Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam utisak da je nama trio Katai-Rodic-Ivanic razoren. I to trajno. Nova kompozicija tima mora da se napravi. Da se dovede taj Ado, da se podmladi ekipa. Gobeljic, Rodic, Katai polako da se oprastaju od dresa.

Posted (edited)

Koliko su nam FK i KK odvedeni u krasni... 

U oba kluba nikada tanji strucni stab sa prakticno pocetnicima na klupi, uz to imamo kao pomocne trenere bivse igrace i to apsolutne pocetnike - Vujadina i Simona.

Oba kluba nakrcali gomilu igraca sumnjivog kvaliteta a nije dovedeno ono sto je neophodno. 

Oba kluba vode najsujetniji likovi koje smo u istoriji ikada imali.

Edited by Kooineeperk
  • Like 7
Posted
4 minutes ago, Pero_Cameron said:

Sto je najtuznije mi smo ovu LE odigrali dobro ali smo evo zakucani na dnu.

Ispada da Monako itekako tankuje LE. Gde je Srnic sta radi?

• Like 1
Posted

Nista, da se spremimo za nikad jace prolece. Nadam se da ce Partizan daleko da dogura u LK, nek se bar oni batrgaju po Evropi dok se mi spremamo za Surdulice i Mladost GAT-ove

Posted

I onda se ljudi pitaju sto je Piksi zvao Mitrovica, osigurao ga za buducnost. Iako se izgleda desilo nesto izmedju njega i ekipe, kao i sto se ne moze osporiti da nije dobro vodio eliminacione utakmice za sam ulazak u LS ovih godina, Mister je Kapelo za Milosa Milojevica

• Like 1
Posted (edited)

Srusise ekipu u roku od mesec dana dovodjenjem ovog seljaka iz knjazevac , moram da ponovim , na klupi KK i FK sede dva dunstera ,verovatno najveci dunsterski treneri u 20 godina.

Nek nam je bog u pomoc u odbrani titule, ne pise nam se dobro.

Hitna promena trenera,jer ovaj nas je unazadio strasno.

Edited by iamsho4sho
Posted

Jebes poraz, ko da smo se necemu nadali,    ali nas vodi dijabola sa rolkom i belim patikama u crnom odelu. znaci hit (foto)(video)

misim, jedino da mu je decko spakovao pogresnu obucu, ne vidim drugo opravdanje...

premijerku da smo stavili za trenera pa bi je bar  neko respektovao

tuga...

• Like 1
Posted

Katai, Ivanic, Rodic.. Tri glavna igraca od prosle godine su nam u raspadu. Kada tome dodamo da nemamo spica, desnog beka, zadnjeg veznog… ostaje samo da Terzicu zahvalimo na nikad jacem timu.

Sve po spisku bando lopovska!!!

• Like 2
Posted (edited)

Пешко је прејак кад изгуби лопту па се као ухвати за ложу, па онда други пут као грч:roflmao:

Код мене на рекреацији би га избацили а можда би пукла и која шамарчина.

Edited by Константин
  • Like 11
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...