Snjofko Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Pisao bih da dobijamo, ali ne mere kad nas ne zanima uopste 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 12 minutes ago, Miki28 said: Stvarno mislis da mi kalkulisemo u odbrani? Mislim da ne zapinjemo, problem je koncentracija. Plus što igraju postavke koje neće videti parketa u utakmici koja se broji. 2 minutes ago, Issey said: Ne bi bilo loše malo pokazati zube... Teško da imamo nešto od toga da nas ponovo ponize kao prošle godine... A ide ka tome... Prošle godine je bila bitna utakmica, ova nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Just now, Barkley#34 said: Mislim da ne zapinjemo, problem je koncentracija. Plus što igraju postavke koje neće videti parketa u utakmici koja se broji. Prošle godine je bila bitna utakmica, ova nije. Kakva god da je utakmica, izađeš na teren i odereš protivnika. To je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Just now, PavNO1 said: Kakva god da je utakmica, izađeš na teren i odereš protivnika. To je to. Tako je. Ako možeš. Sve ostalo su izgovori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Važi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Bolje da su odradili neko rastezanje, masaže neke, đakuzi, šta ja znam .. ako smo se ovako usrali od neke dodatne potencijalne povrede, bolje da ne igramo uopšte, stvarno ne vidim svrhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ako još jednom Šarenac kaže da je Fontekio potpisao za Jutu zbošću se 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Sudjenje na nivou🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 (edited) 4 minutes ago, Issey said: Tako je. Ako možeš. Sve ostalo su izgovori... Pa naravno. Slovenci svaku utakmicu izlaze sa stavom - sad ćemo da se igramo košarke. Znaju sa čim raspolažu. Mi kao kakve babe. Možda naši MVP-ijevi nisu baš toliko dobri kao što se priča. Samo kažem. Edited August 19, 2022 by PavNO1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 (edited) odličan rez je minus 7 za poslednju četvrtinu: sad da vidimo tzv situacionu vežbu - da li smo spremni da rešimo poslednju četvrtinu sa iskustvom prethodne tri. pre svega stvar bball iq-a, imo Edited August 19, 2022 by uini 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Naši bukvalno isprobavaju neke stvari koje sigurno neće igrati. Iskreno, ne kontam poentu toga 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Just now, Nicklord said: Naši bukvalno isprobavaju neke stvari koje sigurno neće igrati. Iskreno, ne kontam poentu toga 😄 šta isprobavaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Danasnji dogovor je da se raspadamo i i onda stisnemo na kraju i opet pobedimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Jagodic faking Kuridza u repci... 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Na stranu prijateljska i sve, ali mi je nestvarno koliko Jokić nema kredita kod sudija 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
difusion Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Micic igra bas losu odbranu, ovaj Manion ga je i u Beogradu lako prolazio , sada ovde isto, nista se nije promenilo, a koliko znam od tada italijan je dugo vremena bio van terena zbog povrede 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Jokic nam je suvo zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Vasilije odbrani jedan ulaz. Koj djavo tako mlitavo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Jokic ce morati da odradi jos jednog "Morrisa" u grupnoj fazi. Kad ga ovako biju na pripremnim, mogu misliti sta ce biti na ep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ne znam, meni je Marinkovic opet dosta tanak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Jokic oreuzeo stvari u svije ruke, diriguje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Just now, Golijat said: Ne znam, meni je Marinkovic opet dosta tanak... Daj Bože da Nedović,Gudurić i Bjelica budu zdravi. Marinković, Jaramaz i Kuridža u reprezentaciji su tumor za oči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Sarenac da sudi, Italijani bi vec ostali bez igraca zbog penala, a imali bi i 2 prodate lopte na 3 poseda. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 (edited) Italijani imaju suđenje skoro kao Slovenci pre neki dan. Faul na Lučiću i dve poklonjene lopte samo u poslednjih minut i po Edited August 19, 2022 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Nasi mnogo energije gube na sudijske odluke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts