Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Laki21 koji lebdi said:

Jos jedna cestitka dragim komsijama. Danas ste bili bas kako treba, i pehar zasluzeno ide u vase vitrine. Sportski pozdrav celom komsijskom Novom Sadu!

Vojvodina i treba da se podigne, to je klub sa tradicijom. Sramota je da su u vreme one velike lige osvojili dve titule, a u ovoj prcvarnici ne mogu da primirisu zbog dva kluba predodredjena da osvajaju. 

• Like 9
Posted

Kao istinski ljubitelj fudbala, sporta generalno, radujem se kada neko igra posteno, kako dolikuje... pa jos i bude sportski nagradjen za to. Eto, ja se tome radujem. 

A ne kad se neko valja po terenu 90% preostalog vremena...

Očigledno se nisi radovao u kvalifikacijama za LŠ što je Kopenhagen ispao.
  • Like 1
  • Tuzno 1
Posted
17 minutes ago, Barkley#34 said:

Lepo je videti komšiluk ovako srećan, kad vide da neko uspe da šutne na Partizanov gol, pa čak i da ga pogodi.

Nisam srecan, ali mi je drago zbog Lalatovica. Treba izdrzati onu stoku sa tribine. I zaista je smesno kako se u nasem drustvu svakodnevno ignorisu visestruki arsini. Cim krene vredjanje Covica, prekid. A ovog lika mogu 5 godina da vredjaju zaredom, nece biti ni upozorenja.

5 minutes ago, vepar said:

Ne pravdam skandiranje... ali poenta je da on tacno trazi paznju i da bude njegova poslednja... mada se danas i jeste popisio po svima i svaka mu cast, izasao je kao pobednik 

Pa kad on trazi paznju nek vredjaju njega.

Posted
Just now, Cooper said:

Očigledno se nisi radovao u kvalifikacijama za LŠ što je Kopenhagen ispao.

Ne onoliko koliko bih mogao. Bilo bi zanimljivo pogledati obe utakmice opet pa "izmeriti"... 😛 

Posted
4 minutes ago, 12Laki said:

Znam da te boli.Pogotovo posle penala. :))

Ma pusti ga, vidis sta je nasao da poredi, utakmicu kada igras od 54. minuta sa igracem manje sa ovim sto se "igra" kod nas u kupu.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, krzna said:

Partizan je jedini u oba takmicenja medju prve dve ekipe.

Imali bi odlicnu poziciju pred plej of.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Devetak mu salutirao "Hajl Hitler".

Jel se zezaš ili je stvarno to uradio? Ako se zezaš i nije ti neka fora, naprotiv. Ako pak jeste to uradio onda ga treba kazniti sa barem 6 meseci zabrane igranja.

Inače opet se sa tribina čulo ono "pola mađar pola ustaša", tužno je da to ne može da se iskoreni.

• Like 2
Posted
14 minutes ago, Cooper said:

Jašta.
Valjanje je pošteno kad imaš igrača manje, a nije kad ti je stoper povređen bez prava izmene.

Spinujes, po obicaju. I nije te sramota. Kad bi uveli negativne reakcije na postove, uveren sam da bi ih ti imao najvise. 

Ja uopste nisam rekao da je u nasem slucaju valjanje posteno. Isticem samo da su drugacije okolnosti bile, poredis babe i zabe. A ti spinuj i dalje...  

• Like 4
Posted
10 minutes ago, MetalHead said:

Spinujes, po obicaju. I nije te sramota. Kad bi uveli negativne reakcije na postove, uveren sam da bi ih ti imao najvise. 

Ja uopste nisam rekao da je u nasem slucaju valjanje posteno. Isticem samo da su drugacije okolnosti bile, poredis babe i zabe. A ti spinuj i dalje...  

Pritom ne spomenu valjanje na derbiju od 72. minuta do 102.

Posted

Pa da, tvoje spinovanje je to što ti ne smeta kod tvog kluba, a smeta protiv tvog i insistiraš na pogrešnom mestu.

Ali tebi se može.

Posted

Takticki izvrsno spremljena utakmica Lalatovica i strucnog staba, sjajno neutralisan najbolji deo Partizanovog tima, sredina terena...Imali su problema sa individualnim akcijama Sadika i malog Stevanovica...Gemovic dva puta zaredom izvodi panenku...😁

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Dl91 said:

Pritom ne spomenu valjanje na derbiju od 72. minuta do 102.

Pa to i poredi, polufinale kupa i njhovo valjanje sa nasim valjanjem u Danskoj. :smiley26:

2 minutes ago, Cooper said:

Pa da, tvoje spinovanje je to što ti ne smeta kod tvog kluba, a smeta protiv tvog i insistiraš na pogrešnom mestu.

Ali tebi se može.

Evo opet iznosis neistine - gde sam ja to rekao da mi to ne smeta kod mog kluba?! 

Posted

Zizu mani se ćorava posla, vidiš da sport nije za tebe. Nego, biću narednih 10-ak dana u Beču, ako imaš vremena da me sprovedeš malo na neko pivo ili sok, ne znam koliko imaš godina. Da li uopšte smeš alkohol. I da se slikamo obavezno ispred Štefansplaca. 

Posted
Evo opet iznosis neistine - gde sam ja to rekao da mi to ne smeta kod mog kluba?! 
Eto citiraj gde si napisao i dobijaš izvinjenje.
U suprotnom sam te opet dobio.