam osamnaesti BLK sam deveti TO sam osmi DD sam devetnaesti TD sam na deobi četvrtog mesta PTS sam deveti PPM sam četvrti Sve ovo uz hronične povrede prvog, drugog i četvrtog pika. Pa jebem mu mater, ovo samo meni može da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 hour ago, stefan81888 said: Spremaj se polako i za drugi Zavisice sve hoce li uspeti debeli da prezivi koronu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 18 minutes ago, Magia said: Zavisice sve hoce li uspeti debeli da prezivi koronu 🙂 Naravno. Ne bih se bunio da ne igra ali bilo bi fino da vidim šta mogu protiv top ekipe, prošli put me jedan od favorita razbucao, zanima me šta moja ekipa može protiv contendera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 Znači nedeljom mi uvek krene sve po lošem, od lagane pobede sa 9-3-1, završim sa pobedom od 6-4-3. DeAndre Džordan je legenda, u prvoj četvrtini nabije 6 poena i onda u sledećih 26-27 minuta da samo dva poena. Keldon baš sinoć našao da odigra najgoru šutersku utakmicu u sezoni (4/20), izgubio PPM u trećoj decimali i trice su nerešeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ima li nekih ponuda za Lebrona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Jel realno da si opet draftovao starkelje koje se povredjuju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 13 hours ago, stefan81888 said: Naravno. Ne bih se bunio da ne igra ali bilo bi fino da vidim šta mogu protiv top ekipe, prošli put me jedan od favorita razbucao, zanima me šta moja ekipa može protiv contendera. Tvoja ekipa je ozbiljan contender, narocito sto si uzeo Luku sa 4e pozicije (ja razmisljao da ga uzmem kao 1og umesto debelog, za sad greska sto nisam) a i lepo si birao kasnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 12 minutes ago, Magia said: Tvoja ekipa je ozbiljan contender, narocito sto si uzeo Luku sa 4e pozicije (ja razmisljao da ga uzmem kao 1og umesto debelog, za sad greska sto nisam) a i lepo si birao kasnije. Stani malo Luka je otišao sa četvrte pozicije!!?? Vi ste gori od Kingsa jbt 😂😂😂😂 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ccc ovom drakarisu sreća kuca na vrata neviđeno Lilarda nema, on ima penija, znaci moj direkt minus je njegov + A tu je povreda poeltltltltl... LeVert i treba da odmori malo, smorio je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 I meni se povredio Bredli Bil, pošto mi je pun IR, velika je verovatnoća da ću igrati sa 11 igrača ove nedelje, ne bi li zadržao sve igrače na okupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts