Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

Nadam se da se ne planira rokada Erakovic-Milunovic. Milunovic je bio prespor i pre dve godine, sad je verovatno jos sporiji. On je okej ako igramo sa tri stopera ili kao prva izmena, ali da bude standardan u formaciji sa 2 stopera nikako. Posebno ako nekim slucajem udjemo u LŠ. Ne moze da isprati onaj tempo i to se videlo jos onomad.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam da li bi mogao da igra za FKCZ u kvalfikacijama za LS da je igrao sad za Radnicki? Mozda Dejan racuna ozbiljno na njega vec za dvomec u 3.kolo, nikad se ne zna. 

Mitrovic je neko ko nadolazi i ko je bolji iz sezonu u sezonu, ne znam cemu iznenadjenje sa njegovim partijama, isto ovako je igrao i lani, mozda sad malo bolje, ali eto, da nije bio takav zreb i da Radnicki nije igrao za Zvezdom u 1.kolo, verovatno da to kupovine ne bi ni doslo, toliko o skautingu Zvezde i nekom planskom radu. Ne kazem da ne postoji, Kangwa i Bukari su vrhunski ubodi, ali opet i dalje postoje neke navike iz proslosti " ko odigra protiv nas vrhunski, taj je pik za prelazni rok ".

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Uvek kada dodje neki talenat iz Nisa, uvek malo emocije zaigraju i budi se nada da ce opet da klikne. Valjda ce neko imati sluha da malog pravilno uvodi, da ne sagori, ali da ne bude jedan od mnogih koji nece dobiti sansu i seljakati se tamo, vamo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...