KrX037 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 E sad, kad je gol... Svaka čast Šiljo. Nadavaće se igrači izdrugog plana golova pored njega, i očekujem da premaši broj asistencija iz prošlog manddata... Svaka čast i Ivaniću za prvenac u ovoj sezoni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Vec drugi put da ovaj linijski sudija podize zastavicu kad nema ofsajda... Najgore od svega sto je bio " u liniji" + je kasno podigao zastavicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 surdulicu ako slomimo titula i ls su tu 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Fakat je trava loša u oba 16m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 minute ago, Pero_Cameron said: Fakat je trava loša u oba 16m Lucifer bio nemilosrdan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Kakva je igracina ovaj Kangva. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Meni ovo liči na meč na Marakani prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Just now, Don Juan said: Meni ovo liči na meč na Marakani prošle sezone. Osim sto ce ovaj da se zavrsi 3:0. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Moglo bi da bude i 5:0 ako nagazimo, igramo s pola gasa. Mnogo smo jaki. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Kakva kretnja ponovo Pesica 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Pesic je Benzema za sve nase spiceve kada je u pitanju pregled igre i ucestvovanje u gradjenju napada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Just now, Del Piero said: Pesic je Benzema za sve nase spiceve kada je u pitanju pregled igre i ucestvovanje u gradjenju napada. Da, ne znam sto se ljudi sad tolko odusevljavaju, i u proslom mandatu je pokazao da je odlican za ovu ligu, a i u medjuvremenu je napolju imao jako dobre sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Milunovic se i dalje nije odvikao od ovih nepotrebno grubih startova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 A jbt Kangawa mora to malo bolje.Jeste napucana i brza lopta al opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Ne da se Magiku protiv Surdulice. Just now, Venger said: Milunovic se i dalje nije odvikao od ovih nepotrebno grubih startova. To je nacin zivota🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) Hvala Grofu na Kangvi. Momak je bomba od Igrača. Brz i spretan sa loptom, lucidan, ima brutalno snažan udarac. Čudi me da ga nije pokupio neki jaki ruski klub. Edited July 29, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Zvezda igra totalno drugacije od drugih...stvarno odlicne igrace imamo. Majstor do majstora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Osim akcije kod gola, prilicno dosadno i lose poluvreme. Moramo uvaliti drugi sto pre, da nam se ne ponovi proslosezonski mec. Mali Mitrovic nevidljiv, nisam siguran da mu prija igranje na desnoj strani i saradnja sa Gobeljom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 6 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Hvala Grofu na Kangvi. Momak je bomba od Igrača. Brz i spretan sa loptom, lucidan, ima brutalno snažan udarac. Čudi me da ga nije pokupio neki jaki ruski klub. Da oteramo Lidijinog malog i postavimo na to mesto Grofa ,idealna kombinacija. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 2 minutes ago, fradler said: Osim akcije kod gola, prilicno dosadno i lose poluvreme. Moramo uvaliti drugi sto pre, da nam se ne ponovi proslosezonski mec. Mali Mitrovic nevidljiv, nisam siguran da mu prija igranje na desnoj strani i saradnja sa Gobeljom... Ne verujem da bilo kom igraču prija igranje pored Gobelje. Baš komentarišem sa ortakom,i Messi i Ronaldo bi bili nevidljivi da igraju na strani gde je Gobeljardo. Mora pod hitno neki kršten desni bek. Da ponovim impresije,Kangwa je sjajan igrač.Konkretan,tehnički odličan,brzo igra i razmišlja,odličan rad bez lopte velika pokretljivost i radijus kretanja....top pojačanje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) Mitrovic je nevidljiv jer i saigraci znaju da je Gobeljic krs, pa desno dodaju samo kad moraju. Decko dve lopte nije dobio, bukvalno smo jedan napad za poluvreme imali po desnoj strani. Bolje Dejan da je nastavio sa malim Stankovicem na tom mestu, nego sto ovo radi. Taj Gobeljic mu proletos ni minut nije odigrao, toliko o doslednosti. Edited July 29, 2022 by Markoss 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 2 minutes ago, Markoss said: Mitrovic je nevidljiv jer i saigraci znaju da je Gobeljic krs, pa desno dodaju samo kad moraju. Decko dve lopte nije dobio, bukvalno smo jedan napad za poluvreme imali po desnoj strani. Bolje Dejan da je nastavio sa malim Stankovicem na tom mestu, nego sto ovo radi. Taj Gobeljic mu proletos ni minut nije odigrao, toliko o doslednosti. Ovog Mustafu treba prekomandovati na beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Mi 100 miliona da imamo budzet, desnog beka necemo imati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) Jel moze neko sem Kange da izvede korner, mislim da jedno dve godine nismo dali gol iz prekida. On i Katai ne zna se ko gore centrira. Mada je jos jace kad Ben uzme da izvede slobodnjak. Edited July 29, 2022 by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 minute ago, Markoss said: Jel moze neko sem Kange da izvede korner, mislim da jedno dve godine nismo dali gol iz prekida. On i Katai ne zna se ko gore centrira. Nama su se kombinacije za korner raspale onda kad je Milojevic napustio strucni stab i otisao u Svedsku. Do tad nam je prekid bio najjace oruzje, a od tad ne znam da li sam video jedan smislen pokusaj iz kornera. Ko god da je izvodio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts