Milko Miller Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Just now, Don Juan said: Sigurno je skrenuo loše kod Albukerkija 😁 Imamo rok do 31.08 pa videćemo. Rok za prijavu igrača za Ligu Evrope je 02.09. Za domacu ligu možemo da prijavimo do 15.09. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Nema potrebe za brigom, ovo je trener i po i porobice Le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) Je l' ovaj naš novi trener nešto u rodu sa Federerom? Ili samo ja vidim sličnost 🤣 Edited June 12 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 minutes ago, Don Juan said: Je l' ovaj naš novi trener nešto u rodu sa Federerom? Ili samo ja vidim sličnost 🤣 Meni isti Samrok Stanoje 😂😂😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 minutes ago, Don Juan said: Je l' ovaj naš novi trener nešto u rodu sa Federerom? Ili samo ja vidim sličnost 🤣 Ovo je ser od samroka umiksan sa federerom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Isti Samrok samo dodata frizura Federera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Milojevic posle Monaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 MOzzartsport : CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Azarov - Sanogo, Kanga - Ben, Kangva, Mitrović - Ohi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Dobro je da vidimo neka nova lica u ekipi, poput ovog momka na RB 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 2 minutes ago, bosMan_jr said: Dobro je da vidimo neka nova lica u ekipi, poput ovog momka na RB Pa i to je bolje nego da rb igra cb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 8 minutes ago, suptil said: MOzzartsport : CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Azarov - Sanogo, Kanga - Ben, Kangva, Mitrović - Ohi. Nema Rodića, Milunovića, Bukarija, Ivanića, Kataia i Pešića. Biće čupavo danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Rodic, Pesic i Ivanic nisu ni na klupi, Katai, Milun i Srnic 💗 jesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Ovo je verovatno da se odmore neki igraci pred derbi i da se malo razbude ovi koji nisu igrali. Ne verujem da je dugorocno opredeljenje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 6 minutes ago, Don Juan said: Nema Rodića, Milunovića, Bukarija, Ivanića, Kataia i Pešića. Biće čupavo danas. Cuva ih za derbi. Jasno mu je da to mora da dobije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Javor je krs od ekipe, a igramo kod kuce, mislim da je osvezenje videti novog beka na levoj strani. Jos nesto bih izjavio za tv, nikad vise ni na treningu da ne izlazimo bez dmf, jer pre ili kasnije se to obije o glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Dobro je da znamo da imamo spica i zadnjeg veznog (ne triglav osiguravaca nego pravog dmc) lose je sto je albino vaskrsao ali ono... zarad vracanja Cupe na prirodnu poziciju, ne mora da bude toliko lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 ben na krilu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Hvala Bogu za vraćanje Erakovića na svoju poziciju, Gobeljić ne može toliko da bude štetan u domaćim utakmica, a drugog beka nemamo, tako da očekivano. Ohi u napadu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 rekao bih da u ovih 11 nema nikoga ko moze nesto da iskreira a nema ni one brzine pa da ih pretrcimo bas da vidimo sta je novi trener smislio ja ocekujem mucenje 90min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Ja sam sanjao 0:0 i poraz od Partizana (jos dok Mister nije dao ostavku). Dajte neki link livetv.sx secka... a nije do neta. Jebeni MTS ukinuo Iris van MTS mreze. Seronje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Šta reče ovaj na Areni, izvesni Kalifa Kulubali iz Nanta je opcija za napadača ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 pominjao se kulabali i na ovim stranicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Im ali kakav link cigani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Link https://live.dragaoconnect.net/view.php?id=324 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 ohiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts