Beonegro Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 9 minutes ago, srlepajce said: https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/nemanja-nedovic-na-terapijama-u-madridu/430275 Jao Nedoviću najniže si pao, izdao si zeolit, cink, kravlju placentu, zračenje iz piramide, čak i Nolovu svetu tajnu, i prodao se biK farmi 😭 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 @Beonegro, kad je djole djokovic sve okupio da im oda tajnu, nedovic gledao smeshne yt shorts, jebigah. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 11 minutes ago, uini said: @Beonegro, kad je djole djokovic sve okupio da im oda tajnu, nedovic gledao smeshne yt shorts, jebigah. Pa kad je CIJA napravila jućub da bi nam pola života prošlo u gledanju smiješnih videa feat. mačke 😞 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 (edited) Jbt sad sam provalio da su nama 2 glavna igrača Vasko Žabata i Ceca Mecata Edited September 10, 2022 by Marvin 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Just now, Marvin said: Jbt sam sam provalio da su nama 2 glavna igrača Vasko Žabata i Ceca Mecata toeto, pustam tiho synthwave remix da se vrti sutra tokom tekme & pojacavam na poluvremenu. vodi nas do pobede, vasko synthwave zabata! 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 10h verzija 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ko je Vasko Žabata (u našem nacionalnom timu)? Spoiler Vasa? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 ^ 10x synthwave ver za tebe da okajes grehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ako prođemo sutra Talijane, kog datuma igramo sledeću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 12 minutes ago, uini said: ^ 10x synthwave ver za tebe da okajes grehe Ko je bez greha, nek se prvi synthwave vaskom zhabatom baci. A i nisi mi odgovorio na pitanje. 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 1 hour ago, Beonegro said: lik baš ima potrebu da se dopadne Pa dobro, potrebu da se dopadnemo drugima imamo praktično svi mi, neko jaču, neko slabiju. Deluje mi da je Zufer u tom segmentu, a sudeći po tvom pisaniju, mala maca za npr. pravog ekstremistu u tom smislu, takoreći vehabiju međ' socijalno anksioznim osobama, Novaka Đokovića. Mada je malo smanjio to otkad je provalio da je slaba vajda od tolikog truda... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 2 minutes ago, Laki21 said: Ako prođemo sutra Talijane, kog datuma igramo sledeću? magicna skoljka ce nam reci kad igramo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 7 minutes ago, Laki21 said: Ako prođemo sutra Talijane, kog datuma igramo sledeću? 14-og https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 koliko vudua treba da bacim? ne znamo kad igramo, mojne rostilj ovde da pravite, dovoljno je sto je uvrnuto napravio podforum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 1 minute ago, Kankkunen said: 14-og https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022 Fala vi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 1 minute ago, uini said: koliko vudua treba da bacim? ne znamo kad igramo, mojne rostilj ovde da pravite, dovoljno je sto je uvrnuto napravio podforum Pa, gotovo je sad ... džaba krečiš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 31 minutes ago, uini said: toeto, pustam tiho synthwave remix da se vrti sutra tokom tekme & pojacavam na poluvremenu. vodi nas do pobede, vasko synthwave zabata! Sat vremena kasnije, odjednom sam go u supermarketu Heisenberg style 😵 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ovo je fenomenalno. Sedimo Kotur i ja i izneveruamo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ako prodjemo ITA mozda je i najpravednije da se mi pobijemo sa FRA na ispadanje.Svaki poraz njihove kosarke,ove na kvalitet a bez nekog plana i mozga je meni drag, a ako bas mi stanemo na put takvima pa jos sa jednom ako smem reci suprotnom kosarkom e onda bi to bila epska stvar. Malo im se psiha menja posle ovakve pobede,malo ce im se i rotacije iskristalisati ali opet mislim da je najrealnija nasa udobna pobeda.Da li ce biti tako,ne bi se nikada kladio bez pogledanog minuta te utakmice,ko zna.Udje li se u egal to je cista kocka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Jedino sto treba i sutra i dalje da radimo je da igramo svoju igru. Ako se to desi, neverovatne stvari treba da se poklope da izgubimo. I onda ruka ruci i svaka cast, ako se to desi. Nema razloga da se razmislja o tome kako ce nama nesto da odgovara. Nek se oni prilagodjavaju nama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 mek je ucinio sve sto je mogao da sutra zavrsimo prvenstvo, ali jebemga nada umire poslednja videcemo koliko je ta kletva zapravo jaka 9 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ja sam lepo (i na vreme) trazio da ga spakuju u apsaru na jedno 48h,ali avaj..^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 (edited) 15 hours ago, Drug Crni said: Ja sam imao jednu zelju pred 1/8f: da izbegnemo Ukrajinu. Jednostavno,bojao sam se nekog performansa nasih ljudi na tribinama..neko provociranje Ukrajinaca i dokazivanje srborustva. Taj scenario je izbegnut sto je odlicno jer fokus ide samo i iskljucivo na teren i kosarku. I,da..banujte Meka..zabrinjava ovo njegovo optimisticno izdanje. Sasecite to u korenu,dok je vreme Ili neko dokazivanje ukrajnoamerikanstva njihovih navijača, provociranje Nato zastavama i sudijski kriterijum objektivan kao određivanje pobednika na Evroviziji. slažem se da je dobro što je taj scenario izbegnut. Politika ne bi smela da se meša u sport. Edited September 10, 2022 by Stiletto87 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 1 hour ago, NikadProtivKaline said: mek je ucinio sve sto je mogao da sutra zavrsimo prvenstvo, ali jebemga nada umire poslednja videcemo koliko je ta kletva zapravo jaka Ako i pored toga pobedimo, deluje da smo stvarno nezaustavljivi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 1 hour ago, Stiletto87 said: Ili neko dokazivanje ukrajnoamerikanstva njihovih navijača, provociranje Nato zastavama i sudijski kriterijum objektivan kao određivanje pobednika na Evroviziji. slažem se da je dobro što je taj scenario izbegnut. Politika ne bi smela da se meša u sport. Ukrajina je losija od barem 3 ekipe sa kojima smo igrali u grupi. NATO zastave i sudijski kriterijum bi uticao tacno toliko da ne bude 34 nego 32 razlike za nas. Smesno. Sta ima mi da brinemo o tome kako bi se nasi navijaci ponasali na tribinama, neka organizator brine o tome sta se unosi u halu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts