Stiletto Posted Sunday at 12:28 PM Posted Sunday at 12:28 PM 90 godina, niko nije večan. Uz Reksa Harisona omiljeni glumac moje majke. Hvala na svemu, majstore. 7
Besni lala Posted Sunday at 09:48 PM Posted Sunday at 09:48 PM Doktor Kilder Šogun Ptice umiru pevajući ... Zaboravio si samo originalnog Borna Sjajan pre svega tv glumac iz jedne zaboravljene ere. Pokoj mu duši.
Stiletto Posted Monday at 08:05 AM Posted Monday at 08:05 AM "Zaboravio" sam i Grofa Monte Krista i Čoveka sa gvozdenom maskom i Aramisa i Alana Kvotermejna i još mnogo likova... ne bi stalo. 2
Skyglider Posted Wednesday at 08:20 AM Posted Wednesday at 08:20 AM Pokoj mu duši. Sjajan glumac. Dugo je bio bolestan, rak grla ako se ne varam.
Besni lala Posted Wednesday at 10:39 AM Posted Wednesday at 10:39 AM ... Pokoj mu duši - namučio se. 3 1
Angelia Posted Wednesday at 03:58 PM Posted Wednesday at 03:58 PM RIP Iceman. Gledala Maverick I bilo je ono blast from the past. 2
Drug Crni Posted Wednesday at 08:30 PM Posted Wednesday at 08:30 PM Šteta i žao mi ga je. Mislim da je u sebi imao više od onoga što je na kraju isporučio. Pomalo je i nepravedno što je toliko pao u drugi plan posle 2000. RIP
woolgatherer Posted Wednesday at 11:01 PM Posted Wednesday at 11:01 PM navodno su uloge nea i morfeusa prvobitno ponudjene vil smitu i val kilmeru pa posto je smit odbio onda je otpao i kilmer, da je to proslo ostao bi relevantan
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 03:39 AM Posted yesterday at 03:39 AM (edited) Meni je on toliko bio fascinantan kao Jim Morrison da dok sam gledala film sam imala utisak da gledam samog Jim-a. Za mene je to jedna od najboljih, ako ne i najbolja filmska ekranizacija biografije zahvaljujuci Valu. Isto mogu da izdvojim Heat, The saint, Tombstone, The real McCoy, Top gun gde je bio 100% fenomenalan 💔 Edited yesterday at 03:39 AM by 𝓑𝓪𝓫𝔂 1 1
Recommended Posts