Jump to content

Strane košarkaške lige


Del Piero

Recommended Posts

Problem je u tome sto je decko na 2 nedelje u centru paznje sa budalastinama....ima ga svuda gde ne treba, pocevsi od uloge prosvetitelja na drustvenim mrezama, preko online onaniste, a sada i izaziva incidente, nepotrebno provocirajuci dotucenog protivnika....trebalo bi da se bavi onim sto najbolje zna, a to je kosarka, ovako se pretvara u kosarkaskog Kirgijosa...svaka paznja je dobra, pa cak i nezeljena

Link to comment
Share on other sites

Cibona okrenula -17 u četvrtoj četvrtini i počistila metlom Cedevitu za prvi naslov prvaka Hrvatske od 2013-e. Ako se Tedeschi nakon ovog ne ostavi košarke mislim da definitivno neće nikad. 😄

Link to comment
Share on other sites

Na koju je foru Manresa zavrsila u PO? Bas su tanka ekipa. Andora, CG i Tenerife mi djeluju na papiru bolje od njih. Lalanne je stvarno zanimljiv igrac.  Jak je  fizicki, a nije uopste bez osjecaja. Ima bas fin sut sa 4-5 metara.  Sinoc je natrpao dobro Tavaresa i Ajona. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

Dobra utakmica, fina partija Harrisona, izgleda mnogo bolje nego na startu sezone, prilicno kompletan igrac, trebalo bi da ga pokupi neko iz EL.

 

Efes daleko od svoje igre, Vasa slab, Koksal ga maltretirao dosta (brutalnu odbranu igra), a ne izgleda ni da Vasa, kao i ceo Efes, igra na maksimumu. Pritom nema Larkina.

Link to comment
Share on other sites

Opasno dobra tekma Milano-Sasari.  Vratio se i James i to odmah dosta bolje izgleda kod Milana, ali ne da se i Sasari i uvek su im tu za petama. Ekstra brz tekmpo se igra. Reket Milana kroz celu sezonu dosta amaterski izgleda, bukvalno nista ne mogu da zaustave. Sasari igra egal utakmicu bez date trojke.

Edited by MrTripleDouble
Link to comment
Share on other sites

Ovi će opet da izgube od Sasarija ... kakva petorka, Džejms, Nedović, Naneli, Micov i Bruks :classic_biggrin:                                        
                                             
                                             
                                             
       
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...