Xpert Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Zaista je fascinantno kakvi mozgovi igraju u defanzivi Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Sanicanin kamikaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 Sudar dve ekipe koje ne znaju šta će kad im je lopta u nogama. Mi ćemo eventualno još neki put da pobegnemo a oni da čekaju našu sledeću grešku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Dočekaše je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Sanicanin i Fejsa za preokret Serifa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Kako mi ovo miriše na Petah Tikvu... jezik pregrizo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 AU BRE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Kako stvari stoje koja ekipa bude pravila manje kikseva prolazi. Evo mu ga Fejsa sto ga isticao. Mene vise brine sto Pantic nista ne igra. Imao je 6-7 ocajnih pasova od kojih su 3 trebalo biti zavrsni. Gubimo od slabije ekipe i to je evidentno.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 1 minute ago, Stiletto said: Kako mi ovo miriše na Petah Tikvu... jezik pregrizo. Dovoljan je Augzburg. Just now, Alek The Great said: Mene vise brine sto Pantic nista ne igra. A nekad je kao igrao pa se iznenađujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Tako to biva kad vise od pola tima cine, bivsi igraci, polu-igraci ili potpuni duduci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Ja ne vidim kako ćemo mi ovo da prođemo. Posle odličnih 15 minuta, raspad... I neće biti ništa bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 (edited) Jos ja igram keca 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Raspad ste Edited February 23, 2023 by iamsho4sho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 (edited) Mi cemo u dvomecu za kvalifikacije za LS (u stazi pratilaca), primiti 10 komada lagano. Edited February 23, 2023 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 Ajde bre više... Nećemo ni ići u kvalifikacije. Ni drugi nećemo biti u prvenstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Normalno bih kod ovakve akcije rekao da je kupljen penal, ali kod Sanicanina ipak postoji realna mogućnost da je to rezultat njegovog fudbalskog talenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 (edited) Ko je pomenuo Tikvu, jebala ga ona? Dal' je moguće da su i ovo prodali smradovi... Samo čekam 7+ Edited February 23, 2023 by goofy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 Ma nisu prodali. Stali su, niko ne trči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Ma kakva prodaja. Potpuni smo nemaci pojma. I u Moldaviji je trebalo da izgubimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 13 minutes ago, iamsho4sho said: Jos ja igram keca 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Raspad ste Ja da se obezbedi odigram duplu šansu 1x 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Kakvi bednici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Pa i dalje postoji realna sansa da prodjete dalje. Samo treba da se trude do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 mislim da konacno imate trenera koji ce imati vece fejlove od shamrock/flora stanoja ovo I 0:4 protiv mladost gat zivnja tesko ce ko nadmasiti u skorijoj buducnosti kao da je proslo hiljadu godina od one tekme protiv junajteda u bg-u kada ste izgledali kao ozbiljno zajebana le ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 18 minutes ago, goofy said: Ko je pomenuo Tikvu, jebala ga ona? Dal' je moguće da su i ovo prodali smradovi... Samo čekam 7+ Možda bi i prodali, ali niko neće da da pare. A i zašto bi... Just now, marko_pantelic said: Pa i dalje postoji realna sansa da prodjete dalje. Samo treba da se trude do kraja. Ipak treba osim truda nešto i znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Strasno komsije... Ako posle ovoga ne proterate ove stetocine onda stvarno neznam! Ovo je bruka ogromnih razmera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts