MrTripleDouble Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Dinamo Banco di Sardegna Sassari! Kakva utakmica, kako odigran produzetak, odusevljen sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Ako ima pameti u Armaniju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Zbog ovoga zelim Poceka u Zvezdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 1, 2019 Author Share Posted June 1, 2019 Pozzecco od kad je uzeo Sassari ima 22-3 (uz jedan remi u FIBA EC, koji su osvojili). Jos malo pa ce tri meseca kako nisu izgubili utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Fener 55 poena za 17 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) Sutra ce goreti u mecu Oldenburg-Alba. Prava poslastica za ljubitelje evropske playoff kosarke. Ocekujem jednu atraktivnu kosarku za dosta poena u NBA stilu. Pored toga jos par atraktivnih utakmica. Baskonia i Valensija pred teskim zadatkom da vrate brejk protiv Saragose i Unikahe. Lokalni derbi Huventud-Barsa, gde ne bih bio iznenadjen pobedom domacina. Jos jedan duel Efesa i Galate, gde se Galatasaraj pokazao kao dostojan protivnik, i za kraj dana kao slag na torti neodoljivi Palakanestro i prva mec lopta Sasarija za prolaz u finale. 🏀🏀🏀 Ma kakva Liga sampiona, daj kosarke, ja gladan ko pas. Edited June 1, 2019 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Pavle Cvetinović (215 1997) izabran kao 38. pik na draftu....tajlandske lige. Novi je član Bangkok Tigers-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 On 6/1/2019 at 12:02 AM, Kankkunen said: Ako ima pameti u Armaniju ... A ne, nikako. Ne može čovek koji ima viziju da trenira klub koji nema viziju ni ideju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Saragosa upravo izbacila Baskoniju, više nego zasluženo. Kod gostiju Šengelija, Vojtman i Poarije po 5 ličnih grešaka a treba spomenuti i nesportski faul Poarijea na Alosenu koji je bio "za zatvor". Radović osim što je bio najefikasniji kod domaćih odlično je participirao u odbrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Alba brejkovala Oldenburga. Utisak mi je kako je Siva napredovao, mislim da moze da igra u vecini EL timova. Sa druge strane sem Mahalbasica i Cummingsa nema nekog zanimljivog igraca, djeluje mi da ce Alba rutinski da odradi ovu seriju. Veceras bi mogao ispratiti malo Sasari i Milano ako nadjem stream, bas slabo pratim domestic lige ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Bajern - Vehta 52-42 poluvreme (SK-HD) ... pljusak trojki na obe strane Lučić posebno raspoložen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Vidim Brej 7 asista, 6 izgubljenih. Pretpostavljam vecina u driblingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Glava u Bajernu, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Prodata dusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) Sasari - Armani 89-89 ide se u produžetak ... mogao je Sasari da završi na vreme, al su se malo poplašili. Gotovo, čestitke Poceku i momcima, svaka čast ... 108-96 Edited June 2, 2019 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 Laprovitola protiv Barse 22 poena i 11 asistencija, indeks 41 zbog 12 faulova na njemu. Na drugoj strani Toma 32 poena i 9 asistencija, indeks 44. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Micov još dve godine u Milanu, makar nešto pametno da urade ... Proli više nije predsednik kluba, hteli bi Mesinu na klupi ... i t.d. nešto se ipak dešava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Bio sam uveren da će bar to prvenstvo odraditi kako treba, ali jbg. Tu bukvalno jedino Mesina pomaže, jednostavno su banda. Onda bi on verujem i postavio kakav takav sistem u odbrani, ovo je komedija poptuna. Priznajem da sam mislio da je Planiđani mnogo bolji trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 Playoff u Turskoj nevidjen smor. Prazne dvorane, losa kosarka, nema neizvesnosti. Fener - Tofas negledljivo veceras. Finale bi barem trebalo da bude dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 U Italiji pršti na sve strane, Kremona vratila brejk u Veneciji i povela 2:1, posle produžetka, što se podrazumeva ... sa 17% za tri teško da se dobije utakmica, al, biće tu borbe ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Meni je baš krivo što je SK odustao od prenosa italijanskog prvenstva. Trebali su makar plej of da otkupe. Godinama unazad je bude jedno od najzanimljivijih prvenstava u završnici, ako ne i najzanimljivije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 On 6/2/2019 at 7:44 PM, pepe sancez said: Vidim Brej 7 asista, 6 izgubljenih. Pretpostavljam vecina u driblingu. Nijedna u driblingu, sve iz dodavanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 11 hours ago, Knipex said: Meni je baš krivo što je SK odustao od prenosa italijanskog prvenstva. Trebali su makar plej of da otkupe. Godinama unazad je bude jedno od najzanimljivijih prvenstava u završnici, ako ne i najzanimljivije. Ima li na Areni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 4 minutes ago, krzna said: Ima li na Areni? Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 @Kankkunen gleda Vehctu i ne trepce 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts