Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Crni said:

Jel nam ovo sesta titula u nizu? Ako je tako, onda cemo se izjednaciti sa komsijama iz ere Toleta, sto nije mala stvar. 

Zar nisu 7?

Posted
2 hours ago, Venger said:

Solidna utakmica, verovatno overena titula. Mada sam ocekivao dosta jaci otpor Cukarickog.

Badamosi nam ne treba ni pod razno.

Имаш ниске критеријуме. осим 20ак минута ПП остало је одрон.

Шта је од фудбалских ствари имало да се види: је ли била нека акција са 5-6 пасова? Је ли био неки дриблинг, соло продор? Утрчавање и укрштање или се стоји и гледа углавном са стране док највише двојица нешто покушавају? Је ли било дисцилинованог пресинга и маркирања противника? Да ли се назирао икакав систем и шта ми хоћемо да играмо за идућу годину лиге шампиона...

• Like 1
Posted

Dobicemo za Erakovica, Borjana, Bukarija, Degeneka i Babica po 10 hiljada evra za svaki dan proveden sa reprezentacijom na svetskom prvenstvu. To znaci najmanje otprilike milion evra u slučaju da svi ispadnu u grupnoj fazi. 

Posted
15 minutes ago, Don Juan said:

Ne verujem da on ide na SP.

Gana igra uglavnom 4-2-3-1, a konkurencija na krilnim pozicijama nije najveća. Ja mislim da ima realne šanse da bude na spisku. 

Posted
20 minutes ago, Contador54 said:

I ja mislim da ce biti mesta za Bukarija. Btw, na koju foru dobijamo pare za Babica i Degeneka? 

Kompenzaciju ne dobija samo aktuelni klub nego svaki klub gde je igrač igrao od početka kvalifikacija. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Contador54 said:

I ja mislim da ce biti mesta za Bukarija. Btw, na koju foru dobijamo pare za Babica i Degeneka? 

Degeneka smo potpisali, trenira sa nama i ceka se trenutak da se to objavi. Vrv posle Spa kad ode neko od Dragovic-Erakovic dvojca

• WOW 1
Posted
4 minutes ago, Redstar0356 said:

Degeneka smo potpisali, trenira sa nama i ceka se trenutak da se to objavi. Vrv posle Spa kad ode neko od Dragovic-Erakovic dvojca

Odakle ti ovo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...