Markoss Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Prvi pik za trenera je Cercesov iz Ferencvarosa. Bice tesko, ima ugovor do 2024. s njima, ali mu se svidja ideja da vodi Zvezdu. Tako da, eto i odgovora na pitanje koliko se veruje Milojevicu. Mislim, da se razumemo, ne bi me nista iznenadilo, pa ni da ostane (iako su mu posle Ludogoreca na pripremama saopstili da je jos uvek zelen), ali svakako su dosta vece sanse da sa novim trenerom udjemo u narednu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Bukvalno njega imam na pameti vec neko vreme ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Cercesov bi već bio pravi izbor, po meni mnogo bolji od Di Frančeska jer mislim da on ne bi funkcionisao kod nas. Cercesov ima fudbalsko znanje, zna da vodi tim pod pritiskom rezultata, a izgleda kao generalni sekretar komunisticke partije sovjetskog saveza sto bi sigurno donelo i prekopotreban autoritet u svlačionici. Ali neće biti lako da ga dovedemo, ne vidim sto bi ga Ferencvaros pustio. Jedino da Cercesov insistira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 17 hours ago, Markoss said: Uprkos tome, dovescemo i spica i zadnjeg veznog, na ostalim pozicijama smo popunjeni. Zar nije Ado vec vidjen kao buduci zadnji vezni? Postacu kao pokvarena ploca al onog Krasoa ne bismo smeli da propustimo, nadava se covek golova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Jel gledao neko Ada u Spartaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 21 minutes ago, Igor_ said: Jel gledao neko Ada u Spartaku? Nisam ga gledao, ali je dobio poziv A-selekcije Gane tako da verujem da je dobro igrao u Spartaku. Gana je ipak već ozbiljnija reprezentacija, na samom spisku sem Ada, Bukarija, Kpoza i golmana Zigija sve igrači iz Engleske, Nemacke, Francuske, Španije, Belgije i Holandije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 (edited) Olajinki je najbolja pozicija lijevo krilo, a mi tu imamo Kataia, koji može da igra i na 10, ali u tom slučaju bi Ivanić izvisio. Olajinka je mnogo dobar igrač, nemamo mi luksuz da nam takav igrač bude na klupi. Ado bi trebao da bude taj zadnji vezni o kome se priča. Špica ima smisla dovoditi ako se radi o nekom ozbiljnom kvalitetu. Bolje ne dovoditi igrače kao što su Pešić i Rakonjac. Samo instant kvalitet dolazi u obzir. Dakle, igrači kalibra Bukari i Olajinka. Ponavljam još jednom da je skoro pa nebitno ko će igrati i ko će doći ako nemamo trenera. Dobar trener može da izvuče nešto dobro i od solidnog rostera kakav je ovaj naš, a loš trener će upropastiti i vrhunski roster. Čerčesov bi mogao da bude dobro rešenje. Znam da je vodio odlično Rusiju na Mundijalu 2018. Edited March 21, 2023 by Kvaratskhelia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Ceresov je ozbiljan trener kao i covek(bar tako izgleda😂),na duze staze mislim da bi mogao da uradi i nesto neocekivano,pun pogodak ako dodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 16 minutes ago, Nini3112 said: Ceresov je ozbiljan trener kao i covek(bar tako izgleda😂),na duze staze mislim da bi mogao da uradi i nesto neocekivano,pun pogodak ako dodje ozbiljniji je on i od tog kako izgleda, sa njim nema zajebavanja ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Ja se nadam da ce Katai na klupu, neozbiljno je sa njim u Ls na mestu startera. On je starter Ls tima mogao bita mozda kad je bio u piku karijere, sad vise ne moze. Prvo sto nema pluca za to, drugo sto ne pravi tooliku razliku pa da trpimo to sto ne moze fizicki da parira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 10 minutes ago, Redstar0356 said: Ja se nadam da ce Katai na klupu, neozbiljno je sa njim u Ls na mestu startera. On je starter Ls tima mogao bita mozda kad je bio u piku karijere, sad vise ne moze. Prvo sto nema pluca za to, drugo sto ne pravi tooliku razliku pa da trpimo to sto ne moze fizicki da parira. Isto vazi i za Kangu. Oni su i dalje korisni za domacu ligu jer dominiraju po nasim livadama. Ali njihov nacin fudbala ne moze da funkcionise u Evropi (svakako ne na nivou Lige Sampione). Ja bih voleo ovako nesto u Evropi sledece sezone: Borjan/novi golman - Azarov, Dragovic, Spajic, Erakovic, Vigo - Ado, novi centralni vezni - Olajinka, novi spic, Bukari U slucaju da dovedemo kvalitetnog levog i desnog beka koji znaju u odbrani (Azarov i Vigo ne mogu da igraju u LS ako igramo sa 4 pozadi), moze i da se skloni jedan stoper i da se ubaci Ivanic. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Pa po meni nema potrebe ni Ivanic, ovaakva postava kao tvoja je najbolja. Ivanic neka ulazi sa klupe da bude centralni vezni a Katai neka menja nekog od krila ako bude potrebe. I to ne vise od 15 minuta jer toliko moze da izdrzi na tom nivou. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Taj centralni vezni bi morao da bude azdaja na lopti jer bi tom timu uzasno falilo kreacije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Ni ja ne razumem pominjanje pojacanja na poziciji zadnjeg veznog kad smo potpisali Adoa i onog novozelandskog Srbina iz Kopenhagena. Zaboravih mu ime..upamtio sam onu kretensku najavu sa "motivom" iz "Gospodara prstenova"..plus,tu je i Mijailovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 30 minutes ago, Drug Crni said: Zaboravih mu ime..upamtio sam onu kretensku najavu sa "motivom" iz "Gospodara prstenova". Marko Stamenić. Nije baš zadnji vezni, ali može da posluži ako nema drugih opcija. Više je centralni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Aha,ja sam razumeo da je on zadnji vezni. ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdas sa Istoka Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Ni ja ne razumem pominjanje pojacanja na poziciji zadnjeg veznog kad smo potpisali Adoa i onog novozelandskog Srbina iz Kopenhagena. Zaboravih mu ime..upamtio sam onu kretensku najavu sa "motivom" iz "Gospodara prstenova"..plus,tu je i Mijailovic.Odakle ti ideja da smo potpisali Ada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Meni tako deluje..kombinacija preko Spartaka. Mislim da je neko i pisao kako je bio na Marakani i da mu je predoceno da je bolje za njega da se negde "uvede" u takmicarski fudbal,jer je imao duzu pauzu u Sherifu,a da je nas od 1.juna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdas sa Istoka Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Deluje svasta, al dok Mrkela to ne potpise i on izjavi da je uvek bio Zvezdas.. nije to to [emoji2] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 16 hours ago, Redstar0356 said: Ja se nadam da ce Katai na klupu, neozbiljno je sa njim u Ls na mestu startera. On je starter Ls tima mogao bita mozda kad je bio u piku karijere, sad vise ne moze. Prvo sto nema pluca za to, drugo sto ne pravi tooliku razliku pa da trpimo to sto ne moze fizicki da parira. 16 hours ago, Milko Miller said: Isto vazi i za Kangu. Oni su i dalje korisni za domacu ligu jer dominiraju po nasim livadama. Ali njihov nacin fudbala ne moze da funkcionise u Evropi (svakako ne na nivou Lige Sampione). Ja bih voleo ovako nesto u Evropi sledece sezone: Borjan/novi golman - Azarov, Dragovic, Spajic, Erakovic, Vigo - Ado, novi centralni vezni - Olajinka, novi spic, Bukari U slucaju da dovedemo kvalitetnog levog i desnog beka koji znaju u odbrani (Azarov i Vigo ne mogu da igraju u LS ako igramo sa 4 pozadi), moze i da se skloni jedan stoper i da se ubaci Ivanic. Katai&Kanga, ali jelte, kao I ostatak tima, nisu za LS jer nemamo trenera ( kao ni kondicionog) koji zna da postavi igru i iskoristi sve prednosti koje donose Katai i Kanga. Jedina dva igraca (uz Ivanica pardon ) koji znaju da odigraju 1na1, daju pravovremeni pas, pas u prostor, odigraju dupli... to sto trenutno izgledaju ovako kako izgledaju jer jedino I samo "zasluga" trenera. Postava u kojoj su wing "bekovi" muceni Azarov i Vigo, a po krilima Bukari i Olajinka ( uz opasku da nisam gledao i ne znam kakav je u defanzivi) je unapred osudjena na propast. Bilo koja ekipa sa brzom tranzicijom ima da nas "ubije" , sto kroz sredinu, a jos vise po bokovima jer Azarov/Vigo nisu u stanju da odigraju, posebno defanzivno, to sto bi se od njih trazilo u 3-5-1 formaciji. Za takvu ulogu i formaciji su nam potrebni kvalitetniji igraci + prime Makelele na poziciji zadnjeg veznog. Da bi napravili iole bolji rezultat, prvo I osnovno, potreban nam je dobar, bolji trener , kvalitetniji igraci na pozicijama levog beka, zadnjeg veznog i naravno spica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Ta Stamenic nece videti teren u Evropi. Deluje mi samo kao nova kombinacija uprave. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Quote Zvezda ozbiljno razmišlja da vrati Lučića: Zavisiće i od Stefana Mitrovića. U slučaju da za krilnog fudbalera stigne ponuda koja se ne odbija, Vladimir Lučić će gotovo izvesno obući crveno-beli dres. Bio bi to ok potez, Lucic je dosta pismeniji i kvalitetniji igrac od ovog prehajpovanog umisljenka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Odlican je Lucke, malo spor, al mnogo zna fudbala. Bas lucidan igrac, nepredvidiv, jak flair, dobar na lopti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Pozajmis ga a posle platis 300 hiljada da ga vratis. Kamen na kamenu nece da ostane kad ovi odu iz Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Pokajte se nevernici, terza platio 13 miliona za poreza, sad kad krene da kaplje lova u LŠ, dižemo Srbiju iz krize. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts