Miki28 Teoljub Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Izvede Janisa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Trojke, prodori, skokovi, dok drugari i dalje pokusavaju da vrate Cesku. Bukvalno bi ovako bilo, ne bi imali centre, Spisu i Tesitori bi sutirali sa 8 metara, a tamo bi Jokic izvodio slobodna u svakom napadu, sa cetvoricom igraca aut zbog pet licnih. Ali bukvalno kao da nas je sramota, ruzno tako da pobedimo. Neverovatno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 94-88 Umalo isti rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Trebao je Ituidis da proba sa Kostasom u zavrsnici, ovako je bezveze drzao Janisa na parketu 35 minuta i pobedise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 6 hours ago, srlepajce said: Da su samo slusali Karijeve kzs znali bi kako igrati protiv ovakvih ekipa Bas mi drago za Fince This aged like milk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Itudisa nije bilo sramota da drži Janisa čitavo drugo poluvreme na parketu. Šta bi nama Italija mogla da je Jokić bio sve vreme u igri, napadački smo delovali bezidejno bez njega i proizvod toga su nam ponešeni tom odbranom strpali milion trojki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 4 minutes ago, Markoss said: Trebao je Ituidis da proba sa Kostasom u zavrsnici, ovako je bezveze drzao Janisa na parketu 35 minuta i pobedise... Nema stida jebiga. Bezobrazno pobedjuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 1 minute ago, McLeod said: Nema stida jebiga. Bezobrazno pobedjuje. Sad kad su svi provalili da bez beast mod Janisa ne mogu da pobede Cesku, sad su najebali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Ja bih se svakako kladio na Nemce protiv njih. Nego sad me plasi sto mi ovo lici na Svetsko. Ako mrtvi Spanci sa ovim timom osvoje mislim da cu bukvalno da prestanem da gledam reprezentativnu kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Nema sanse Spanija protiv Grcke ili Slovenije. To je reprezentacija koja ima 3 dobra igraca unutra, jednog naturalizovanog pleja i jednog veterana od 37 godina, svi ostali nemaju nikakvog iskustva igranja jakih meceva niti su ikada imali negde bitnu ulogu. Ja se nadam da Lauri moze da ponovi onakvu partiju protiv njih, bilo je uzivanje gledati ga do sada - kao nekad Gasol u onoj zlatnoj Spaniji ili Dirk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 1 hour ago, McLeod said: Ja bih se svakako kladio na Nemce protiv njih. Nego sad me plasi sto mi ovo lici na Svetsko. Ako mrtvi Spanci sa ovim timom osvoje mislim da cu bukvalno da prestanem da gledam reprezentativnu kosarku. Posle ovakvih predviđanja, ne bih se ja kladio na tvom mestu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Just now, Darko said: Posle ovakvih predviđanja, ne bih se ja kladio na tvom mestu. 20 hiljada sam u plusu ovo prvenstvo, plus je jos jedan forumas u plusu 8-9 hiljada zbog mene, ali posto necu da gledam jer mi je mrsko mozda se i ne kladim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 20 minutes ago, McLeod said: 20 hiljada sam u plusu ovo prvenstvo, plus je jos jedan forumas u plusu 8-9 hiljada zbog mene, ali posto necu da gledam jer mi je mrsko mozda se i ne kladim. Možda, ali si ona glavna predviđanja po običaju debelo omanuo. I to je ok, samo malo poniznosti ne bi škodilo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 (edited) Poniznosti zbog cega? Sta sam promasio, da cemo pobediti Italiju? Evo pozdravljam se sam sa sobom i pridruzujem se 99% foruma. To sto (mozda!) pojedini veruju u uroke i druge gluposti je njihov problem. Takodje sam napisao kako mozemo da izgubimo ovu utakmicu, i izgubili smo je na slican nacin, samo nisam ni ja ocekivao da ce se Pesic pretvoriti u Mutu Nikolica. To je moja jedina greska, ali i tu mi slobodno pokazi coveka koji to ocekivao pa cu rado pred njim da se pospem pepelom. Pred nekim drugima niti bi trebalo to da radim niti vidim ikakav razlog da se sada prica o ovome. Edited September 11, 2022 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 18 hours ago, Chaos Is Me said: Razneo ih Lauri, kao protiv dece da je igrao. Surova dominacija. Od Hrvata dosta, nisu ni zaslužili više. Svako je dobio točno onoliko koliko je zaslužio 😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Hahahahah sta promasi Finac u kontri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Malo je tužno gledati Finsku u četvrtfinalu al ko nas jebe. Little je zanimljiv igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Odlicna 1Q Finaca.Posle haoticnog starta odlicno igraju. Je li ovo Sarenac opet kaze da je kad si sam na sutu najtezi sut koji uzimate? AAA Kakva trojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Nabode Jantunen sa preko pola terena, haha. Dobro igraju Finci za sad, Španci nervozni i sa očitim bremenom favorita igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Spain has been Ljuljed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Tuku ih Finci i bez Markanena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Ide sut Fincima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Kako ih gaze, prelepa kosarka. Voleo bih da osvoje medalju, ultra simpa ekipa. Sto je najgore, ako Grci nekako dobiju Nemce, imali bi solidne sanse za finale. Oni im uopste ne bi odgovarali. Edited September 13, 2022 by McLeod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Pretrcava ih Finska za sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Trpajte Finci i ne stajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts