Small Owl Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Fazon Mesija iz Lećea aka Falko. Pele je mali Petkovic sto ga zavuče Javoru u prvom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Bugarski Bebeto mi je i dalje favorit ☺️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Mocni Asen Nikolov. Ali kakav igrac moras biti da ti daju nadimak Bebeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) Taj je bar kročio na teren jednom-dvaput. Ne znam da li se sećate nekog anonimusa iz neke vojvođanske lige, pre 4-5 godina, naravno ni imena mu se ne sećam, objavljeno potpisali ga za nekih sigurno 200-300k. Lik se nikad nije pojavio ni na treningu, pare pojeo mrak. Nikad niko nije pitao ni gde je lik, ni gde su pare. E to je Partizan danas. EDIT kucgreška Edited August 30, 2022 by goofy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ovaj? https://en.wikipedia.org/wiki/Dušan_Lalatović Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 30, 2022 Author Share Posted August 30, 2022 Pusti, i to kad je kročio na teren pamtim kao jednu od najvećih neverica na JNA a nije da ih nije bilo. Toliko je šokirao da je izviždan i izmenje posle pola sata. Posle je Ješa lupetao svašta nešto ali mislim da nije više ni prismrdeo terenu. A tih likova kao taj za 200-300K je bilo koliko hoćeš. Favorit mi je onaj Vladimir Đilas (bez Šolaka), koji je skupio godine i godine u klubu a da niko ne zna kako i zašto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) To su igrači koji su na platnom spisku kluba ubačeni da bi imali neko zapošljenje. Jedino što me zanima je da li uspeju posle da ih zavale negde u neki Tadžikistan, Azerbejdžan, Turkemnistan, Malezija, Indonezija... bar tamo negde? Imati Partizan u CV-u, ne bitno koliko minuta odigrao i da li igrao uopšte u klubu, sigurno da zna da pomogne u prodaji u neke takve lige Edited August 30, 2022 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 2 hours ago, pantelia said: Ovaj? https://en.wikipedia.org/wiki/Dušan_Lalatović taj, naš'o si ga... 2 hours ago, dzoneee said: To su igrači koji su na platnom spisku kluba ubačeni da bi imali neko zapošljenje. Jedino što me zanima je da li uspeju posle da ih zavale negde u neki Tadžikistan, Azerbejdžan, Turkemnistan, Malezija, Indonezija... bar tamo negde? Imati Partizan u CV-u, ne bitno koliko minuta odigrao i da li igrao uopšte u klubu, sigurno da zna da pomogne u prodaji u neke takve lige Šta pričaš, kakvo zapošljenje, šta i koga gde zavale, nikad nigde nikom prodat. Potpišu mu masan ugovor, daju mu par iljada evra i ostalo strpaju u svoj džep. I niko nikad nigde se nije pobunio zbog toga... Zona sumraka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 3 minutes ago, goofy said: Potpišu mu masan ugovor, daju mu par iljada evra i ostalo strpaju u svoj džep. A da, može i ta metoda, ima smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Vreme je za jednu ubedljivu pobedu. Da se prekine ovaj mršav niz 1:0, 1:1... Ajmo 4:0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Vladimir Djilas aka Djiki je igrao termin pre mog u balonu Brodarac i to u trenutku kada je imao ugovor sa nama. Jednom je i Kokeza igrao isti termin. Nista nije slucajno. A nisam siguran da je za Lalatovica placeno neko obestecenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 20 hours ago, Cooper said: Vreme je za jednu ubedljivu pobedu. Da se prekine ovaj mršav niz 1:0, 1:1... Ajmo 4:0 Pre je vreme da mi dovedemo gol razliku u pozitivu, ali ajde... Ljudski je nadati se... Srećno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 On 8/30/2022 at 4:40 PM, goofy said: Taj je bar kročio na teren jednom-dvaput. Ne znam da li se sećate nekog anonimusa iz neke vojvođanske lige, pre 4-5 godina, naravno ni imena mu se ne sećam, objavljeno potpisali ga za nekih sigurno 200-300k. Lik se nikad nije pojavio ni na treningu, pare pojeo mrak. Nikad niko nije pitao ni gde je lik, ni gde su pare. E to je Partizan danas. EDIT kucgreška To je svaki fudbalski klub iz Srbije vec vise od 30 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Popović - Živković, Vujačić, Marković, Urošević - Andrade, Belić - Diabate, Natho, Menig - Rikardo Ovaj Belić ima seksi snimke Vazure sa maloletnicama u nekom šteku, drugi razlog da startuje ne znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Belic crveni karton, mislim da je sjajan value. Dobice zuti u prvih 15 minuta, i onda ce napraviti jos jednu glupost i ajd zdravo. Svaki rezultat koji nije poraz bi bio cudo, s obzirom na stanje tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Ajmo Dijabate, zapleši 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 31, 2022 Author Share Posted August 31, 2022 (edited) Dakle, za prvih četiri minuta imali smo smušenost kod kornera i samog igrača u 16. Očekivano. Edited August 31, 2022 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Macke i misa. Uprava napolje, govna nesposobna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Loših 20ak minuta i onda dosta bolja igra u drugom delu. Sudija je neverovatan, 3 žuta ima nije dao. Vujača ga dobio u 10. minutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Kriminalna igra do primljenog gola, a onda smo kao krenuli nesto. Al bas je sve ovo tanko. Nema ideje u zavrsnici, a svako nase otvaranje ostavlja puno prostora pozadi. Sudija bas nema kontrolu nad desavanjima na terenu. Em dopusta silne prigovore sa obe strane, em je neverovatno kakve kartone je propustio da pokaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Žao mi je igrača (osim ove pi...ce Meninga), daju 120 %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Zasluženo. Ajde sad! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 31, 2022 Author Share Posted August 31, 2022 Svaki put se use.em kad Natho izvodi penal baš zato što nije promašio nijedan. Ali čovek znae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts