Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pradilja dobro kupi otpatke. On i Garuba vecu razliku napravili od brace Gomez. Mada su se bas odvojili kad je Bugarima izasao prvi centar. Bost kao bust 😄 Jeste da mislim da ovim slabijima uglavnom treba pass first plej, ali ne bas pass only plej 😄

Posted

Bugari amateri. Steta sto su oni Fibini prozori igrani tako da oni idu umesto Letonaca.

Sto je uvek dobar povod da se podsetimo ovog ludila i meca zbog kog gledamo njih a ne Porzingisa i drustvo:

• Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, NikadProtivKaline said:

nego, jel ima neko ideju koliko repke placaju placaju ove bolje amere?

Vrlo osetljiva tema, ne verujem da bi se neko izleteo sa tim podatkom.

• Like 1
Posted

Bugarima je najbolji igrac dlakavija verzija Ristica. Osoba koja je smislila one imbecilne kvalifikacione prozore da javno dobije sto po turu, jer je to dovelo do toga da gledamo trecerazredne reperzentacije na EP, a bogami, bice i na SP takvih primera, kako je krenulo.

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted (edited)

Madjari imaju bolji stav od Bosanaca,  ne bi me cudilo da ovo bude vrlo tesno na kraju. Na sve to, Nurkic zasad ne deluje posebno zainteresovano, ima neki bad-day-Raduljica govor tela, relativno lako su mu pokupili skok ili dva nizi igraci.

Edited by Casaubon
  • Like 1
Posted

Uzimam i ja remote od sledeće nedelje, nema druge.

Koliko vidim na pbp Bugari će primiti laganu stotku, a vrlo moguće da bi Letonci odrali ovu Španiju. FIBA - where amazing happens.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Beonegro said:

Ja radim do 6

Otkuće 😄

Radim dok ima posla. Beat that! 😄 

Španija ne izgleda najbolje ali ništa to ne mora da znači sad. Ja se njih pribojavam u svakom sastavu. Traume iz detinjstva. 

Posted
2 minutes ago, uini said:

problem je u treneru bugara, ne kapira iskreno vasko zabata vajb.

Nadam se da Uini, kao neko ko ima fantazi skila, uzeo Vilija Ernangomeza

Posted
8 minutes ago, Dracarys said:

Nadam se da Uini, kao neko ko ima fantazi skila, uzeo Vilija Ernangomeza

nisam brate.

inace, steta sto usman garuba nema neki pristojan sut, bio bi hodajuca nocna mora i tokom dana.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Mađari su sasvim korektna ekipica, sa manjkom talenta a i visine, ali sa rezonom i dosciplinom kojih se ne bi postidjele ni kvalitetnije ekipe

EDIT: kako sam ih izbaksuzirao, svaka mi čas :classic_ninja:

Edited by Beonegro
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...