Cooper Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Ja se nadam da bar kup ne nameštaju.Čemu onda fudbal u Srbiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 41 minutes ago, krzna said: Gde se igra finale? Negde sam video da bi tek trebalo da se odluči. Postavljene su propozicije tako da može bilo gde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 Ja nacuh da bi trebalo da se igra kod nas Ocekujem da ce Lalat podici teatralnost u nebesa..i moram da priznam da sam u iskusenju da navijam za komsije..tacnije da navijam protiv ovog SnS agitatora na klupi "Lala". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Jedino ispravno je da se igra na Marakani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Poslednji put kad su Partizan i Vojvodina igrali finale kupa na zvezdinom stadionu, bas je bilo veselo. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Neka bude veselo i ove godine! Samo da se Lalat iznenada ne razboli pred finale i cirkus je siguran! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Ja nacuh da bi trebalo da se igra kod nas Ocekujem da ce Lalat podici teatralnost u nebesa..i moram da priznam da sam u iskusenju da navijam za komsije..tacnije da navijam protiv ovog SnS agitatora na klupi "Lala". Koja je i da li postoji razlika između SnS na klupi "Lala" i SnS na klupi i u upravi Prtzn-a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 13 minutes ago, John Dies at the End said: Koja je i da li postoji razlika između SnS na klupi "Lala" i SnS na klupi i u upravi Prtzn-a? Razlika je u tome sto je Vucela izvan konkurencije Ne znam..zaista mi je Lalat postao odvratan sa tom svojom "pro-sns" propagandom. No,da je zanimljivo finale u najavi - to sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 5 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Bojim se da smo svi mi izgubili sinoć. Kojim rezultatom, postaće jasnije za nekih desetak dana. Ma samo da prodju izbori, od 22. juna ih zabole kurac za narod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Razlika je u tome sto je Vucela izvan konkurencije Ne znam..zaista mi je Lalat postao odvratan sa tom svojom "pro-sns" propagandom. No,da je zanimljivo finale u najavi - to sigurno. Ne znam... "Odvratan" mi je, kako da se izrazim, "slaba" , lepa reč... Ne samo za čelnike i trenere ta 2 kluba, već i ovaj za koji mi navijamo, na prvom mestu Odavno ovo nema dodirnih tačaka sa fudbalom, fer i korektnim nadmetanjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 (edited) 5 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Bojim se da smo svi mi izgubili sinoć. Kojim rezultatom, postaće jasnije za nekih desetak dana. FB_IMG_1591872639477 by Fpress takodje ima zanimljiv izveštaj sa jučerašnje utakmice. Edited June 11, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Ne znam nemački ali mislim da prilično dobro razumem šta piše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 2 hours ago, Perkos2 said: Jedino ispravno je da se igra na Marakani! Marakana u Brazilu je pretvorena u korona karantin, a preko puta Rajka je aktivan korona klaster u kuci srpske babe. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 8 minutes ago, John Dies at the End said: Odavno ovo nema dodirnih tačaka sa fudbalom, fer i korektnim nadmetanjem. Jasno. Trepnuo ne bih da se sutra u Srbiji ukine fudbal. Mada sam svestan da od njega sebe i svoje porodice izdrzavaju i posteni ljudi. Recimo nas forumas @ZiS Kod Lalatovica sam primetio da cesto hvali predsednika,drzavu..bukvalno im se zahvaljuje na svakom koraku..ja razumem zasto Terzic fura tu pricu. Njega je licno Prvi Bolesnik postavio u Zvezdu..on mora da upraznjava rektalni alpinizam. Po mom tumacenju,Lalat ne mora..ne namesta njemu partija angazmane direktno. Mada..mozda i namesta? To sam hteo da kazem..mozda nisam bio dovoljno ubedljiv,ali tako ja to vidim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 13 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Ne znam nemački ali mislim da prilično dobro razumem šta piše. Hvale nas Nemci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Jasno. Trepnuo ne bih da se sutra u Srbiji ukine fudbal. Mada sam svestan da od njega sebe i svoje porodice izdrzavaju i posteni ljudi. Recimo nas forumas @ZiS Kod Lalatovica sam primetio da cesto hvali predsednika,drzavu..bukvalno im se zahvaljuje na svakom koraku..ja razumem zasto Terzic fura tu pricu. Njega je licno Prvi Bolesnik postavio u Zvezdu..on mora da upraznjava rektalni alpinizam. Po mom tumacenju,Lalat ne mora..ne namesta njemu partija angazmane direktno. Mada..mozda i namesta? To sam hteo da kazem..mozda nisam bio dovoljno ubedljiv,ali tako ja to vidim. Ne pominji ZIS-a u ovakvom drustvu - makar ni pohvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 2 minutes ago, Manoly said: Hvale nas Nemci... Oduševljeni prikazanim fudbalom, pretpostavljam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 8 minutes ago, Cooper said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 Kuperu,jel gruvalo po Becu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 21 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Oduševljeni prikazanim fudbalom, pretpostavljam. Naravno, to se podrazumeva, ali i divnom koreografijom i prijateljskom atmosferom medju raspojasanim navijacima dva tima, te bakljadama bas za vreme trajanja utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 4 minutes ago, Manoly said: Naravno, to se podrazumeva, ali i divnom koreografijom i prijateljskom atmosferom medju raspojasanim navijacima dva tima, te bakljadama bas za vreme trajanja utakmice. Ispitivanje in vivo efekata aerosolnih produkata baklji i dimnih bombi na Covid-19 virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Sve je manja verovatnoća da će se na stadionu ‘Rajko Mitić’ u Beogradu organizovati finali meč.Klubovima je ostavljena mogućnost da se dogovore ko bi od timova preuzeo domaćinstvo, ali je i to u ovom trenutku na dugačkom štapu.Treća opcija je odigravanje finala Kupa Srbije u Subotici ili u Nišu. Odluka o tome biće doneta početkom naredne nedelje kada će se znati da li će fudbaleri Vojvodine i Partizana istrčati na niški ‘Čair’ ili na ‘Gradski stadion u Subotici’… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 11 hours ago, Constantin said: Treća opcija je odigravanje finala Kupa Srbije u Subotici ili u Nišu. Odluka o tome biće doneta početkom naredne nedelje kada će se znati da li će fudbaleri Vojvodine i Partizana istrčati na niški ‘Čair’ ili na ‘Gradski stadion u Subotici’… To je ok. Lepo je da lutajući "korona karavan" poseti i ostale gradove. Trebalo bi u svakom gradu da odigraju po jedan meč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 13 minutes ago, Don Laki Juan said: To je ok. Lepo je da lutajući "korona karavan" poseti i ostale gradove. Trebalo bi u svakom gradu da odigraju po jedan meč. Iskreno se nadam da će nas zaobići.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts