Old 666 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Uh jbt....RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Ovo bi trebalo na automobilizam , ali tamo nema RIP teme. Preminuo je Mirko Rasic, jedan od retkih sa ex YU prostor koje sam pratio, decko je genijalno objasnjavao mehaniku, posebno polovnjaka koji se voze na Balkanu. Vidim da su ga pratili i po komsiluku, izgleda jako puno u HR i BiH. https://autoportal.hr/aktualno/poznati-youtuber-mirko-rasic-preminuo-u-32-godini-zivota/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Tina Tarner, otišla....RIP.... Hrabra žena, strastan umetnik, istinit, ritam u svakom otkucaju srca... Nedavno sam bila u velikoj prodavnici obuce, nedelja poslepodne, nigde žive duše, Tina na razglasu, nisam odolela, pevushila sam sa njom i djuskala kao sto nisam vec 30 godina. Hvala draga...... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Ode i Treat Williams. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Poginuo u saobraćajki. Vozio motor, skretao, automobil ga nije video i pokupio ga. Grehota! RIP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Auuu bre... strašno Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Treat je bio bas car, upecatljiva americka faca. Kosa i dalje najbolji mjuzikl ikad. Treat je i pevao tu par numera ako se ne varam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Da, jednu je i Kronos postavio gore. Fenomenalan film, i sigurno uloga po kojoj ga najviše pamte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 ode porucnik rozanov Spoiler jedan od omiljenih mi filmova iz detinjstva 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Počivaj u miru. Sivi kamion crvene boje, Klopka i Krugovi su verovatno među najboljim filmovima naše kinematografije u ovom veku. https://n1info.rs/kultura/preminuo-srdjan-koljevic/?fbclid=IwAR0NYuarS0P1PJ6BcGFvuoHp7iVtRngiY05XeC-DsC0pGwRetIur034Q7FI 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 (edited) RIP Mark Margolis (1939-2023), najpoznatiji kao Hector Salamanca. Što se filmske karijere tiče, ljudi ga se najviše sećaju po ulozi "Alberta The Shadow" iz Scarface-a (Iako je u Hollywoodu odigrao još čitav niz sporednih uloga). Drago mi je da je poživeo dovoljno dugo da snimi do kraja i "Better Call Saul". U prequelu se ipak pojavljuje mnogo češće, i na nogama i u kolicima, i više i raznovrsnije od Hectora takoreći. (U seriji koja zaokružuje taj univerzum, i koja se mnogima bolje kotira od Breaking Bad). Edited August 4, 2023 by Marko 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 4 filma koja mu nisu najbolja 2 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Preminuo Jagoš Marković 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 10 hours ago, Besni lala said: Preminuo Jagoš Marković Bas tuzno, nisu to godine za umiranje. Gledala sam njegov intervju, jedan od retkih koji kaze da je samokontrola, u smislu bavljenja sobom, introspekcije, jedini nacin da covek ostane slobodan i svoj. Talenat, skromnost, samosvojnost, nedostajace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 https://amp.theguardian.com/stage/2023/sep/28/michael-gambon-star-of-harry-potter-and-the-singing-detective-dies-aged-82 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Grešna mi duša, od tolikih fenomenalnih uloga ja ću najviše da ga pamtim po ovom... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 😢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 https://www.cbc.ca/news/entertainment/obit-roundtree-shaft-1.7007182 Quote Richard Roundtree, iconic Shaft actor, dead at 81 Roundtree, who also starred in landmark series Roots, played detective John Shaft in 5 films, TV series 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Nisam ispoštovao Belmondove filmove, iako mi je već duže vreme u planu, zapravo odgledao sam samo jedan, ali Le Professionnel mi je oduvek bio jedan od desetak kultnih filmova koje pripisujem nekoj bivšoj eri kinematografije, koja dolazi nakon špageti vesterna. Moguće da mi je posebno drag zbog maksimalnog obožavanja Ennio Morricone-a čija kompozicija Chi Mai mi je u samom vrhu obožavanih zvukova svih žanrova i pozadine. Chi Mai je istovremeno i glavni soundtrack u Profesionalcu, pa mi je verovatno zbog toga posebno drag. I tako peglam po jućubu Morikoneove plejliste i naletim na ovaj video, gde su Belmonda ispratili uz najviše državne počasti razni zvaničnici, selebritiji ali i obični ljudi i fanovi. Poprilično dirljivo i moćno. Prvi put gledam nakon nešto više od dve godine... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Matthew Perry Dead at 54 After Apparent Drowning 😭 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Nisam mogla da verujem kad sam videla danas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Мислим да ме ни један одлазак познате личности није на овај начин погодио још од Драгана Николића. Проклета депресија, усамљеност... почивај у миру Метмене 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Ja sam nekako bio spreman na ovo još od one emisije kada su ih sve okupili pre par godina. Tu je izgledao očajno, a dosta ljudi je pisalo da super izgleda i da se oporavio. Ja se mislio pa ako je ovo oporavljen kakav je bio u najgorim danima. Odgledao sam ovaj film sa legendarnim Farlijem i tu mi se Perry možda i više svideo nego u prijateljima. Film je dno, ali je čak i u tako lošem filmu praktično objašnjeno koliko Periju čuči komedija. U filmu glumi vrlo sličnu ulogu kao u prijateljima samo u doba divljeg zapada. Sada su obojica na "onom svetu", šteta no eto da iskoristim da vam preporučim film zbog obojice koji je verovanto većina propustila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Bio sam bas klinac kad je brat prebacio kanal i rekao, sad cu da gledam jednu seriju Prijatelju, dobra je, mozes da gledas. Mislim da je bila epizoda kad Cendler i Dzoi kupe stoni fudbal sto, umesto klasicnog stola. Odmah su mi postali dragi ti prostodusni momci, a kasnije, kao i mnogima postali kao braca ili pravi drugovi. RIP druze nas. ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts