MrTripleDouble Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 (edited) Nisam imao pojma da je Urugvaj na prvom mestu sa 15 osvojenih Copa America, Argentina druga sa 14(poslednja tek '93), a Brazil tek treci sa 'samo' 9 osvojenih titula. Koliko uopste juznoamerikanci vrednuju to takmicenje? Mislim svakako ne kao SP, ali cini mi se i dosta manje nego evropljani Euro. Edited July 10, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) 13. minut utakmice i vec sam se pokajao sto sam poceo da gledam ovo. Ovo je bukvalno na nivou seljackih liga. Povezu se 3 pasa, a onda ide krljanje. Vec 10 faulova. Svaki je na ivici zutog kartona. Nejmaru vec pocepan sorts, drugom stucna, trecem dres. Da sudija vadi kartone po propisama, verovatno se utakmica ne bi ni zavrsila zbog nedostatka igraca. EDIT: Ajmoooo dr Maria Edited July 11, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 1 hour ago, MrTripleDouble said: 13. minut utakmice i vec sam se pokajao sto sam poceo da gledam ovo. Ovo je bukvalno na nivou seljackih liga. Povezu se 3 pasa, a onda ide krljanje. Vec 10 faulova. Svaki je na ivici zutog kartona. Nejmaru vec pocepan sorts, drugom stucna, trecem dres. Da sudija vadi kartone po propisama, verovatno se utakmica ne bi ni zavrsila zbog nedostatka igraca. EDIT: Ajmoooo dr Maria Kakva anti-reklama fudbala. Najgore je što sam prebacio sa Nigerija - USA košarke da gledam ovo sranje, mada bar nisam propustio kraj zadnje četvrtine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Drago mi je sto su Argentinci uzeli titulu samo zbog Mesija, zaslusio je da barem uzme jednu titulu sa reprezentacijom. I jedni i drugi su ocajni, ocigledan nedostatak talenta alo se poredi sa krajem proslog veka kada su dominirali. Onaj Venicius ne bi mogao da cisti kopacke timu u kome su igrali Sokratis i Ziko. sto rece kolega gore, igraju bre finale na nivou seljacke lige, cak je i krv pala u drugom poluvremenu. Sudija zavrsio tekmu pre regularnog kraja, jebt. samo je falio jos neko sa pistoljem na terenu kao u Grckoj. Imam rodjaku u Brazilu i od nje znam kakva je epidemioloska situacija. Ne mogu da verujem da su dozvolili publiku na stadionu. Njima taksisti prevoze mrtve do mrtvacnice, jer nema mesta po bolnicama, a komunalci ne mogu da stignu do svih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Jako čudni rezultati u grupi gde su Hrvati. Kiprani protiv Slovaka, Slovenaca i Hrvata primili samo jedan gol, sada gube 3-0 od Malte. Do duše sa igračem manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 E u pizdu materinu i Portugal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Tačno sam znao da će okrenuti i samo čekao kada će se to desiti. Malo sam se ponadao desetak minuta pred kraj, ali samo malo, a ovaj... 307. minut stvarno nisam očekivao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Borili se Irci do poslednjeg coveka, al jbg, na kraju ni bod ne izvukose. Portugalci skroz dobra ekipa, ali standardno odvratni sa ponasanjem, konstantnim pritiskom na sudiju, mahanjem i onim facama koje prave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Kad pustiš lagane centaršuteve nema druge nego da primiš gol. Portugal tradicionalno zna da igra ali doaadni i iritantni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Masina💪💪💪💪 jos dobio zuti pa nece igrati protiv Azerbejdzana. Taman da se spremi za Njukastl🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) 2 hours ago, Don Juan said: Jako čudni rezultati u grupi gde su Hrvati. Kiprani protiv Slovaka, Slovenaca i Hrvata primili samo jedan gol, sada gube 3-0 od Malte. Do duše sa igračem manje. Igrala je i Malta 2:2 u Slovackoj. Ta grupa, grupa D, grupa J i grupa G su zakon, vredi ispratiti do samog kraja. U grupi D je Ukrajini nekako uspelo da odigra nereseno sa Francuskom, Finskom i dva puta sa Kazahstanom. Edited September 1, 2021 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 (edited) Bogami izgleda da će Azijske kvalifikacije biti zanimljivije nego prethodnih godina. Prvo je Japan izgubio kući ni manje ni više nego od Omana, a zatim Koreja igrala kući nerešeno sa Irakom.... Edited September 2, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Kako ovaj Kulusevski uvek kad gledam Svedsku odlicno igra za reprezentaciju a u Juventusu ne moze da nadje ritam? Jel ne dobija pravu sansu u Juveu ili sta je tu problem? Vidi se da je dobar igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 35 minutes ago, dzoneee said: Kako ovaj Kulusevski uvek kad gledam Svedsku odlicno igra za reprezentaciju a u Juventusu ne moze da nadje ritam? Jel ne dobija pravu sansu u Juveu ili sta je tu problem? Vidi se da je dobar igrac. Kuluševski je večeras sjajan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 (edited) Odlicna je Svedska bila. Izvukli su maksimum veceras iz svog potencijala i mora se uzeti u obzir i to protiv koga su igrali. Mislim da je Quason trebao gol da postigne onim lobom pred kraj ali i ovo im je slicno. Pobeda je pobeda. Ako mi udjemo u baraz itekako bi bilo pozeljno izbeci ekipe iz ove grupe (koja kod od Spanaca ili Svedjana upadne u baraz) jer tesko da mozemo sa njima da igramo. Englezi takodje mocni. Odlicnu ekipu su skockali i izgleda da izvukli dobitnu kombinaciju sa Southgateom. Najjaci su u proteklih pitaj boga koliko godina. I konstantni i dobri. E sad za neki trofej u buducnosti tu je splet raznih okolnosti, videcemo. Spoj mladih talenata i internacionalno iskusnih igraca koji iza sebe vec imaju polufinale SP-a i finale EP-a. Edited September 2, 2021 by dzoneee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Jezivo ali jezivo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 2 minutes ago, Mile1 said: Jezivo ali jezivo Igrač ušao sa klupe u 25 minutu u 32 dobio crveni karton. Strašno. Za ovakve startove bi adekvatna kazna bila nekoliko meseci van fudbala i u klubu i u reprezentaciji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Gledao sam utakmicu mislio sam da mu je lagano zavrsio karijeru, zao mi sto nema nastavak klipa gde se vidi zbubjena faca igraca koji je napravio prekrsaj u fazonu zasto zuti karton 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 26 minutes ago, Mile1 said: Gledao sam utakmicu mislio sam da mu je lagano zavrsio karijeru, zao mi sto nema nastavak klipa gde se vidi zbubjena faca igraca koji je napravio prekrsaj u fazonu zasto zuti karton Čekaj žuti je dobio za ovo??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 2 minutes ago, Don Juan said: Čekaj žuti je dobio za ovo??? Zuti pa se gledao VAR i direktni crveni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 That time of the year coming up again... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 5 hours ago, Mile1 said: gde se vidi zbubjena faca igraca koji je napravio prekrsaj u fazonu zasto zuti karton Pa zbunio se sto nije odmah direktan crveni nego morao VAR da se gleda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/super-mario-otisao-u-penziju-ako-ikad-budes-igrao-protiv-engleske-na-sp-budi-koncentrisan-oko-109-minuta/397554 Ne znam gde bi ovu vest pa cu ovde, hvala Mario bio si veliki igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) Crnogorci parkirali Lovćen u šesnaestercu. Za 20 minuta centar ne prelaze. Verujem da je posed 90-10 za Holandiju ali ništa za sada. edit: '39., zaslužen gol za Holandiju iz čistog i naivno napravljenog penala (Depay). Edited September 4, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Ala Izrael nakanta Austriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts