Klotzen Posted June 21 Share Posted June 21 Dugo ga nije bilo na filmovima, da me je neko pitao rekao bih da je umro pre 20 godina. Jel bila neka dugogodišnja bolest ili jednostavno nisam gledao filmove sa njim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21 Share Posted June 21 Just now, Klotzen said: Dugo ga nije bilo na filmovima, da me je neko pitao rekao bih da je umro pre 20 godina. Jel bila neka dugogodišnja bolest ili jednostavno nisam gledao filmove sa njim ? Rodjen 1935. - dobre godine je imao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 21 Share Posted June 21 1 hour ago, Klotzen said: Dugo ga nije bilo na filmovima, da me je neko pitao rekao bih da je umro pre 20 godina. Jel bila neka dugogodišnja bolest ili jednostavno nisam gledao filmove sa njim ? Snimao je dosta do smrti, filmove i serije, iako čitam da je dugo bio bolestan (ne znam od čega). Ima i jedan film koji je tebao da snima, piše da je u predprodukciji... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 21 Share Posted June 21 Kelijevi Heroji su snimani u ex Yu ( uglavnom Istra i Dalmacija ). Tokom snimanja se teško razboleo, bukvalno je bio na samrti, nisu ni znali šta mu je ( neke verzije kažu da je bio neki zajeban meningitis ) Zvali su njegovu ženu da hitno dođe iz USA da se oprosti s njim. Ali eto, pretekao je tada i poživeo preko pedeset godina još. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 21 Share Posted June 21 4 hours ago, Klotzen said: Dugo ga nije bilo na filmovima, da me je neko pitao rekao bih da je umro pre 20 godina. Jel bila neka dugogodišnja bolest ili jednostavno nisam gledao filmove sa njim ? Nove generacije znaju za njega kao glavnog negativca u serijalu Hunger Games, što su bili prilični hitovi pre nekoliko godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted June 21 Share Posted June 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 21 Share Posted June 21 nisam imao pojma da je kanadjanin mash mi je glavna asocijacija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted July 12 Share Posted July 12 RIP Benji Gregory Klinja iz Alfa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 14 Share Posted July 14 Zbogom, lepoto moje mladosti... 😢 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted July 14 Share Posted July 14 What 😳😥?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 14 Share Posted July 14 Ja se sećam da sam video neke vesti za nju da ima opasan rak još pre 5+ godina. Čitam sad malo na wiki, to je baš trajalo i deluje da je bila ogromna borba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted July 14 Share Posted July 14 Da da, jeste, već godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 16 Share Posted August 16 https://n1info.rs/kultura/preminuo-scenarista-sinisa-pavic/ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 16 Share Posted August 16 RIP Sinisa. I danas si uspeo da me zasmejes. Nisam znao da je on radio Otpisane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 16 Share Posted August 16 14 minutes ago, 40Wins said: RIP Sinisa. I danas si uspeo da me zasmejes. Nisam znao da je on radio Otpisane. Jeste, kao što je pisao i sasvim ozbiljne stvari, poput drame "Čovek koji je bombardovao Beograd" ili serije "Banjica". 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 16 Share Posted August 16 Još jedna, malo poznata stvar o Siniši Paviću. Čoveku je pisanje scenarija bilo hobi, on je bio po zanimanju pravnik i sudija. Zato mu maltene svaka serija ima scene iz sudnice. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 16 Share Posted August 16 Cudo neviđeno, Diplomci, Moljac, Obraz uz obraz... RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 18 Share Posted August 18 Najbolje shvatiš koliko si mator kad vidiš da odlaze legende tvoje mladosti... 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 18 Share Posted August 18 Samuraj...moj omiljeni film. Zbogom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted August 18 Share Posted August 18 Braca Karamazovi na italijanski nacin:)) (Roko i njegova braca) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 18 Share Posted August 18 (edited) 1 hour ago, Stiletto said: Najbolje shvatiš koliko si mator kad vidiš da odlaze legende tvoje mladosti... U pravu si, a i uvek ti nekako posebno žao kada ode neko ko je obeležio deo tvog života. Film Crveni krug mi je jedan od najboljih krimića i jedan od njegovih najboljih filmova. A i režiser Melvil je bio jedan od njaboljih na tom polju. Večna slava Alenu i Siniši i hvala. Edited August 18 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 18 Share Posted August 18 (edited) Edited August 18 by Besni lala 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 18 Share Posted August 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 18 Share Posted August 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 4 Share Posted September 4 Ode i Rada... Uvek nasmejana i vedrog duha. https://www.blic.rs/sudbine/umrla-glumica-rada-djuricin-91/7v04yn1 Pocivaj u miru. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts