Stiletto Posted Sunday at 12:28 PM Posted Sunday at 12:28 PM 90 godina, niko nije večan. Uz Reksa Harisona omiljeni glumac moje majke. Hvala na svemu, majstore. 7
Besni lala Posted Sunday at 09:48 PM Posted Sunday at 09:48 PM Doktor Kilder Šogun Ptice umiru pevajući ... Zaboravio si samo originalnog Borna Sjajan pre svega tv glumac iz jedne zaboravljene ere. Pokoj mu duši.
Stiletto Posted Monday at 08:05 AM Posted Monday at 08:05 AM "Zaboravio" sam i Grofa Monte Krista i Čoveka sa gvozdenom maskom i Aramisa i Alana Kvotermejna i još mnogo likova... ne bi stalo. 2
Skyglider Posted yesterday at 08:20 AM Posted yesterday at 08:20 AM Pokoj mu duši. Sjajan glumac. Dugo je bio bolestan, rak grla ako se ne varam.
Besni lala Posted yesterday at 10:39 AM Posted yesterday at 10:39 AM ... Pokoj mu duši - namučio se. 3 1
Angelia Posted yesterday at 03:58 PM Posted yesterday at 03:58 PM RIP Iceman. Gledala Maverick I bilo je ono blast from the past. 2
Drug Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Šteta i žao mi ga je. Mislim da je u sebi imao više od onoga što je na kraju isporučio. Pomalo je i nepravedno što je toliko pao u drugi plan posle 2000. RIP
woolgatherer Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago navodno su uloge nea i morfeusa prvobitno ponudjene vil smitu i val kilmeru pa posto je smit odbio onda je otpao i kilmer, da je to proslo ostao bi relevantan
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Meni je on toliko bio fascinantan kao Jim Morrison da dok sam gledala film sam imala utisak da gledam samog Jim-a. Za mene je to jedna od najboljih, ako ne i najbolja filmska ekranizacija biografije zahvaljujuci Valu. Isto mogu da izdvojim Heat, The saint, Tombstone, The real McCoy, Top gun gde je bio 100% fenomenalan 💔 Edited 16 hours ago by 𝓑𝓪𝓫𝔂 1 1
Recommended Posts