mmajstor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Sto je najcrnje, ja ne znam ko bi sem Karija mogao da se lati ovog posla. Uzasna nam je produkcija trenera. Bivsi trener je potpuno razocarenje... uzas na svakom polju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Nije Kari lose resenje, pogotovo na neki prelazni rok. Ali se nadam da ce uzeti nekog mladjeg trenera da ga malo pripremi za naslednika. Ne znam ni ko bi to bio, ali recimo da su Miloje i Jovanovic dobri kandidati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Sramota je reci da je sa Kokoskovim bio debakl, novinari zesce preteruju. Srecno Kariju povratak, ali brzo smo potrosili Igora. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Koji Jovanovic, Dovla s 3 vokala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ode basket u kurac i definitivno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Kari je super rešenje. Samo da kažu mlađim igračima da ne jedu bananu na poluvremenu i biće ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Igor se sam skenjao, a usput i reprezentaciju. Niko ga nije terao, sam je otisao, a slicno se desilo i u Feneru. Bas nista nije uradio pozitivno... nema nijedan plus. Ocigledno da nije imao volje i da iz privatnih razloga je resio da ode u usa i opet se sroza na mesto pomocnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 (edited) Srećno, Kari! Koliko mi je drago što je on novi selektor, toliko mi je krivo što smo Kokoškova potrošili a da nemamo pojma šta zapravo čovek može sa (našom) repkom. Edited September 7, 2021 by NMX 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 2 minutes ago, NMX said: Srećno, Kari! Koliko mi je drago što je on novi selektor, toliko mi je drago što smo Kokoškova potrošili a da nemamo pojma šta zapravo čovek može sa (našom) repkom. ? verovatno greska 🙂 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Koji Jovanovic, Dovla s 3 vokala? Jok, FMP - Cibona Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 12 minutes ago, Hugo Punch said: Sramota je reci da je sa Kokoskovim bio debakl, novinari zesce preteruju. Srecno Kariju povratak, ali brzo smo potrosili Igora. Meni se čini kao da on nije po nečijem ukusu iz nekih nekošarkaških razloga. Ne znam kako da objasnim to, intuicija samo, možda lupetam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 2 minutes ago, Marvin said: ? verovatno greska 🙂 hahahhahah sunce ti šta napisah greška naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 5 minutes ago, MilošVB said: Meni se čini kao da on nije po nečijem ukusu iz nekih nekošarkaških razloga. Niko se nije promenio izmedju njegovog dolaska i odlaska, tako da taj 'neko' ga verovatno ne bi ni dovodio da nije po ukusu. 7 minutes ago, Marvin said: Jok, FMP - Cibona Meni deluje da je on projektovan kao Radonjin naslednik. A onaj drugi moze da zavrsi u reprezentaciji. Opcija moze da bude i SO. Nema trenera, nema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 11 minutes ago, NMX said: Srećno, Kari! Koliko mi je drago što je on novi selektor, toliko mi je krivo što smo Kokoškova potrošili a da nemamo pojma šta zapravo čovek može sa (našom) repkom. Kako smo ga to "mi" potrošili? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 6 minutes ago, mmajstor said: Nema trenera, nema! Ko ima trenera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 3 minutes ago, Kankkunen said: Ko ima trenera? Nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Situacija nije ni blizu tako crna kao onomad kad se Duda latio posla nakon lutanja sa Šakotama i Mokama. Imamo odlične igrače, Kari nije u naponu snage ali je i dalje stari lisac koji je ne tako davno vodio vrhunsku evroligašku ekipu, ima dovoljno znanja i autoriteta, e sad videćemo da li će imati i sreće, valjda ne bi trebalo da je u raskoraku sa modernim košarkaškim tokovima. Kokoškov nije ni prva ni poslednja prerano završena ili bolje reći nedovršena priča ali delom je tome i sam kumovao, videćemo šta nosi sutra. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Pa nije bas sam kumovao, ovaj vid kvalifikacija je veoma tezak. Posebno kad igras na jedan mec u Areni... Nismo mi bili toliko jaci, igrao je sa onim sto je imao i to je to.Generalno FIBA je rak rana i ovi njihovi prozori ali same kvalifkacije su bile neprirodne i ako smatram da Kokoskov tj svaki drugi trener nece zavisiti od sebe, koliko od FIBA, odaziva itd.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Kumovao je kako nije. Nastupio je bez energije, zelje i ambicije. A da je i nakon ovog fijaska pokazao istu verujem da bi ostao da bude trener. Ja bih za buducnost stavio i Trinkijerija u pool opcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 1 minute ago, Devil In My Pants said: Pa nije bas sam kumovao, ovaj vid kvalifikacija je veoma tezak. Posebno kad igras na jedan mec u Areni... Nismo mi bili toliko jaci, igrao je sa onim sto je imao i to je to.Generalno FIBA je rak rana i ovi njihovi prozori ali same kvalifkacije su bile neprirodne i ako smatram da Kokoskov tj svaki drugi trener nece zavisiti od sebe, koliko od FIBA, odaziva itd.... Taj rad ... na prvom pripremnom treningu Kokoškov je imao je tri igrača ... kraj priče. KSS ne vredi komentarisati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ovaj definitivno neće izigravati drugara igračima ... 😄 Sada,da li je to dobro ili nije,videćemo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Malo cudna situacija da se smeni selektor kod kojeg jedno 5,6 igraca iz prvih 12 nije ni igralo. Ja necu plakati za Igorom. Nije mi se uopste svidelo kako je to izgledalo. Njegov pristup, temperament, nista mi to nije ulivalo poverenje. Takodje, pitanje je kolika je i njegova zelja da nastavi, brze bolje je pobegao iz Evrope cim je stigla NBA ponuda iako je imao trogodisnji ugovor sa EL ekipom. Za Karija smo barem sigurni da je autoritet. I to nama treba sad, da neko dovede reprezentaciju u red i napravi je da opet izgleda kao ekipa. Moze se povuci paralela sa fudbalom. Iako je Kari nesumnjivo bolji trener od Piksija, autoritet je kod selektora glavna stvar. Nadam se da ce Kari to uspostaviti i odraditi par godina. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Kari do Pariza skroz ok resenje, uz nekog mladjeg koga ce spremati za naslednika. Zao mi Kokoskova, ali nek bude treca sreca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 dobra, dobra... 😄 11 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ako moze Bjelica umesto Bobija, ne bi bilo lose 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 1 hour ago, NMX said: Koliko mi je drago što je on novi selektor, toliko mi je krivo što smo Kokoškova potrošili a da nemamo pojma šta zapravo čovek može sa (našom) repkom. Ne moze nista. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts