Barkley#34 Posted August 19, 2022 Author Share Posted August 19, 2022 40 minutes ago, Marokanac said: Ja se tog liga sjecam iz PL BiH. Sta znam..cini mi se u skladu sa cijelim prelaznim rokom i dosadasnjim dijelom sezone. To je to, kontinuitet je najvažniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 1 hour ago, Cooper said: Izgleda da dovodimo Tzimirohta. 4 minutes ago, fillam said: Navodno smo i u pregovorima i sa Hamidou Traore iz Giresunspora, isto centralni/zadnji vezni. Ne znam šta se dešava sa Ademom, al pretpostavljam da čeka ponude, pa ako sve propadne, možda smo opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ne odgledah utakmicu, rezultat zvuci odlicno. Citam komentare, vlada nezadovoljstvo. Tesko je igrati u nezdravoj atmosferi, narocito sto je sezona u punom jeku, a tim neoformljen. Kao sto sam napisao, Partizan ce ponovo skupiti znacajan koeficijent, a plasman u Ligu Konferencije ne menja mnogo u odnosu na Ligu Evrope. Jos uvek ima vremena da se dovede 3-4 kvalitetna pojacanja. Veci je gubitnik Zvezda, ne uspe li da se kvalifikuje u LS, obzirom na milionska pojacanja, uslove itd. Ne kazem da trebate biti zadovoljni, ali Partizan finansijski zavisi od Evrope i treba stici sto dalje tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Jevtovica su morali da zadrze. Vrlo pouzdan a nije skup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2022 Author Share Posted August 20, 2022 Piše se da je Traore završen za 700K evra i da dolazi u ponedeljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Bar da sto manje gledamo Fejsu i onog nekog Belica. Cimirota ne pusta trener Standarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2022 Author Share Posted August 20, 2022 Bilo mi je sumnjivo čim su onoliko hvalili Fejsu kako je profesionalac, sjajan na treninzima, ovo-ono. Belić je slučajno zalutao kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Belića nam utero Stolica pre nego što smo ga isterali. A ovaj "repstativac Malija" ima odigranu 1 (jednu) utakmicu za repstaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Prije 7, 8 godina, ako sam dobro procitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 https://sportklub.rs/fudbal/srbija-super-liga/cies-zvezda-sampion-ispadaju-napredak-i-mladost-gat/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Trazi se stoper umesto Vujacic i vezista Sapic 1997 Cukaricki DC, prosle godine u prvom timu JsL Rogic 1992 MC iz Seltika, Srbin poreklom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 (edited) On 8/20/2022 at 8:40 PM, Barkley#34 said: Piše se da je Traore završen za 700K evra i da dolazi u ponedeljak. Neko bi pomislio da cutimo i radimo...eh ko nas ne zna... https://nova.rs/sport/fudbal/zvanicno-partizan-dobio-pojacanje-hamidu-traore/ Edited August 24, 2022 by Klipan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 On 8/5/2022 at 2:07 AM, goldberg said: Ne bih nazvao kvalifikacije u kojima je klub nosilac u svim kolima "krvarenje gaca", ali dobro. Takodje, za Crvenu zvezdu je najbolje da igra LS kad bude skupila dovoljno bodova za 3. sesir, do tada je rano. Sto se tice bodova u Evropi, svakom klubu bi to trebalo da bude najvaznije (osim u nasoj ligi u kojoj su samo dva kluba namenjeni za zabavljanje masa zeljnih uspeha i pobeda), pa tako i Partizanu. Mnogo bolje je imati rezultate u Evropi, igrati prolece tamo, nadati se nekom 1/8 finalu i 1/4 finalu i 10 godina ne osvajati titulu nego rasprodati ekipu nakon LS, ispadati od Shamrocka, ali dobijati Crvenu zvezdu i gaziti 6 godina. To je na nivou uzrasta od ispod 15 godina. Izgleda da ipak "krvavite gaće"... iako ste nosioci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 'Partizan tražio pomeranje derbija, Zvezda odbila' Sve, sve, ali da traže pomeranje ligaškog meča izmedju dva ligaška meča, fuj. Treba nam 3 dana oporavka i pripreme za CZV, al ne smeta ako pomerimo što ćemo imati 2 dana oporavka i pripreme za Kolubaru. Ovo samo kod nas može i da bude opcija za razmatranje. Hajde da pravimo raspored kako nam odgovara na osnovu težine protivnika. Edited August 25, 2022 by fillam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Napisah na zvezdinoj temi da će terza brzo da prebaci priču sa poraza od makabika na borbu sa partizanom i piksijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Je l' ovo iznad Terza izjavio? Mislim, ne bi me iznenadilo da je istina, jer uprava na sve moguće načine kupuje vreme. Neka potencijalna katastrofa u derbiju bi im verovatno definitivno pokazala vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 hour ago, fillam said: 'Partizan tražio pomeranje derbija, Zvezda odbila' Sve, sve, ali da traže pomeranje ligaškog meča izmedju dva ligaška meča, fuj. Treba nam 3 dana oporavka i pripreme za CZV, al ne smeta ako pomerimo što ćemo imati 2 dana oporavka i pripreme za Kolubaru. Ovo samo kod nas može i da bude opcija za razmatranje. Hajde da pravimo raspored kako nam odgovara na osnovu težine protivnika. Najjaci mi je deo: "Sudeći po dvomeču sa Makabijem svaki dan za odmor im je od izuzetne važnosti, jer delovalo je da su crveno-beli još daleko od top nivoa fizičke spreme." - i odbiju da imaju jos jedan dan odmora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 8 minutes ago, kendrick said: Najjaci mi je deo: "Sudeći po dvomeču sa Makabijem svaki dan za odmor im je od izuzetne važnosti, jer delovalo je da su crveno-beli još daleko od top nivoa fizičke spreme." - i odbiju da imaju jos jedan dan odmora. Eh, al gube onda dan odmora za trećeplasirani TSC, mi smo 11 tim lige trenutno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 I'te bre... mislio sam da smo tražili odlaganje za ko zna kad, a ono za jedan dan. Daj, okačite celu vest ili link, ovako se ništa ne razume iz prenetog naslova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 55 minutes ago, Barkley#34 said: I'te bre... mislio sam da smo tražili odlaganje za ko zna kad, a ono za jedan dan. Daj, okačite celu vest ili link, ovako se ništa ne razume iz prenetog naslova. Ma za kad god je traženo, meni je to imbecilno i nezamislivo za bilo koju drugu ligu. Zamisli da Milan traži da se pomeri meč sa Interom za dan, jer im treba dan više da odmore posle Cremonese-a. Zna se čija je krivica što ne postoji rotacija, i što je igrački kadar užasan i fizički nespreman. Ja iskreno ne bih želeo da se pristane na tako nešto da je obrnuta situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Pazi, pomeraju se za jedan dan i mečevi u drugim ligama, mada se uglavnom bar nedelju-dve ranije zna raspored, zbog tv prava. Sve ostalo si u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Ista postava kao u prvom mecu. Popović – Marković, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Andrade, Urošević – Dijabate, Menig – Rikardo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Kakav teren majko mila. Ne bi smeo to da bude izgovor, ali ovo je stvarno za nepoverovati. Zamisljam kakva bi kaljuga bila da padne kisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Imali smo sramnih poluvremena u nasim evropskim odisejama, ali prvih 30 sata vecerasnje utakmice lagano ulazi u top 3 najjadnijih u poslednjih 20-25 godina. Ugazili su nas kao da su neka ekipa iz lige petice. Nismo mogli loptu da zadrzimo 10 sekundi. Al treba imati u vidu da igramo sa 9 igraca. Sanicanin i Fejsa su tu samo fizicki, fudbal svakako ne igraju. Treba izdrzati ovu sezonu. Nece biti nimalo prijatna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Sramota me je. Ne pamtim gori Partizan. Inače, umesto Zdjelara su mogli da stave dve stolice, bilo bi više koristi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts