Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jedino sto je dobro iz ove price je da niko normalan nece zameriti Stankovicu i da napravi neku gresku, vec su krivi od uprave do trenera. Tako da mali treba da igra apsolutno rastereceno, sto je jedan veliki plus jer talenta i znaja ima, ali gomila njih ne uspe da pokaze svoj talenat jer se uplase...

Ovako sad jbg igraj nema ko, a ti samo hrabro

ko kaze nesto lose i na neku njegovu gresku taj nije cist u glavu...

• Like 6
Posted

Zanimljivo je da na pripremama niko Stankovića nije ni pomišljao da postavi na desnog beka ali sad kad je još jedan od promašaja lopovskog tandema otisao iz kluba i kad smo ostali samo sa gobeljom eto spasonosnog rešenja po principu ako prođe prođe ako ne ko ga jebe nije ni vredeo. Baš štetà što i na prvoj utakmici protiv Nišlija nije gurnut Stankovic na beka pa da vidimo koliko moze. Protiv Kolubare i ja sa svoji 50+ i gihtom mogu da odigram na poziciji beka bez frke. Naravno da ne krivim igrača Stankovića pošto nije imao izbora ilo na beka ili ideš u grafičar ili imt ali lopovi i njihov saradnik sa klupe će nadam se kad tad odgovarati za ovo što rade u FKCZ.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Perkos2 said:

Zanimljivo je da na pripremama niko Stankovića nije ni pomišljao da postavi na desnog beka ali sad kad je još jedan od promašaja lopovskog tandema otisao iz kluba i kad smo ostali samo sa gobeljom eto spasonosnog rešenja po principu ako prođe prođe ako ne ko ga jebe nije ni vredeo. Baš štetà što i na prvoj utakmici protiv Nišlija nije gurnut Stankovic na beka pa da vidimo koliko moze. Protiv Kolubare i ja sa svoji 50+ i gihtom mogu da odigram na poziciji beka bez frke. Naravno da ne krivim igrača Stankovića pošto nije imao izbora ilo na beka ili ideš u grafičar ili imt ali lopovi i njihov saradnik sa klupe će nadam se kad tad odgovarati za ovo što rade u FKCZ.

Igrao je bio desnog beka u Graficaru jedno vreme, tacnije desnog spoljno, na Terzicevo insistiranje. Slazem se ja s tobom da je ovo iznudjeno resenje i da ce svinjariju s Picnijem ciji su svi zdravstveni karton znali sada da zamaskiraju time sto eto kao forsiraju Zvezdino dete, ali:

1. Stankovic na desnom beku - resava pitanje bonusa.

2. Stankovic na desnom beku - resava pitanje te pozicije u teoriji, jer u praksi srpskog beka nema, a strane igrace ubodemo jednom u nikad.

3. Stankovic na desnom beku - ne gledamo Gobeljica (nadam se).

Meni je sasvim ok da se ovo proba, decko je pismen i skolovan igrac, prosao Zvezdinu skolu i dovoljno je samo da ne kiksira u odbrani i nece uopste da strci. On decko ima opasna pluca, brz je, borben, uporan, odgovoran, pravi skolski fudbaler sa mnogo vrlina i generalno mislim da bi se na bilo kojoj poziciji na terenu uklopio. 

• Like 5
Posted (edited)

Znam da je teško, ali ipak treba odvojiti to što je dolazak Stankovića na beka iznuđen potez zbog šalabajzerstva onih iz lože, i njegov učinak na terenu, gde bi mogao i da uspe ako mu se neke stavke poklope.

Mene lično ipak više tangira to što imamo Lučiča, koji s pravom dobija šansu, i Motiku, koji je ne dobija, a planiramo i onog malog iz Niša...

A zašto me tangira? Pa zbog prilično iritirajuće situacije u kojoj nemam ama baš ništa protiv nijednog od njih, a opet sam svestan da je tako nagomilavanje igrača na istoj poziciji ravno umobolstvu.

Jer, ne mogu svi da dobiju priliku i neko će tu, jasno je, igrački prvo stagnirati, a zatim i pasti u ambis.

A to da deca upadaju u ambis uopšte nije lepo.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 6
Posted

Ne može se tako posmatrati bilo koji biznis, a fudbal je biznis. Siti kupi 50 igraca u jednom godistu sirom Evrope, pa godinama salje na pozajmice, i od tih 50 na primer 46 i ne dodje do prvog tima nikad (tako su kupovali i neke nase klince koji nisu naravno dosli do njihovog prvog tima) - ali od tih 3,4 sto dodju bude nesto. A i da ne dodju kupice Halanda za 80m. 
Problem kod nas je druge prirode - mi nismo Siti i mi nagomilamo 10 klinaca i nijedan nam ne donese nista i onda igraju Gobeljic i Srnic

• Like 2
Posted
4 hours ago, Igor_ said:

Zna da centrira, ima tehniku (citaj lopta se ne odbija od njega). 

Dovoljno. 

Garant nisi ni pročitao šta sam napisao.

Posted
18 minutes ago, Nek grmi jako said:

Znam da je teško, ali ipak treba odvojiti to što je dolazak Stankovića na beka iznuđen potez zbog šalabajzerstva onih iz lože, i njegov učinak na terenu, gde bi mogao i da uspe ako mu se neke stavke poklope.

Mene lično ipak više tangira to što imamo Lučiča, koji s pravom dobija šansu, i Motiku, koji je ne dobija, a planiramo i onog malog iz Niša...

A zašto me tangira? Pa zbog prilično iritirajuće situacije u kojoj nemam ama baš ništa protiv nijednog od njih, a opet sam svestan da je tako nagomilavanje igrača na istoj poziciji ravno umobolstvu.

Jer, ne mogu svi da dobiju priliku i neko će tu, jasno je, igrački prvo stagnirati, a zatim i pasti u ambis.

A to da deca upadaju u ambis uopšte nije lepo.

Sad ce, kad ih nagomilaju, da pitaju ko od vas dovoljno voli zvezdu da igra levog beka 😂

To ti je na keca scenario kada se Rodic povredi...

• Like 1
Posted (edited)
19 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Može li Lučić na levog beka? 

Juce je Stankovic zavrsio utakmicu kao levi (wing)bek a Mustafa kao desni(Wing-back).
Ima stvarno MOtiku da gurnu na lwb do kraja sezone.

Edited by LayupFromTheMidget
  • Like 1
Posted

Mozzart pise da cemo navodno probati da dobijemo Mitrovica vec sad.

Iskreno, jedino sto ima bar malo logike je da prelazimo na igru sa 3 stopera i da od ovih klinaca hoce da prave RWB i LWB.

Problem je sto kad prodaju Erakovica trebaju nam jos 2 dobra stopera da bismo ovo igrali jer ostajemo na Dragovicu, Milunovicu i Pankovu, a dovescemo maksimalno jednog i to ko zna kakvog, i onda ce veliki Rashard ponovo da igra kljucne utakmice

Posted

Pa nek igra Motika centralnog beka ili stopera, dobro je gradjen i jak je. Sta fali? Kako Stankovic igra beka? Imamo 20 krila, nek predje neko i na stopera, kako Gobelja moze sve da igra. Il nek ide Gobelja na go a Borjan i Motika na cb pored Dragovica

Posted
55 minutes ago, bosMan_jr said:

Mozzart pise da cemo navodno probati da dobijemo Mitrovica vec sad.

Iskreno, jedino sto ima bar malo logike je da prelazimo na igru sa 3 stopera i da od ovih klinaca hoce da prave RWB i LWB.

Problem je sto kad prodaju Erakovica trebaju nam jos 2 dobra stopera da bismo ovo igrali jer ostajemo na Dragovicu, Milunovicu i Pankovu, a dovescemo maksimalno jednog i to ko zna kakvog, i onda ce veliki Rashard ponovo da igra kljucne utakmice

Pa ako Erak ode necemo imati ni stopere, Pankov-Milun-Dragovic bez izmena je rizicno do bola.

• Like 1
Posted
12 hours ago, Laki21 said:

Garant nisi ni pročitao šta sam napisao.

Jesam, al pre prve kafe na poslu😂

Prastaj 

• Like 1
Posted
13 hours ago, Redstar0356 said:

Pa nek igra Motika centralnog beka ili stopera, dobro je gradjen i jak je. Sta fali? Kako Stankovic igra beka? Imamo 20 krila, nek predje neko i na stopera, kako Gobelja moze sve da igra. Il nek ide Gobelja na go a Borjan i Motika na cb pored Dragovica

Gobelja je univerzalna neznalica, tako da moze sve da igra. Najbolje u špicu, najdalje je od naseg gola.

• Like 4
  • Ha-ha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...