Molina23 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Ozbiljna ljubav za Rumune ❤️ Ovi naši bednici da imaju mozga i srca platili bi im svaku kaznu. Plus redovne prijateljske umesto što se lažno trpaju u guzicu KGB fosilu. Edited 4 hours ago by Molina23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ako netko nije vidio golove Portugala. Ne znaš koji je bolji: https://www.uefa.com/uefanationsleague/video/highlights/0293-1c580dfa564b-28ec7594f673-1000--highlights-portugal-5-1-poland/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 3 hours ago, Perkos2 said: Skandiranja je bilo i tokom utakmice ali se nadali pobedi koja im je bila neophodna pa kad su videli da nema ništa onda kmečanje i dramaturgija ne bi li dobili službeno. Jeste UEFA mafija ali nadam se da neče nasesti na ovu podvalu. Sad sam vido šta je bilo. Uopće mi to nije palo na pamet. Meni je u glavi bilo neko rasističko vrijeđanje. Kad bi se radi galame navijača nekome dodjeljivali bodovi, puštali bi samo žene, djecu, i starije od 70 na stadione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 48 minutes ago, Bugl Khan said: starije od 70 na stadione. To bi bio zajeb, takvi su najotrovniji u prozivkama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 'bala vas UEFA i FIFA kad vas je primila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago 95% ekipe kosova su momci rođeni i odrasli u zapadnoj Evropi, ali kad ih dohvati okruženje nanogice Ademija i nekih vođa navijača koji su na zadnjoj utakmici u Prištini preslišavali kapitena rahmanija i još par igrača što nisu dovoljno "patriote" onda moraju da dokazuju i na ovaj način ko su i šta su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts