Zvezdinho Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Pa ti si komesar, namesti mu tim Mislim Who cares 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 Namestio je za preostale igrače do kraja večeri i preokrenuo je rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Izbaci mu sve igrace, ako budes u 12, a mi ispadnemo necu da se zalim🙃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 Ja završavam ove godine sa fantazijem ovde tako da ćete morati da izglasate novog komesara 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 57 minutes ago, мајор јосип said: Ja završavam ove godine sa fantazijem ovde tako da ćete morati da izglasate novog komesara Budi nam treći suvlasnik pa da nam treba 2 dana da se dogovorimo oko izmene. ♥️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 On 3/4/2023 at 3:47 PM, мајор јосип said: Ja završavam ove godine sa fantazijem ovde tako da ćete morati da izglasate novog komesara Cek, zasto ? Zavrsavas sa funkcijom komesara, ali ces i dalje igrati B ligu ? Predlazem sebe za novog komesara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 Necu igrati vise A za komesara mogu organizovati glasanje ako hocete 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 (edited) @Kurc Emuchelo kao sto sam i pretpostavio, vama je ubuljaster u kontra fazi. Mada normalno da vam je u kontra fazi kada vam je neizmenicni dvokliznik potpuno ozuljastio klimator. Edited March 5, 2023 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Pa onda moramo to da regulisemo nekako, mozda je fer da upadnu 4 najbolje ekipe iz C lige ? Ili da nagradimo Nexta ostankom u ligi. Treba nam glasanje i za to i za novog komesara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Moze glasanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 Može se glasati za oba Smatram da je bolje dati šansu novima i da uđu četiri ekipe, ali opet vi odlučite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Rano je glasanje , sezona se jos nije ni zavrsila polako, ne zna se ni ko ulazi.Ko dodje @nlavrnja lako cemo za komesara. ima radno sikustvo kao komesar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Glasam za maxu. Covek je podigao ovu ligu za 3 koplja, svake godine je sve jaca, veliko je interesovanje ljudi za dolazak ovde, i opste je misljenje da je topik poslednji bastion demokratije i tolarancije, kao i utociste od jednoumlja i totalitarizma kim jong uinia Izuzetan napredak smo ostvarili za ove 3 godine, na cemu smo posebno zahvalni josipu, koga predlazem za pocasnog komesara i ujedno mu se zahvaljujem na dosadasnjem radu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Za malcice ste mogli i C ligu da podignete iz pepela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Propi sto pogadjas koliko cu kategorija da uzmem, zakivas🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 26 minutes ago, Zvezdinho said: Propi sto pogadjas koliko cu kategorija da uzmem, zakivas🙃 Nije mi bio cilj da pogađam,ali verujem da sam bio blizu 🙂 mada se niste pomerili sa mesta ni ti ni protivnik ☝️ @Kurc Emuchelo čestitke tebi i kolegi na ulasku u A diviziju!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 6 minutes ago, propolis said: Nije mi bio cilj da pogađam,ali verujem da sam bio blizu 🙂 mada se niste pomerili sa mesta ni ti ni protivnik ☝️ @Kurc Emuchelo čestitke tebi i kolegi na ulasku u A diviziju!!! Propi koji ce rezultat da mi bude u PO, Markanen povredjen, 3 igraca sa po 2 meca u nedelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 1 minute ago, Zvezdinho said: Propi koji ce rezultat da mi bude u PO, Markanen povredjen, 3 igraca sa po 2 meca u nedelji. Deluje da će biti tvrdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 A sad krece ono pravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 3 hours ago, propolis said: @Kurc Emuchelo čestitke tebi i kolegi na ulasku u A diviziju!!! Hvala! Sad je malo lakše gledati na plejof i problem sa povredama. Iznenađen sam ovim, jer nisam očekivao da ću ostati prvi zbog povreda. Takođe, puno sreći tebi, @Arnajevackoji je bio takođe odličan ove sezone, kao i ostalima u borbi za plasman u A ligu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Ja bih bio zadovoljan sa prolaskom u sledeću rundu što bi bio jedan korak napred u odnosu na prošlu sezonu. Ipak bih to smatrao uspehom sa obzirom da sam bio 17ti na draftu i totalno nespreman za takav scenario i birao prva dva pika koja vrv nikad ne bih birao. Uradio dva trejda sa kojima sam prošao polovično i generalno sam zadovoljan učinkom sa obzirom da mi je ovo tek treći Nba fantazi. Stariji sam čovek pa dosta toga zaboravim u međusezoni 😂😂😂 tako da sada pišem u notes neke podsetnike za draft 2023 ☝️🙂 Cilj za sledeću sezonu je postavljen,a to je polufinale!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Pozdrav za Cvajtu 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Čestitke @Kurc Emuchelo na osvojenom prvom mestu u regularnom delu i plasmanu u viši rang i pored izostanka jako bitnih igrača, zaista svaka čast! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Pozdrav za Cvajtu Vojko mali knindža 😂😂😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 (edited) Solidna sezona,dosta cudna ekipa skrpljena,na kraju i par cudnih pobeda i poraza.Teraj dalje. Haose,welcome back. Edited March 6, 2023 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts