Stoned Laki21 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 32 minutes ago, slavisa said: Kakav si ti moderator kad ne čitaš svaki post svakog člana. Pisao sam o tome na czv temi. Možeš slobodno proverit Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk napisano blizu 75,000 upisa samo na košasrci ne zameri što svaki ne znam napamet. od sad te držim pod lupom na KK CZV temi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 napisano blizu 75,000 upisa samo na košasrci ne zameri što svaki ne znam napamet. od sad te držim pod lupom na KK CZV temi Videt ću ako mogu pronać upise. Ne moraš ti tražit. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 8 minutes ago, slavisa said: Videt ću ako mogu pronać upise. Ne moraš ti tražit. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk SVE U REDU, verujem na reč (čovek se drži za reč, a vo za rogove), nego sam hteo reći da nastaviš s tim stilom pisanja i na "matičnoj" temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Pa evo i na maticnoj temi, i na EL temi : Ovaj zadnji aludira na privatizaciju. to su samo od nekih, a pisao sam i na ex forumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 @slavisa super, sve vreme se zalažeš za privatizaciju. šteta samo što nisi onako zavapio kao ovde na temi "zašto zvezdi država daje pare za ovakav roster" jebiga, evo i ja se zalažem za privatizaciju reprezentacije, može da je privatizuje james dolan za 15 miliona dolara godišnje (na 10 godina pa da vidimo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Ne znam kako moze reprezentacija da se privatizuje? Ali ne zelim da se za plasman na neko takmicenje placa iz budzeta. Mislim da smo dovoljno dobri da budemo na OI, i bez placanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 10 minutes ago, slavisa said: Ne znam kako moze reprezentacija da se privatizuje? Ali ne zelim da se za plasman na neko takmicenje placa iz budzeta. Mislim da smo dovoljno dobri da budemo na OI, i bez placanja. samo kažem kako ne naričeš što država zyezdi sipa pare iz godine u godinu, manje više tu neku cifru kao ovu što te žulja. kad kreneš da kukaš oko državinih donacija zvezdi, javi na PM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Quote Kako Sport Klub saznaje iz izvora bliskih svetskoj kući košarke u Ženevi, Srbija će dobiti organizaciju oba kvalifikaciona turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Sutra će biti potvrđeni domaćini muških kvalifikacionih turnira, koji će se igrati u junu 2020. godine, a u ponedeljak se čeka potvrda da je naša zemlja organizator i ženskog turnira, koji je na programu u februaru. Sastavi grupa biće poznati 27. novembra, a iz svake od četiri u muškoj konkurenciji, do Tokija će stići samo pobednici. U kvalifikacijama će igrati 11 evropskih, sedam američkih, tri afričke i tri azijske selekcije. U ženskoj konkurenciji preostalo je još 10 mesta za Igre u Tokiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 12 minutes ago, uini said: samo kažem kako ne naričeš što država zyezdi sipa pare iz godine u godinu, manje više tu neku cifru kao ovu što te žulja. kad kreneš da kukaš oko državinih donacija zvezdi, javi na PM Ko kaze da ja podrzavam izdvajanje drzavnih para Zvezdi? Zar ne vidis da sam ja za privatizaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Kada smo već kod državnih para..Valjda je onomad Muta izostavljen i pare za medalje su dobili samo igrači i trener. Onda se Mutinjo učlanio gde treba i dobio pare. Od tada je na SNS sisi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 KSS-u i parazitima zaposlenim u toj organizaciji jeste u opisu posla da ucine sve sto je moguce da reprezentacija ima najbolje moguce uslove, i da se plasira na OI. Naravno da je namacicnjanje para jedan od njihovih zadataka. Sa druge strane kad procitam cifru od 3,5 miliona evra za turnir... malo mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 I tih 3,5m je samo fee za dobijanje organizacije, na to dodati cenu same organizacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 1 hour ago, Green23 said: I tih 3,5m je samo fee za dobijanje organizacije, na to dodati cenu same organizacije Jesi siguran u ovo? Kapiram da jesi, ali zvuči baš suludo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 34 minutes ago, Shonewizard said: Jesi siguran u ovo? Kapiram da jesi, ali zvuči baš suludo... Mislim da je takva priča bila za prošle kvalifikacije, nemoj me držati za reč. Svakako je i ovo prevelik novac, FIBA još jednom pokazala da je novac ispred svega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 27 minutes ago, Green23 said: Mislim da je takva priča bila za prošle kvalifikacije, nemoj me držati za reč. Svakako je i ovo prevelik novac, FIBA još jednom pokazala da je novac ispred svega. upri prstom u organizaciju kojoj novac nije prioritet, pa mi javi na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Sajko platio tri i po meleona samo da bi jeb'o Slavisu, stvarno katastrofa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Odlično. Još i ne možemo igrati protiv Hrvatske i Kanade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 (edited) Niti protiv Lijetuve. Edited November 15, 2019 by 34Barkley Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Oplakah 6 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Jel to,sto bi se reklo,zvanicno? Da smo domacini turnira (u obe konkurencije) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 26 minutes ago, Crni Bombarder said: Jel to,sto bi se reklo,zvanicno? Da smo domacini turnira (u obe konkurencije) Da. Zvanično: Srbija domaćin kvalifikacionih turnira za OI! http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a314617-Zvanicno-Srbija-domacin-kvalifikacionih-turnira-za-OI.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Just now, Grunf said: Da. Zvanično: Srbija domaćin kvalifikacionih turnira za OI! http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a314617-Zvanicno-Srbija-domacin-kvalifikacionih-turnira-za-OI.html Divota. Moze da pocne avansna pljuvacina protiv "Najpoznatijeg ljubitelja konja" u Srba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Quote Predrag Danilović: Zahvaljujemo državi Srbiji i Vučiću! https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1249617/Danilovic-se-zahvalio-Vucicu-zbog-dobijanja-kvalifikacionog-turnira-Olimpijske-igre.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 2 hours ago, Kankkunen said: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1249617/Danilovic-se-zahvalio-Vucicu-zbog-dobijanja-kvalifikacionog-turnira-Olimpijske-igre.html @uini 💔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts