freethrow Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Brt Real kao ekipa iz teretane da je izašla na basket sa nekim klincima iz kraja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Sve ide po planu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Real ovim domaćinskim suđenjem može i Milvoki Bakse dobiti. NBA sudije su zlatne za ovo smeće, isključujem se. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ovaj Tavares je cudo prirode. Bilo koji ovoliki covek bi se umorio do sad, ovaj jok. A igra sve vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ovo je već malo poklon faul u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ala su gadni za vidjeti mamu im… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Pogađati bacanja, i sačuvati se od faula u napadu sada (ovo posebno važi za Dantea) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Kakve su ovo ljige, ne verujem. Jasmo mi je da Rudi to radi svesno i da će mu uspeti, ali treba imati obraz i buniti se kad znaš kako si jako udario nekoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Vidi gospodje iz kulturne madridske publike što pokazuju srednjake, ja mislio toga ima samo kod nas. Edited April 25, 2023 by Čvarkov 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 3 faula u napadu za redom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Real ne igra pametno i to će ih koštati. Samo neka nastave sa ovim glupim faulovima. 7 minutes ago, Dracarys said: Real ovim domaćinskim suđenjem može i Milvoki Bakse dobiti. NBA sudije su zlatne za ovo smeće, isključujem se. Ne mogu, ne igra im Jimmy Butler hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Kakve su ovo ljige, ne verujem. Jasmo mi je da Rudi to radi svesno i da će mu uspeti, ali treba imati obraz i buniti se kad znaš kako si jako udario nekoga.On nikad obraza nije imao, kroz cijelu karijeru mu je ovo zaštitni znak.Bez obzira gadno je vidjeti kako prvi tako i hiljadu prvi put. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Just now, Son_of_a_gun said: On nikad obraza nije imao, kroz cijelu karijeru mu je ovo zaštitni znak. Bez obzira gadno je vidjeti kako prvi tako i hiljadu prvi put. Kad vidim njega i Lulla, u isto vreme mi se aktiviraju PTSD i neka agresija. Skoro nikad ne navijam protiv u sportu, ali protiv njih... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ja kapiram da ovakva igra odgovara Partizanu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Pa gde je ovde faul nad Tavaresom? Ovo je vec novi nivo zasticenosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ala smo ga ubrzali. Malk Tavares da crkne. A i da nemaju ono methodicno da spustaju u reket. Odlicni smo zasad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Calmate mucacosSent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Vratija se šut Partizanu, sad će Španci da se stisnu skroz. Mnogo pametnije igrate za sada. Ne znam kakva je ovo odbrana Reala da proba da skuplja na bilo kom igraču Partizana, kad bukvalno svako može da im smesti dagger. Pa jbm vam sve, da li je moguće da ne može skok da se zagradi? Tri napada Reala, jednom su morali da pogode. Edited April 25, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Aaaaa kakva šteta za ove skokoveeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) 5 minutes ago, DameTime said: Ne znam kakva je ovo odbrana Reala da proba da skuplja na bilo kom igraču Partizana, kad bukvalno svako može da im smesti dagger. Nema tu nikakvog skupljanja, samo jurenje onih čijih su direktni čuvari ispali kod blokova. Edited April 25, 2023 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Panter stvarno kao Durant trenutno, baš je u nekom zen korisnom modu. Prosto neverovatno da Real nije spremio nekoga da ga sve vreme čuva kako treba, kao flaster. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Da li je realno da Jabusele ima 120Kg? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 1 minute ago, realno *w said: Nema tu nikakvog skupljanja, samo jurenje onih čijih su direktni čuvari ispali kd blokova. Hmm meni se učinilo da baš skupljaju sa čini mi se Nanelija. Kao da biraju "najmanje zlo". Panter nije započeo meč najbolje ali se pojavio, bukvalno izgleda neodbranjivo trenutno. U svakom slučaju odlično poluvreme za vas, deluje mi da igrači sprovode Željkov gameplan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Muško poluvreme smo odigrali, baš muško. Kako god da se završi, daj da furamo ovu ludačku košarku do kraja i ja ću biti zadovoljan. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Kapiten nam dođe još 14 poena od toga 4 trojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts