Zvezdinho Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Pa ti si komesar, namesti mu tim Mislim Who cares 🙃
мајор јосип Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Namestio je za preostale igrače do kraja večeri i preokrenuo je rezultat.
Zvezdinho Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Izbaci mu sve igrace, ako budes u 12, a mi ispadnemo necu da se zalim🙃 2
мајор јосип Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Ja završavam ove godine sa fantazijem ovde tako da ćete morati da izglasate novog komesara 1 3
Kurc Emuchelo Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 57 minutes ago, мајор јосип said: Ja završavam ove godine sa fantazijem ovde tako da ćete morati da izglasate novog komesara Budi nam treći suvlasnik pa da nam treba 2 dana da se dogovorimo oko izmene. ♥️ 3
delgado Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 On 3/4/2023 at 3:47 PM, мајор јосип said: Ja završavam ove godine sa fantazijem ovde tako da ćete morati da izglasate novog komesara Cek, zasto ? Zavrsavas sa funkcijom komesara, ali ces i dalje igrati B ligu ? Predlazem sebe za novog komesara. 2
мајор јосип Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 Necu igrati vise A za komesara mogu organizovati glasanje ako hocete 1 3
Zvezdinho Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 (edited) @Kurc Emuchelo kao sto sam i pretpostavio, vama je ubuljaster u kontra fazi. Mada normalno da vam je u kontra fazi kada vam je neizmenicni dvokliznik potpuno ozuljastio klimator. Edited March 5, 2023 by Zvezdinho 1
delgado Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Pa onda moramo to da regulisemo nekako, mozda je fer da upadnu 4 najbolje ekipe iz C lige ? Ili da nagradimo Nexta ostankom u ligi. Treba nam glasanje i za to i za novog komesara.
мајор јосип Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 Može se glasati za oba Smatram da je bolje dati šansu novima i da uđu četiri ekipe, ali opet vi odlučite. 1
Zvezdinho Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Rano je glasanje , sezona se jos nije ni zavrsila polako, ne zna se ni ko ulazi.Ko dodje @nlavrnja lako cemo za komesara. ima radno sikustvo kao komesar 1
maXa88 Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Glasam za maxu. Covek je podigao ovu ligu za 3 koplja, svake godine je sve jaca, veliko je interesovanje ljudi za dolazak ovde, i opste je misljenje da je topik poslednji bastion demokratije i tolarancije, kao i utociste od jednoumlja i totalitarizma kim jong uinia Izuzetan napredak smo ostvarili za ove 3 godine, na cemu smo posebno zahvalni josipu, koga predlazem za pocasnog komesara i ujedno mu se zahvaljujem na dosadasnjem radu 1 1
Zvezdinho Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Za malcice ste mogli i C ligu da podignete iz pepela.
Zvezdinho Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Propi sto pogadjas koliko cu kategorija da uzmem, zakivas🙃
propolis Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 26 minutes ago, Zvezdinho said: Propi sto pogadjas koliko cu kategorija da uzmem, zakivas🙃 Nije mi bio cilj da pogađam,ali verujem da sam bio blizu 🙂 mada se niste pomerili sa mesta ni ti ni protivnik ☝️ @Kurc Emuchelo čestitke tebi i kolegi na ulasku u A diviziju!!! 1 1
Zvezdinho Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 6 minutes ago, propolis said: Nije mi bio cilj da pogađam,ali verujem da sam bio blizu 🙂 mada se niste pomerili sa mesta ni ti ni protivnik ☝️ @Kurc Emuchelo čestitke tebi i kolegi na ulasku u A diviziju!!! Propi koji ce rezultat da mi bude u PO, Markanen povredjen, 3 igraca sa po 2 meca u nedelji.
propolis Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 1 minute ago, Zvezdinho said: Propi koji ce rezultat da mi bude u PO, Markanen povredjen, 3 igraca sa po 2 meca u nedelji. Deluje da će biti tvrdo
Kurc Emuchelo Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 3 hours ago, propolis said: @Kurc Emuchelo čestitke tebi i kolegi na ulasku u A diviziju!!! Hvala! Sad je malo lakše gledati na plejof i problem sa povredama. Iznenađen sam ovim, jer nisam očekivao da ću ostati prvi zbog povreda. Takođe, puno sreći tebi, @Arnajevackoji je bio takođe odličan ove sezone, kao i ostalima u borbi za plasman u A ligu. 4
propolis Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Ja bih bio zadovoljan sa prolaskom u sledeću rundu što bi bio jedan korak napred u odnosu na prošlu sezonu. Ipak bih to smatrao uspehom sa obzirom da sam bio 17ti na draftu i totalno nespreman za takav scenario i birao prva dva pika koja vrv nikad ne bih birao. Uradio dva trejda sa kojima sam prošao polovično i generalno sam zadovoljan učinkom sa obzirom da mi je ovo tek treći Nba fantazi. Stariji sam čovek pa dosta toga zaboravim u međusezoni 😂😂😂 tako da sada pišem u notes neke podsetnike za draft 2023 ☝️🙂 Cilj za sledeću sezonu je postavljen,a to je polufinale!!!
Arnajevac Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Čestitke @Kurc Emuchelo na osvojenom prvom mestu u regularnom delu i plasmanu u viši rang i pored izostanka jako bitnih igrača, zaista svaka čast! 1 1
propolis Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Pozdrav za Cvajtu Vojko mali knindža 😂😂😂 2
Gaga Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 (edited) Solidna sezona,dosta cudna ekipa skrpljena,na kraju i par cudnih pobeda i poraza.Teraj dalje. Haose,welcome back. Edited March 6, 2023 by Gaga
Recommended Posts