uvrnuto Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 https://www.basketme.com/eurobasket-manager/ Naziv lige: VOX92 LIGA Lozinka: vox92liga Unesite vaš nick sa foruma. Srećno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 kako vidim, prva tekma počinje pre pola2, tako da bi bilo dobro da složite tih 6 igrača promptno, nije sad neka misterija i strategija 13:20 Košarka - Evropsko prvenstvo: Spain - Bulgaria DIREKTNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Lošnjikav fantasy, staviš 2 jaka igrača i ode budzet, plus gomila igrača koji uopšte ne igraju EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Strašan tim sam napravio 🙂 15. Dosta. Samo se nadam da neće biti padobranaca. Ko je ušao, ušao je. Molim @uvrnutoda obriše naziv lige i pasvord kako padobranci ne bi upadali u ligu jer ne znam da li može da se zaključa liga. Takođe @uvrnuto, ako možeš obriši sve postove gdje smo ranije pisali o fantaziju da i tamo ne vide. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 ^samo printscreen opali, pa ako udje neko novi, rutinski ga obrises. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Ne znam da li ću moći da izbacujem nakon prvog kola ako neko uđe, ali, evo. Sad znamo kojih je 15. Edited September 1, 2022 by PavNO1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ne zamerite matorocu što je pogrešio prilikom registracije sa nazivom ekipe 😄😄😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Mamukelashvili za 70 je bila sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 poslednji sam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Kako ovo funkcionise? Imao sam 90 i nesto poena, napravio 3 izmene i sad imam 75. Trebalo je da procitam pravila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @orionbre, bas bezveze ako je tako, ja sam menjao samo bitima koji nije ulazio u igru svakako mozes jos uvek da ponistis izmene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Ja sam otišao na put i ništa nisam dirao 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Jel igrao neko na b92 selektora?U dve ekipe me je Sruder unazadio i upropastio sanse a u trecoj sam jos u prvih 30 iako se moj pulen Fontekio ispromasivao danas.Sa tim timom imam sanse,pogotovo jer uvek ciljam igrace koji ce pokupiti poene i u drugoj fazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Ja odigrao na b92 onako za sebe (protiv caleta jer tako smo igrali i pre 10-12 godina kad nisam ni znao za bolje fantasy igre). I trenutno delim osmo mesto u ukupnom plasmanu, nije lose za sad. Druga ekipa mi je 170. mesto, dve sam napravio. — updateovano je sa poslednje utakmice, sada sam sam na 8. mestu, a druga ekipa 125. Mesto (532 i 483p) Edited September 4, 2022 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 30 minutes ago, therion said: release Hulkatinov ja sam rilisovao alex lena centarskih duznosti i metnuo hulka u sastav, jer eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Ja sam napravio 9 timova u ovom spanskom i ovaj u forumskoj ligi mi je najlosiji, a taj mi je trebao biti kao najsigurniji, alal mi vera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Zaboravim da promijenim tim prošlo kolo i rezultat je odmah vidljiv. Kako mrzim ove fantazije što kratko traju 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Napravio sam 10 timova na ovom spanskom sajtu, s tim da mi je forumski najveci prioritet i tu idu u startu igraci u koje najvise verujem i koji su najmanji rizik od podbacaja. Taj forumski je poslednji od svih mojih timova, toliko o mom znanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 nemoj tako, ti si stara kuka fiba takmicenja. ja sam prosao bas kako sam i ocekivao, negde po sredini, jer je pola ljudi odustalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Quote » Standings VOX92 LIGA - General General Position Team Manager Points1º 🥇Zex4 Zex81 1067,8 2º 🥈Kooineeperk Kooineeperk 1054,8 3º 🥉NisuToIgraci ManuDeLaManu 1032,4 4º Rebels romantik 1007 5º Srblji PavNO1 978,2 6º KkRadnikSaLiona amiga500 951,6 7º Simba999 Alle44 951 8º SpasiniSvedoci Gavran 945,4 9º midrange uini 930 10º Perkos2 Blefer 886,6 11º shtimara Sector 751 12º uvrnuto uvrnuto 730,4 13º 2022srb NikolaSRB93 714,4 14º Pajseri mfmilan 675,8 15º Vucibatine9 Vucibatine 667,6 16º ori orionbre 575,4 Nije lose, da sam od starta malo bolje obratio paznju na neke igrace bilo bi bolje ali sam i ovim zadovoljan - drugo mesto je vise nego sto sam ocekivao 😄 U poslednja 2 kola sam pokusao da preskocim Zex-a (btw, ciji je to tim?), najpre sam isao na sigurniju varijantu a onda u poslednjem kolu probao da iznenadim ali nije uspelo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Cestitke pobedniku. Kao sto ranije napisah, meni je najgori tim bas ovaj u forum ligi tako da je ovo jos i prihvatljiv rezultat. Najbolji tim mi je bio u prvih 10 u generalnom od cetvrtfinala naovamo, ali na kraju nije moglo bolje od osmog mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Ako se pobednik ne javi da klejmuje titulu, ja cu je rado prisvojiti. Posto mislim da je mogao da upadne ko hoce kao padobranac... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts