McLeod Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Zove se slicno kao Cavi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Ali reakcija Piquea kod gola Intera 😂🤦♂️ Šta li on i dalje radi u klubu… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Bravo Lautaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Ma izbacuj Barsu. Kakav nastup Intera. Sto se Liverpul razgoropadio u 2 pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Sto se Liverpul razgoropadio u 2 pol Pali se masina pred Siti… da njih roknemo pa posle da razdelimo bodove raznim ham-ovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Opaaa ne da Lewa. Fenomenalan mec Just now, Darth Steva said: Pali se masina pred Siti… da njih roknemo pa posle da razdelimo bodove raznim ham-ovima. Dobijate City, ubijedjen sam Pa dodaj debilu, sam ti igrac na drugoj stativi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 4 minutes ago, Miki28 said: Opaaa ne da Lewa. Fenomenalan mec Dobijate City, ubijedjen sam Pa dodaj debilu, sam ti igrac na drugoj stativi Kao Man Utd pretpostvaljam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Kao Man Utd pretpostvaljam? Sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Just now, Miki28 said: Sta? Sto si tako siguran da ce Lpool dobiti City? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Just now, Don Radonja said: Sto si tako siguran da ce Lpool dobiti City? Zato sto je to derbi, igraju kuci i mnogo su bolja ekipa nego sto rezultati pokazuju. Jos ove povrede su ih primorale da zbiju redove a da ne pricam da je teski + odsustvo TAA. Firmino u formi, Nunez se oslobadja i konacno Slaah vcrs koji je napravio dar mar za 14 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Ovaj katalonski Husref Musemic veca ojebina od Koemana majke mi moje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Ćavi mora da otera svoje amigose,da stisne petlju. Čim vidim Pikea,Buskeca i Roberta u prvoj,tu sreće nema.Cudi me da i Alba nije igrao. Jos napravi najveću grešku,jedinog raspoloženog igrača do tada izbaci (Rafinju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Ja kao "mrzitelj" Barselone sam zahvalan za sve ove godine Buskeca. Da su ga liferovali kad i Cavija ne bi danas izgledali ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 5 minutes ago, McLeod said: Ja kao "mrzitelj" Barselone sam zahvalan za sve ove godine Buskeca. Da su ga liferovali kad i Cavija ne bi danas izgledali ovako. Liferovali bi ga oni nego ih j... jedna stvar a to je ko ce da ga kupi a da mu da ove novce koje ima u Barsi? Ista situacija je i sa Pikeom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Alba je svakako bolji igrac od mediokriteta Alonsa. On jedini i treba da bude u 11 od tzv.senatora. Pike je smehotres..Garcia takodje. Bukvalno nisu nivo Erakovica i Dragovica iz Zvezde. Gavi potpuni non factor,a De Jong mu bleji na klupi. Zivnuli su kad je on usao. Dembele debelo precenjen i preplacen igrac. Odlicna utakmica Pedrija. Lewa je klasa..drzi im glavu iznad vode i u prvenstvu. Utisak mi je da su pod Xavijem napravili neki napredak u odnosu na Kumana,ali ima i dosta jaci tim. Mislim da im sledi poraz u El Classicu u nedelju. Liga sampiona je zavrsena prica..sele se u Ligu Evrope. Sporting u dvomecu sa Marsejom nula bodova i jedan postignuti gil,al' zato tri crvena kartona. Napoli igra trenutno najuzbudljiviji fudbal na kontinentu. Milina ih je gledati..mogu samo da zamislim euforiju koja je vec zavladala u gradu podno Vezuva. Ludilo. I da zavrsim sa grupom B. Briz je ometlao konkurenciju Sto umnogome govori o toj konkurenciji. Treci klub koji je overio plasman u sledecu fazu,nakon Sitija i Napolija. I to sve bez primljenog gola. Deo "zasluga" ide svakako na racun Atletika Simeonea. Kakav sramotan nastup u Ligi sampiona..igra isti fudbal k'o pre 10 godina..bez ideje kako da se postigne gol,ali sa znatno skupljim i boljim timom nego tad. I to treba umeti. Sad ime treba pobeda u Portu,sto nece ostvariti jer su na strani jos bedniji nego kuci. Lik pri tome prima najvecu platu medju trenerima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 @Drug Crni meni je Atletiko kao recimo Portugal. Colo i Santos kad su imali nesto losije ekipe, njihov stil fudbala je davao rezultate ali sada i jedan i drugi imaju toliko ofanzivnih opcija da jednostavno ne umiju da ih iskoriste te otuda uzasan fudbal. Stvarno je Atletiko uzasan za gledanj, teski smor od ekipe 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 13 hours ago, Drug Crni said: Može neko da mi odgovori : koji kvaliteti preporučuju Gavija u startnih 11? Hvala Zato što su neki ljudi blokirali Xaviniestu iz Hajduka sa Liona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 13 hours ago, Drug Crni said: Može neko da mi odgovori : koji kvaliteti preporučuju Gavija u startnih 11? Hvala Ima slicno ime kao trener mu i ujedno legenda Barce pa se ovi utripali da je i slican kvalitet. Plus Enrique ga na silu gura u reprezentaciju kao jos mnoge Barcine ojebine tipa Ferrana i Erica Garcije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 4 hours ago, McLeod said: Ja kao "mrzitelj" Barselone sam zahvalan za sve ove godine Buskeca. Da su ga liferovali kad i Cavija ne bi danas izgledali ovako. Da, da, on je u pitanju Da ne ostane enigma 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 5 hours ago, Miki28 said: @Drug Crni meni je Atletiko kao recimo Portugal. Colo i Santos kad su imali nesto losije ekipe, njihov stil fudbala je davao rezultate ali sada i jedan i drugi imaju toliko ofanzivnih opcija da jednostavno ne umiju da ih iskoriste te otuda uzasan fudbal. Stvarno je Atletiko uzasan za gledanj, teski smor od ekipe Al ne možeš zamjeriti Santosu. Frajer je uzeo EURO i LN. Jedine trofeje koje Portugal ima. I šta da radi, da se mijenja u ovim godinama? Zamisli krene lepršavo, napadački, promaše par zicera i neka 3x slabija momčad ih iskontrira za prolaz skupine 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 4 minutes ago, Bugl Khan said: Al ne možeš zamjeriti Santosu. Frajer je uzeo EURO i LN. Jedine trofeje koje Portugal ima. I šta da radi, da se mijenja u ovim godinama? Zamisli krene lepršavo, napadački, promaše par zicera i neka 3x slabija momčad ih iskontrira za prolaz skupine 🤣 Ne zamjeram nego kazem. Uzeo je sa tada najgorom generacijom Portugala u prethodnih 20 godina. Npr Portugal sredinom '00 i pocetkom '10tih je imao odlican sastav. Ovo sada je bas dobro, ima opcija mnogo. Tako je i Colo. Titula u Primeri, finala LS sa timom koji je bio losiji od konkurenata i koji je mogao jedino tako da igra. Sada vec ima mnogo ozbiljnijih opcija mapadackih ali ne umije da ih iskoristi. To bas djeluje ruzno na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Zaboravih da napisem kako se Blind bas raspada u Ajaxu ove sezone. Mislim,nikad nije ni bio neka klasa,ali je odradjivao svoje..umeo je biti koristan,a sad se pretvorio u pravu stetocinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Velika pobeda Spursa nad Eintrachtom. Nije krenulo dobro, neobjasnjiv kiks u sesnaestercu za 0-1. Potom oprobana Kane->Son i Kane(P) kombinacija. Treci gol je zaista bio izvanredan, sjajan prodor Hojberga i nerealna volejcina Sona. Kane je opet promasio penal, drugi put ove sezone nakon Nottinghama, ali srecom rezultatski nije bilo presudno. Uspeo je Frankfurt i pored toga da iz kornera smanji prednost, ali 3 boda idu na Vajt Hart Lejn. Obzirom na pobedu Marseja nad Sportingom, grupa se bas komplikuje. Spursi su prvu ali jos docekuju Sporting i idu u Marsej, jos uvek sve ekipe konkurisu za plasman dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Juve je sramotan. Benfika treba da ih napuni do vrha Iz nicega Dusan silni. Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Ma da, ocekivano. Benfika je ekipa za razliku od Juvea. Mrceni Makabi dobio po gol od Mesija, Mbappea i Nejmara a tek se zagrijali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts