Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Recommended Posts

Pesic nas resio. 

Mnogi ce reci ukenjale su ih trojke, ali kada koristis samo tri beka od kojih su Micic i Guduric dvometrasi od sto kila plus Jaramaz, nije ni cudo da ce midzet Spisu imati priliku da se razigra i da ce jebiga pogoditi kad je sam.

Poveo je 7+5 igraca, tri centa od kojih jednog ne koristi a drugog svega na par minuta, odbrana nam je kriminalna celo prvenstvo, nikakve korekcije i prilagodjavanja nismo videli.

Jos je i Jokica zaboravio na klupi, njegova sreca da je Jokic flegma, Doncic bi ga isutirao da ne igra 39min ovakve utakmice.

Jos kada nije poveo Tea (koji nam realno i nije toliko falio koliko druge stvari) je bilo pukovnik ili pokojnik, jebiga ispao je pokojnik. 

Edited by Cavani
  • Like 10
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Nazalost Pesic vise nije za prvog trenera.To je sada jasno.Nek uziva u penziji ili kao neko ko ce davati savete.

Moze on dobro da pripremi utakmicu ali kad treba donositi odluke na mestu tu nastaje problem.

Jbg godine cine svoje.Valjda je video da kola krecu nizbrdo a nista ne preuzima.

Jokic previse na klupi.Pa Janis ili Luka bi riljali celu utakmicu.

Sta ima Jokic da se odmara kad je do or die tekma.

U Denveru je pokazao da u NBA plej of ritmu moze da izgura 90% vremena na terenu!

Edited by Don Radonja
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Za Jokićevih 28 minuta, imali smo plus 11 na parketu. Dečko za to vreme indeks 41. O čemu mi treba dalje da razgovaramo, kakva filozofiranja? Ok nismo bolji od njih bez Jokića, ali što bi igrali bez njega.

 

Dončić juče 36 minuta. Odmor 2 x po 2 minuta i to je to.

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Fijasko totalni, ovo krajnje recito govori o stanju u nasoj kosarci, bicemo kao Hrvati kroz koju godinu.Dok neljudi koji obitavaju u KSS vode nasu kosarku, dok se sa mladjim kategorijama radi kako se radi, dok budu postojala dva drzavna projekta i jedan menadzerski prodajni tim u zemlji, a ostali kosarakaski centri se budu raspadali i zatirali, kosarka ce nam polako izumirati. Ne moze u banana drzavi poput nase, vrhunski sport da egzistira na elitnom nivou sam od sebe, bice pojedinacnih bljeskova jer smo talentovan narod, ali talenat u vrhunskom sportu vise ne znaci previse

Edited by Gudura
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Bruka, Miljenko bruka. Verovatno je trebao za osminu finala laksi protivnik kako bi se forma dizala postepeno. Ali dzaba price kad su se svi sem Jokica raspali. Narocito Milutinov koji nije postojao. Nije imao ko da zameni Jokica. Kao grupa reprezentacija je jedna velika nepoznata. Sada je zapravo sve poznato. Ne postoji tim. Jokica kapa dole. 

Link to comment
Share on other sites

Bedno, bedno izdanje. 

 

Italijanima je taj šut za 3 valjda neki adut a mi postavimo/igramo odbranu tako da imaju brdo otvorenih trojki. 

 

Skandalozna minutaža za Jokića, naročito ono zaboravljanje na startu poslednje četvrtine. 

 

Od ostalih trenerskih gluposti, iako su prve dve ubedljivo najveće, tu je još i zaboravljanje Vanje i vera u Guduru na štetu Marinkovića dok se Marko raspada ne ne zna gde je. 

 

Kuridza pokazao više od Lučića. 

Milutinov užas, Vasa i Kalina mlaki, Jaramaz ko da igra ispred zgrade. 

 

I pored svega, nas je možda od prolaza dalje delilo 10 dodatnih minuta Jokića koje nije dobio iz nepoznatih razloga. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I do Jokića je malo. Dončić bi verovatno lupio šamar budali na klupi koja ga drži xy minuta na klupi dok ekipa bez njega pravi minus 19. Koliko je čoveka pregazilo vreme, on misli da je u 2000oj, da su igrači neki poslušnici koji veruju bezpogovorno u njega. Jokić je za njega ime, autoritet. Sad mi je zaista i jasno da se čovek više ne odazove ako neki ovakav bolid bude trener.

Link to comment
Share on other sites

Manje vise ste sve rekli, Pesicev poraz 1/1. 

 

Jokara brate, svaka ti cast, i da te vidimo i na svetskom u reprezentaciji.

 

Zapaljeni Vanja nije dobio ukupno 3 minuta nakon prvog odlaska na klupu. Milutinov nemam reci, potpuno odsustvo koncentracije. Gudurica nigde, Jaramaz uzas, Davidovac igrao sekunde a ne minute. Lucic uzasan u napadu, ali poslednji je kome se treba bilo sta zameriti.

 

Pravio sam sulude kalkulacije kako da gledam utakmice u sredu i petak zbog posla, srecom ne moram vise o tome da mislim.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Utakmicu smo mogli prelomiti u 1.poluvremenu na +11. U tom trenutku ulaze Jaramaz i Davidovac ( pogotovo Davidovac koji nije dorastao igranju za reprezentaciju ) i oni s0ustaju na +6. Onibsu vec skinuli gace, dobili 2 tehnicke i sve je islo kao po  loju. Jebote pa nije ovo gruona faza kad smo derali sve po 30 razlike pa ima se prostora za sve igrace. Jedna utakmica, par losih minuta i cao. Popravnog nema. 

Jos kad vidim retardirani kurir i naslov, povraca mi se. Do pred utaomicu hodajuci Bogovi a sad hodajuca govna. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...