Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pesicu je to bila mana i u prvom mandatu. Protiv CSKA osim onog zicera nije usao ni jednom u sansu, sa pola snage su ga drzali van 16. 

Neverovatno fizicki inferioran igrac.

Posted

Dobro igramo ovih 20 min, hvala qrcu da kroz posed i otvaranje po stranama dolazimo lako do gola protiv ovakvih rivala.

Promasaj Siljin glavom, sacuvaj i sakloni..

Posted

Najvise od svega me boli, sto ce govno da ga metne do kraja i onda ce da slavi u Ronaldo fazonu, da "zapusi" kriticarima usta... 

• Like 1
Posted (edited)

Ja ne znam što su vraćali onog klinca iz Grafičara. Stisnite malo onu stvar i rizikujte

Inače Motika i Stanković su igrali za omladince pre par dana, verujem da ih zati nema na klupi.

Edit. tj juče.

Edited by Don Juan
Posted (edited)

Ne kontam uopste sto je iko od ovih klinaca u prvom timu kad ne igraju ni u Kupu, niti dobijaju sansu protiv ekipa kao sto je Gat aka medju gorima u ligi. Za bonuse vec imamo Erakovica i Mitrovica koji ce igrati svaku, tako da bolje da su ih poslali u Graficar da makar igraju fudbal, nego sto ih ovako vode na eskurzije kad su utakmice ili spustaju za omladince da se Rendula ne blamira. 

Ili da su ih poslali u neke Superligaske ekipe, konkretno Stankovica znam da su hteli i Napredak i Spartak. Motiku je hteo Nis, tako da moglo je. 

Edited by Markoss
  • Like 1
Posted

Na našu žalost,  pojedinci nisu od reči. Ali ponekad znaju da budu iskreni :

NEMAM JA KVALITET ZA ZVEZDU! Aleksandar Pešić ne dolazi na Marakanu: Posebno nemam kvalitet za ovu našu Superligu!

Fudbaler Aleksandar Pešić demantovao je navode da će opet obući crveno-beli dres.

Zašto?

”Pa nešto sam razmišljao. Svašta mi se lomi I mota po glavi. Shvatio sam da ja prosto nemam kvalitet za Crvenu zvezdu. Posebno nemam kvalitet za ovu našu Superligu”, rekao nam je rođeni Nišlija za "MozzartSport".

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

2.gol trebalo je dati ranije, kad je igra bila tecnija. Sve vreme napadamo, ali ritam meca je opao i otaljava se posao iako je samo gol prednosti.

Posted

Uzas u drugom, totalna kurcobolja i otaljavanje, cemu je solidno doprineo Katai svojim rekreativnim fudbalom. Nestvarno kako se ugasio taj covek.

Posted
9 hours ago, Venger said:

Najavljuje se da cemo biti pojacani jos jednim probisvetom u upravi i to na mestu predsednika. Navodno Radujko je kandidat da zameni Tozu.

Tviter kaže da je kandidat direktor u Telekomu Draško Markovića Šampita.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...