Milos 3.14 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Drago mi je što dobiše Nemci jer smo malo previše krenuli da pljujemo Pešića pri čemu ne želim da ga amnestiram od njegove porcije krivice. Jednostavno nekad ni vrhunski treneri i vrhunski igrači ne mogu da prevaziđu neke sistemske probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Uff kako mi je drago, koliko sam gadnih faca u Grckoj. Titula Nemacke ili Francuske bi mi bilo najprihvatljivije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Sarenac nema blage veze Trabunja gluposti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: sarenac trabunja nesto kako grcka ostavlja nemcima ne znam kakve otvorene suteve ali zapravo nemci samo sipaju sa svih strana nemilice, preko coveka ili iz driblinga nema tu ne znam kakvih otvorenihj suteva Nemci igraju izuzetno sistemski, uvek se zna ko i šta napada, vrhunska ekipa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Just now, Milos 3.14 said: Drago mi je što dobiše Nemci jer smo malo previše krenuli da pljujemo Pešića pri čemu ne želim da ga amnestiram od njegove porcije krivice. Jednostavno nekad ni vrhunski treneri i vrhunski igrači ne mogu da prevaziđu neke sistemske probleme Bas to Skoro pricao na presu koliko Nemci ulazu u kosarku Bilo podsmeha od novinara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: sarenac trabunja nesto kako grcka ostavlja nemcima ne znam kakve suteve ali zapravo nemci samo sipaju sa svih strana nemilice, preko coveka ili iz driblinga nema tu ne znam kakvih otvorenih suteva Ovde se moze reci da ih malo sere sut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Just now, Milos 3.14 said: Nemci igraju izuzetno sistemski, uvek se zna ko i šta napada, vrhunska ekipa videcemo su sistemsku igru kad ne bude 60%+ za 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Jeste govance malo Shroder, ako su ga izbacili. Ali opak igrac, nema sta. Kad ga ide sut kao veceras ne pitas se nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Nemci kao i u svemu sto rade, sistemski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 17/28 trojke nemaca sta rade ovi pajaci i cirkuzanti? dokle? prvo onih 2+1 za janisa kad sude 2 prekrsaja sad ovo iskljucenje sramotna odbrana grka, ali mora se priznati da nemci izgledaju odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) 4 minutes ago, Don Radonja said: Podcenjujes Spance. Svaku utakmicu sam im gledao, smejurija od puta, previse bi im bilo da odu dalje. Nemci bukvalno igraju kosarku za pet nivoa visu od njih. Moraju da odigraju ubedljivo najgoru utakmicu na turniru a Spanci najbolju da bi bilo kompetitivno. Plus sto konceptualno im ne mogu nista, brzi su, imaju mesa za Ernangomeze, bukvalno ne postoji pozicija niti nacin da ih nadigraju na bilo koji nacin. Nemacka bi morala potpuno da se usere i da sutiraju 20% za 3 posle ovih 60%, da Sreder bude u full stetocina modu, da spanska klupa da potpuni doprinos i Garuba i Vili apsolutno dominiraju u reketu i to sve zajedno. To je nemoguce da se desi. Njih je danas usralo da izbace Fince jer je Rudi ustao iz groba, iskoristili su time dzokera za ovaj turnir. Edited September 13, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 1 minute ago, McLeod said: Nemci bukvalno igraju kosarku za pet nivoa visu od njih. Idi bre u k.... Hoću da gledam Nemce u finalu. 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Ne mogu da verujem da su ih ovako nadaskakali Nemci. Grcku koja je najatleticnija ekipa na prvenstvu. Zaista fantastican posao Theisa, Thiemanna i ostalih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Po logici da komsiji crkne krava mnogi likuju sto Janis ostaje bez medalje. Edited September 13, 2022 by suptil 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Svaka cast! Evropski trenri su prevazidjeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Zanimljivo da su timovi ciji je igrac postigao kos preko pola ispali danas sa prvenstva. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Bravo majstori. Ovo je sigurno najbolji TIM na prvenstvu. Svaka cast i selektoru. I dalje mislim da ce Doncic da ih dobije, ali bice vruce, voleo bih da vidim jednu ovakvu partiju i NBA rezultat u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 ako opet budu ovako sutirali, tesko da ce i doncic da ih dobije ali rekao bih da male sanse da ponove ovakvo sutersko vece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 1 minute ago, McLeod said: Bravo majstori. Ovo je sigurno najbolji TIM na prvenstvu. Svaka cast i selektoru. I dalje mislim da ce Doncic da ih dobije, ali bice vruce, voleo bih da vidim jednu ovakvu partiju i NBA rezultat u finalu. @Eddard be like: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Zašto nisam više moderator da ga bar stavim na MOP na ovih par dana 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Čudno je da Herbert veći deo karijere vodi neke osrednje nemačke timove, i su svi igrali dobru košarku ... priželjkivao sam ga 2017-e u Zvezdi, al jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Just now, Kankkunen said: Čudno je da Herbert veći deo karijere vodi neke osrednje nemačke timove, i su svi igrali dobru košarku ... priželjkivao sam ga 2017-e u Zvezdi, al jbg. Da ovo sam i ja pomislio dok sam juce listao na wikiju koga je sve vodio. Dosta cudna lista timova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Wagner već sada verovatno najbolje evropsko krilo, par godina iskustva je daleko i od NBA vrha. Mogao bih onaj step back preko Janisa da gledam na repeat do sutra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Nemci su stvarno suludo sutirali danas. Uopste tu nije bilo toliko otvorenih i lakih suteva kao sto su Italijani imali, svasta je ulazilo. Svakako su sjajan tim, Fargo na klupi odradio fenomenalan posao. Uzivao sam u utakmici, steta sto nije bila neizvesna do kraja. Sve je bilo na nivou, uz punu halu i odlicnu atmosferu, sto podize i nivo igre i generalno uzitak dok gledas, ali nazalost na ovom turniru toga ima samo na utakmicama domacina. Edited September 13, 2022 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Bogme eto nama Spanaca u finalu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts