Barkley#34 Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 3 minutes ago, zorex said: Željko ima malo više znanja, i mnogo više muda od forumaša. Nagrdiće ih Danilo. Nekog će nagrditi, svakako.
goofy Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 3 hours ago, Patriota iz kauca said: Petorka smrti, jurimo -10 nakon pet minuta. 2 hours ago, Xpert said: Ne sme Smailagic toliko da igra. Jednostavno ne sme. 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ne mozemo mi ovde nista 2 hours ago, Patriota iz kauca said: Lagana pobeda Reala. 2 hours ago, Barkley#34 said: Ne može Panter Musu da stigne ni na igrici. 2 hours ago, Xpert said: Madar misli da je bolji kosarkas, nego sto jeste. I to nas dosta cesto kosta. 2 hours ago, Patriota iz kauca said: Mi igramo ovakve utakmice dok naša najbolja petorka ima snage. Otprilike do pola trece četvrtine.. 2 hours ago, SamoFlacko said: opet smo glupa ekipa, zurimo bezglavo. 2 hours ago, Xpert said: Mnogo gluposti, koje su u ovakvoj utakmici nedopustive. 1 hour ago, Aman 2 said: Andjusic ušao opasnost 1 hour ago, DameTime said: Anđušić u jednom potezu je ovaj promašeni šut malopre. 1 hour ago, Aman 2 said: Ostaviti Andjusica na klupi pre svega 1 hour ago, Barkley#34 said: Je l' mi ovo njima dajemo Anđušića fore? 1 hour ago, jedibojan said: Danilo odmori 1 hour ago, Aman 2 said: Evo ga ovaj neodlučni mlakonja Poookaaajteeee seee, neeveeerniiiiciiii !!! 1 3
DameTime Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 I ja, Andjuša je jedini košarkaš kog nisam mogla baš nikad da svarim.
Recommended Posts