Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakva sudijska glupost. Em su vezare, em se trude da budu u centru paznje. Ovo se godinama i godinama ne svira. S druge strane, sudije utakmice Nem-Lit su uradile odlican posao.

Posted

Kakvo ludilo je ova grupa A. Koliko mi je milo što su Španija i Turska izgubili, toliko mi je žao zbog CG, ovakav rasplet nam nikako ne odgovara. Koliko bi sad značilo da se dobila Turska u prvom kolu...

• Like 2
Posted

Turci ulozili protest zbog ovoga 😂

Nema prakticno utakmice jedne da ovaj letonski moron od sudije koji je i Simonovicu onde faul u napadu dosudio vs Turske ne napravi neku glupost. Svaki put nam je on sudio u sve 3 utakmice i jos ovo nocas. 

Posted

Sto je najludje ovakvi Hrvati ce se nekako dovuci do 4. mjesta i onda odigrati utakmicu na jednu loptu protiv Srbije u osmini finala. Stvarno fascinantno da ekipa sa ovom kolicinom talenta ovako jadno izgleda. 

Posted

Da bi bili cetvrti moraju da izgube od Ukrajine, a ne vidim da ce se to desiti.

Kako izgleda Italija, nisam siguran da ce ih i oni dobiti, cak mislim da ce biti drugi na kraju.

Nivo kosarke ove utakmice je maltene nizi od Izrael - Holandija, bas neki ABA 2 level.

Posted

Poljaci i Izrael takodje igraju tragicnu utakmicu. I dalje stojim na stanovistu da je ovaj Izrael u najboljem slucaju nivo Holandije i da je bukvalno anomalija sto su na 2-0.

Poljaci igraju kao odron, Sloter divlja, Ponitka se nije pojavio, a odradjuju ih rutinski.

Posted

Hrvatska organizacija napada mi lici na Peru Bozica. Prenosi se dupetom, izgubi se 10 sekundi, onda se da nekom i taj igra 1 na 1 i promasi. Bukvalno ne znam znaci ovo je uzasno.

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...