Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja pricam od pocetka da je ova grupa izuzev Grcke sala komika.

A i da Grke smatraju za vece favorite nego sto jesu zbog ove grupe, nista mi oni nisu ispred recimo Litvanije, iskreno.

Slicno je i sa Spancima, samo sto tamo imena ne varaju kao ovde da Italija i Hrvatska ipak imaju neke igrace, Ukrajina ajde, bolji su satro od Belgije i CG pa kao solidno jaka grupa, a zapravo su i A i ova grupa u rangu nase po kvalitetu.

Edited by McLeod
Posted
1 minute ago, Son_of_a_gun said:

Šta na kraju treba da se desi da se ukrstimo sa Ukrajinom +18 ili +9 za Hrvate?

+17 valjda. Ako dobiju Hrvati idemo na Italijane.

Posted (edited)

Šteta što nismo otišli na Hrvate da ih pregazimo.

ovo što oni igraju je smehoteka.

Najjači oblik ISO košarke .Sporo,bezidejno u napadu.U odbrani ništa bolje.

Kad je tu Simon najjači igrač u 37 godini onda jbg.

Edited by Siki
Posted
Just now, Siki said:

zašto ovaj Denda pominje sad poslali nam Italijane.

Šta se dešava ako nas Poljaci pobede?

zato sto je retard

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 minute ago, dekifisher said:

Hrvati izabrali Finsku?

Ili Finska ili Srbija ako izgubi od Poljske veceras (a koliko Denda insistira da cemo biti prvi u grupi...).

Edited by Borca
Posted (edited)

To je uticalo samo na njihov plasman. Hoce da igraju protiv druge ekipe ovde, jer onda idu na Litvaniju/Spaniju u cetvrtfinalu, a ne na Sloveniju (ako su drugi).

I sad mi izgubimo od Poljske i zajebemo ih 😄

Bilo koja pobeda Hrvata do 17 razlike nam salje Italijane, tako da se nama nista ne menja (ako smo prvi)

Edited by McLeod
  • Like 1
Posted (edited)

Nisam srecan Italijom u 1/8. Ceka nas vrlo zajebana utakmica sa timom s kojim se kosarke nismo naigrali ni u jednom od poslednjih  susreta. Ocekujem utakmicu na jednu-dve lopte, masu prljave igre, pritiska na sudije i besomucno prangijanje italijana. 

Edited by Casaubon
  • Like 2
Posted
Just now, Casaubon said:

Nisam srecan Italijom u 1/8. Ceka nas vrlo zajebana utakmica sa timom s kojim se kosarke nismo naigrali ni u jednom od pislednjih susreta. Ocekujem utakmicu na jednu-dve lopte, masu prljave igre, pritiska na sudije i bedomucno prangijanje italijana. 

Takodje, ali ili jesmo ili nismo. Ako ciljamo medalju moramo dobiti Italiju.

• Like 1
Posted
Just now, Casaubon said:

Nisam srecan Italijom u 1/8. Ceka nas vrlo zajebana utakmica sa timom s kojim se kosarke nismo naigrali ni u jednom od pislednjih susreta. Ocekujem utakmicu na jednu-dve lopte, masu prljave igre, pritiska na sudije i bedomucno prangijanje italijana. 

možda iz mene govori medinih 20x piva ali ja očekujem da otrtimo italijane 😐

• Like 2
Posted
1 minute ago, Casaubon said:

Prije mislim da tu ide laganih 20-30 razlike za Srbiju. Ne mogu ovi zaustaviti Jokica taman da mu se jedan objesi na ledja, a dvojica ga jos vuku za noge.

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...